Insallah canim musait oldukca yazarimbu 1 günle kalmasın hergün düzenli yazmalısın
Onceden gittigim diyetisyenime gitcem kendi yonlendirmisti beni aclik tokluk kan sekerini olctur ona gore diyet yazcam demisti eger yonlendirmezse dahiliyeye gidermdahileyici yapar tahlili
çok iyi edersin canımOnceden gittigim diyetisyenime gitcem kendi yonlendirmisti beni aclik tokluk kan sekerini olctur ona gore diyet yazcam demisti eger yonlendirmezse dahiliyeye giderm
hayırlısı olsun canım, nişanlının branşı neydi? bide o devlette değil miydi?yasak değil demi hem devlet hem özel?Bide kizlar nişanlım bi özel egitim kurumuyla ortaklik yapacak arada da özel ders verecek gerci daha imzayi atmadi ama bakalim nasil olacak.
Hayirliysa olsun inşallah.
Işte buuuuYazin bana moral oldu iyiki varsinizpes etmicem onumde uzun bir yol var esim askerdn donene kadar zayiflayacagim insallah 1 ay bitti geriye kaldi 5 ay bu 5 ayda ohoo hedefime ulasirim ben hem iki gun sonra kaynanamdan annemlere geccem kafam daha rahat olur pes etmek yok haklisin basarbilirim bunu sismanlik gercektn zor bisey pes etmek istemiyorm
Ooo masallah yani yine mi düşünüyorsungünaydın kıızlaaar!!!!!!!!!!!
banamı yazdın bak gene karışmasıniki tane canım oğlum 9 kızım 6 yaşındalar.
yemek yapmaev işi oh ne ala onları da spordan sayıyoz kız yumurta çıprma örneği
Aa enteresan bir bilgi acken salgilandigini hic duymamistim vaybe. Senin ki duygusal açlıkKatılıyorum çocuklarda büyüme hormonu acıkınca salgılanırmış sürekli yiyecek birşeyler vermek doğru değilmiş hem de çocuğu yemekten soğuturmuş demek ki bizde de öyleymişşş
Düşündüm de izne ayrıldığımdan bu yana acıkmadan sürekli bir şeyler yiyorum zaten kilomdan da belli bugün tartılmadım kendimi duba gibi hissediyorum dünkü kilom 56.50
AminHayır olsun inşallah
Burnum akmaya başladığı için boğazımın acı derecesi biraz daha azaldı akşama vitamin takviyesi yapayım bari sağol kuzumhahaha susma zaten canım. seninki biraz da alerjik galiba. hava temiz değilya ondan bu kadar etkiliyodur. tikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme C vitami takviyesi yap.
Aleyküm selam canım hoşgeldin iyi gezmelerSelamun aleykum kizlar
Galiba bir haftadir giremiyordum haber edemedim kusura bakmayin.
Van a geldim nisanlimla dolasiyoruz geziyoruz arkadaslarla falan vakit geciriyoruz bir haftadir.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz?
oraya sevk olunuyo yani direk gidilmiyr bende amaan dedim vazgectim aile hekiminden alicam ilaci gidinceNaptin canim doktor işini gittin mi endokrinolojiye
çocukları seviyorum canım dediğim gibi önce kilo vermek lazım. şu an zaten hamileykenki kilomdayım bi de üstüne alırsam off.Ooo masallah yani yine mi düşünüyorsun
menü güzelde şu patatesin yemeğinide işyerlerinde yaptıklarında kızıyorum ne bilim başka bişey mi yok zaten herşeyin içine konuyo bide yemeğini yapmasalar iyi olur bizim burdada pek yaparlarSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 çay kaşığı tarçın - 178 kalori
Ara; 09:05 - Her birinden birer tutam biberiye + papatya + kekik karışı 1 kupa çay
Öğle; 12:15 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon patates yemeği + 50 gr yoğurt - 429 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Akşama yine beşamel soslu kaşarlı tavuğum var ve meyve yiyeceğimBallı pekmezli suyumu içeceğim
oh afiyet olsun.Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 çay kaşığı tarçın - 178 kalori
Ara; 09:05 - Her birinden birer tutam biberiye + papatya + kekik karışı 1 kupa çay
Öğle; 12:15 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon patates yemeği + 50 gr yoğurt - 429 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Akşama yine beşamel soslu kaşarlı tavuğum var ve meyve yiyeceğimBallı pekmezli suyumu içeceğim
Evet bende mesela evde sadece patates yemeği pek yapmam çok nadir yapacak bir şey bulamazsam etli patates yaparım ama dediğin gibi bütün yemeklerin neredeyse içine koyuluyor zaten ayrıca onu yapmanın mantığı yokmenü güzelde şu patatesin yemeğinide işyerlerinde yaptıklarında kızıyorum ne bilim başka bişey mi yok zaten herşeyin içine konuyo bide yemeğini yapmasalar iyi olur bizim burdada pek yaparlar
nehir menü paylaşmaya devam edicem böyle olmuyo canım ya kalori hesabınada başlasam diyorum
sabah cornfleks li süt (ölçmeden yaptım) + 1 haşlanmış yumurta
öğlen kıymalı yumurta+1,5 dilim ekmek+çoban salata+3 ceviz
akşam menemenli kahvaltı tarzı düşünüyorum ama net değil, kabak yemeği ve mercimek çorbada yapabilrim
oh afiyet olsun.
Canim Allah sıkıntı kotuluklerden korusun gecimin dar değilse evlat güzeldir onlari iyi yetistirmekte ahirete servettir. Bende severim çocukları . Kafam rahatlasin diye ramazandan sonra hacamat yaptircam. Biraz iyi hissedersek cocuk iyi. benim kizim bize OYUNCAK gibi o kadar eglenceli ki. Dun akşam babasina dokunmama izin vermiyor. Bende birak o benim kocam dedim. Bizimkide yeni yeni konusuyor. Kizimda dedi ki biraaak o koca beniimmçocukları seviyorum canım dediğim gibi önce kilo vermek lazım. şu an zaten hamileykenki kilomdayım bi de üstüne alırsam off.tabi bi de kafa lazım üçüncü çocukta. buna da pek güvenemiyorum
ayy çok tatlı yaCanim Allah sıkıntı kotuluklerden korusun gecimin dar değilse evlat güzeldir onlari iyi yetistirmekte ahirete servettir. Bende severim çocukları . Kafam rahatlasin diye ramazandan sonra hacamat yaptircam. Biraz iyi hissedersek cocuk iyi. benim kizim bize OYUNCAK gibi o kadar eglenceli ki. Dun akşam babasina dokunmama izin vermiyor. Bende birak o benim kocam dedim. Bizimkide yeni yeni konusuyor. Kizimda dedi ki biraaak o koca beniimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?