♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kendime hakim olmayi ogrensem gerisi kolayda bizimkiler aksam yemek yemegi cok seviyor evde kalabalik onlardan kacamam nefsime hakim olursam eger en buyuk engelimi ortadn kaldirmis olurm

ben bilmem sofranın en ucuna otur, öyleee yayılma sıkışıp kalmış gibi rahatsız ol rahat yemek yeme, akşamları ekmeği,makarnayı,pilavı kes, menülerine salata, ayran,yoğurt ekle

hahaha susma zaten canım. seninki biraz da alerjik galiba. hava temiz değilya ondan bu kadar etkiliyodur. tikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme C vitami takviyesi yap.

Kendime hakim olmayi ogrensem gerisi kolayda bizimkiler aksam yemek yemegi cok seviyor evde kalabalik onlardan kacamam nefsime hakim olursam eger en buyuk engelimi ortadn kaldirmis olurm
ah ah zaten boğazımıza hakim olsak angelina jolie halt ederdi. kalabalıkta insan daha çok yemek istiyo gerçekten. bende kimseye kilo vermek istediğini söyleme. şimdi herkes bekler bakalım zayıflıycakmı diye. kendi içinde hallet meseleyi. gerçi zaten fark edilirde sen onları destekleme. bu da insanın moralini bozabiliyo.

bak şimdi merak ederim bi şey mi oldu diye. sonuç çıkınca dürterim seni haberin olsun. öyle sessizce tahlil yaptırmak yok.

kan hapı kullanıyodum ocağın sonunda ara vermiştim şimdi tekrar başlamam lazım da başlamadan önce baktırayım dedim ne durumda diye, ocak sonunda 18 di dün 13 çıktı düşmüş yine
bide ba% ve ba# diye bi değer biraz yüksek çıktı haftaya gidebilicem doktora onları sorcam bakalım, sonuçları yazarım buraya canım

Bn tatli hastasiyim sinirleneyim hemen tatliya sarilirim yemek yerkn mutlu oluyorm resmen yemeyincede sinirlerm daha cok bozuluyor of of kocis icin dayancam ona supriz yapmak istiyorm belki bu beni daha cok motive eder

Bn tatli hastasiyim sinirleneyim hemen tatliya sarilirim yemek yerkn mutlu oluyorm resmen yemeyincede sinirlerm daha cok bozuluyor of of kocis icin dayancam ona supriz yapmak istiyorm belki bu beni daha cok motive eder
canım bende tatlı hastasıydım, doktora utana utana söyledim meğer gizli şeker varmış, açlık şekerim normal çıkıyodu şeker yüklemesi yaptılar 285 e kadar çıktı şekerim, 1 sene ilaç kullandım, sende de olablir mutlaka doktora gidip kontrol ettir,tatlı isteğin çok çok azalacak

eder elbette ama bırakmaman ve bahane bulmaman lazım. bende öyle yapıyodum kısa süre öncesine kadar. her hafta pasta börek ve en çok da tatlı. benim eşim tatlıyı sevmezdi bak onu bile tatlıkolik yaptım mesela. ama artık bıraktım. şimdi çok fazla tatlı çekerse canım bir küçük kare bitter çikolata alıyorum yetiyo. şekersiz sütlü kahveyle güzel gidiyo ayrıca sinirlerini de yatıştırır. bitki çaylarını kullan tatlı isteğini gerçekten güzel kesiyo. yürüyüş yap. kilo vermene yardımcı olur. ben bir aydır düzenli yürüyüyorum şimdiden sıkılaşmaya başladı bacaklarım. yani olabilecek her imkanı kullan. zaten sen çabalıkta az ya da çok gidicek sıkma canını. şu boğazına da hakim ol mesela öğlen sadece atıştırmak yap kendine yoğurt salatalık, yumurta falan tüketebilirsin.

ben bilmem sofranın en ucuna otur, öyleee yayılma sıkışıp kalmış gibi rahatsız ol rahat yemek yeme, akşamları ekmeği,makarnayı,pilavı kes, menülerine salata, ayran,yoğurt ekle
Tamam canim bu aksam ne yedigimi yazcam buraya kacamak yapmaca yok olduda yaptm onlarida yazcam soz

Selamun aleykum kizlar
Galiba bir haftadir giremiyordum haber edemedim kusura bakmayin.
Van a geldim nisanlimla dolasiyoruz geziyoruz arkadaslarla falan vakit geciriyoruz bir haftadir.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz?
iyiyiz canım vanda ne işiniz var sen hakkaride değil miydin ?

Bnmde kocam cikolata fazla sevmezdi bnm sayemde avmlerde cikolata alalim mi demeye basladi benim yuzmden kilo almaya basladi oda yuruyus yapamiyorm canim yakin zamanda tedavi gordm tekrardn gorcem belli bir sure oyle tempolu yurumem yasak simdi diyetime tam bir sekilde uymaya calisayim ben iyilesincede yuruyuslere baslarm

33 ogrenciden 8 ogrencim kalmis gerisi baska illere nakil gitmisler.
Bu.ka ll an 8 de maddi durumu olmayanlar zaten.
Not vermedik ama karne görüşü davranis notlarini girdik.
Yazin telafi egitimi olacak baska yerlerde egitime devam etmeyenlere de o zaman ders verilecek ve ona göre not verilecek canim.

Tamam canim bunu soylemen iyi oldu diyetisyene gittigmde kontrol ettiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…