tööbe tööbe bence herkese burdan bulaşıyo. aha bende şimdi hapşurmaya başladım.ne için tahlil verdin?
Kendime hakim olmayi ogrensem gerisi kolayda bizimkiler aksam yemek yemegi cok seviyor evde kalabalik onlardan kacamam nefsime hakim olursam eger en buyuk engelimi ortadn kaldirmis olurm
bak şimdi merak ederim bi şey mi oldu diye. sonuç çıkınca dürterim seni haberin olsun. öyle sessizce tahlil yaptırmak yok.öyle genel kan tahlili canım
hahaha susma zaten canım. seninki biraz da alerjik galiba. hava temiz değilya ondan bu kadar etkiliyodur. tikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme C vitami takviyesi yap.Daha beterim aslındaGribe dönerdi aşırı boğaz ağrım yok hafif var ama sesim kısıldı kartlaştı erkek gibi çıkıyor Burnum akmaya başladı inşallah yumuşatacak inanıyorum Benim çenemin sustuğu nerede görülmüş
ah ah zaten boğazımıza hakim olsak angelina jolie halt ederdi.Kendime hakim olmayi ogrensem gerisi kolayda bizimkiler aksam yemek yemegi cok seviyor evde kalabalik onlardan kacamam nefsime hakim olursam eger en buyuk engelimi ortadn kaldirmis olurm
bak şimdi merak ederim bi şey mi oldu diye. sonuç çıkınca dürterim seni haberin olsun. öyle sessizce tahlil yaptırmak yok.
Bn tatli hastasiyim sinirleneyim hemen tatliya sarilirim yemek yerkn mutlu oluyorm resmen yemeyincede sinirlerm daha cok bozuluyor of of kocis icin dayancam ona supriz yapmak istiyorm belki bu beni daha cok motive ederkadın olmanın zorluklarından biri işte. erkek olsan yemek yapmam olur dersin. ama bayan olunca hasta da olsan yemek yapmak zorundasın işte. insan kendini zorunlu hissediyo. sen de haklısın
neee sen hamileyken 110 mu oldun. canım senin yaşın kaç?
oooo daha ne hareketler var. ben çorba yaparken mesela bacak çalışırım. aç kapa aç kapa
aslında sen arkadaşını kk ya üye yapsan laf yetiştiricem derken öğrenir.ben de ablama ilk zamanlarda klavyeyi öğretmeye çalışmıştım. gerçekten sabır istiyo
aslında bence insülin direncine dikkat edersen senin için sorun olmaz. sorun ruhsal. (yanlış anlama) bende de aynı şekildeydi. halen sinirlendiğimde gözüm direk yemeğe kayıyo. ilk zamanlarda elbette insan kendini tutamıyo bilirim o hissi. ama çabalarsan bu sorunu aşarsın bence canım. tek sorun istemek. kendini motive edicek bi şeyler bul ve hiçbişeyin üzmesine izin verme elbette sen güzel bir bayansın.
zaten bi geldimi evdeki herkesi görüp öyle gidiyo mikrop işte. dikkat et kendine de canım ılık ve sıcak şeyler iç. ıhlamır, adaçayı falan daha çok al.
canım bende tatlı hastasıydım, doktora utana utana söyledim meğer gizli şeker varmış, açlık şekerim normal çıkıyodu şeker yüklemesi yaptılar 285 e kadar çıktı şekerim, 1 sene ilaç kullandım, sende de olablir mutlaka doktora gidip kontrol ettir,tatlı isteğin çok çok azalacakBn tatli hastasiyim sinirleneyim hemen tatliya sarilirim yemek yerkn mutlu oluyorm resmen yemeyincede sinirlerm daha cok bozuluyor of of kocis icin dayancam ona supriz yapmak istiyorm belki bu beni daha cok motive eder
eder elbette ama bırakmaman ve bahane bulmaman lazım. bende öyle yapıyodum kısa süre öncesine kadar. her hafta pasta börek ve en çok da tatlı. benim eşim tatlıyı sevmezdi bak onu bile tatlıkolik yaptım mesela. ama artık bıraktım. şimdi çok fazla tatlı çekerse canım bir küçük kare bitter çikolata alıyorum yetiyo. şekersiz sütlü kahveyle güzel gidiyo ayrıca sinirlerini de yatıştırır. bitki çaylarını kullan tatlı isteğini gerçekten güzel kesiyo. yürüyüş yap. kilo vermene yardımcı olur. ben bir aydır düzenli yürüyüyorum şimdiden sıkılaşmaya başladı bacaklarım. yani olabilecek her imkanı kullan. zaten sen çabalıkta az ya da çok gidicek sıkma canını. şu boğazına da hakim olBn tatli hastasiyim sinirleneyim hemen tatliya sarilirim yemek yerkn mutlu oluyorm resmen yemeyincede sinirlerm daha cok bozuluyor of of kocis icin dayancam ona supriz yapmak istiyorm belki bu beni daha cok motive eder
Tamam canim bu aksam ne yedigimi yazcam buraya kacamak yapmaca yok olduda yaptm onlarida yazcam sozben bilmem sofranın en ucuna otur, öyleee yayılma sıkışıp kalmış gibi rahatsız ol rahat yemek yeme, akşamları ekmeği,makarnayı,pilavı kes, menülerine salata, ayran,yoğurt ekle
bu 1 günle kalmasın hergün düzenli yazmalısınTamam canim bu aksam ne yedigimi yazcam buraya kacamak yapmaca yok olduda yaptm onlarida yazcam soz
Canimmm simdi gördüm ne kadar güzel olmussun yaa maaşallah subhanallah.Kızlar gelinliğimin ve şuanki halimin fotolarını paylaştım ama sizleri etiketlemeyi unutmuşum yahu
burdan etiketleyeyim de haberiniz olsun .
sbeden @nehirnil111 @abcde_123 @07papatya begum75 fiyonkbayan @visnelipastam @almina_14 su321
iyiyiz canım vanda ne işiniz var sen hakkaride değil miydin ?Selamun aleykum kizlar
Galiba bir haftadir giremiyordum haber edemedim kusura bakmayin.
Van a geldim nisanlimla dolasiyoruz geziyoruz arkadaslarla falan vakit geciriyoruz bir haftadir.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz?
Bnmde kocam cikolata fazla sevmezdi bnm sayemde avmlerde cikolata alalim mi demeye basladi benim yuzmden kilo almaya basladi odaeder elbette ama bırakmaman ve bahane bulmaman lazım. bende öyle yapıyodum kısa süre öncesine kadar. her hafta pasta börek ve en çok da tatlı. benim eşim tatlıyı sevmezdi bak onu bile tatlıkolik yaptım mesela. ama artık bıraktım. şimdi çok fazla tatlı çekerse canım bir küçük kare bitter çikolata alıyorum yetiyo. şekersiz sütlü kahveyle güzel gidiyo ayrıca sinirlerini de yatıştırır. bitki çaylarını kullan tatlı isteğini gerçekten güzel kesiyo. yürüyüş yap. kilo vermene yardımcı olur. ben bir aydır düzenli yürüyüyorum şimdiden sıkılaşmaya başladı bacaklarım. yani olabilecek her imkanı kullan. zaten sen çabalıkta az ya da çok gidicek sıkma canını. şu boğazına da hakim olmesela öğlen sadece atıştırmak yap kendine yoğurt salatalık, yumurta falan tüketebilirsin.
33 ogrenciden 8 ogrencim kalmis gerisi baska illere nakil gitmisler.oh afiyet olsun..
canım devlet hastanesındekı dıyetısyenler pek ılgılenmıyo zaten otomatıge baglamış gibi bi liste verıp gonderıyolar.mumkunse ozel olsun yada kendı ıradenle ver tabı.ama tahlıller önemli tabi
kız sen zaten hep okadarcık yıyıp çıkıyodun genelde hehe :))
ah yazık ya.hala açılmadı egıtım öylemi.pekı bu karne işi falan ne olacak.çocuklar aynı sınıfı tekrarmı okuyacak.ne karışık
oh afıyet olsun.
afiyet olsun.begüş bende patates salatası yaptım ve yayla çorbasıyla yedim.çıktık biz dıyet listesınden
sen niye agırlıyon ya.ka.valıdene gıtısnler..tek gelınmısın.tepene çıkarma boşver aynen herkes dagılsın
hiçte basmasın boşver elalemden
Hakkari de görev yapiyordum da hala okul baslamadigi icin gidemedik.iyiyiz canım vanda ne işiniz var sen hakkaride değil miydin ?
Naptin canim doktor işini gittin mi endokrinolojiyeSimdi randevu aliyorum o zaman yarinadoktorun yaptigi yanlıştı. Neyseki onunla kalmicam.
Tamam canim bunu soylemen iyi oldu diyetisyene gittigmde kontrol ettiririmcanım bende tatlı hastasıydım, doktora utana utana söyledim meğer gizli şeker varmış, açlık şekerim normal çıkıyodu şeker yüklemesi yaptılar 285 e kadar çıktı şekerim, 1 sene ilaç kullandım, sende de olablir mutlaka doktora gidip kontrol ettir,tatlı isteğin çok çok azalacak
dahileyici yapar tahliliTamam canim bunu soylemen iyi oldu diyetisyene gittigmde kontrol ettiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?