♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden boyum 1.68 , 62.5 kiloyum hedefim 50

kız çocukları öyle oluyo. babalar da öyle. benim eşim kızımı görünce dayanamaz mesela. mutlaka hergün sarılmaları gerekiyomuş

kız çocukları öyle oluyo. babalar da öyle. benim eşim kızımı görünce dayanamaz mesela. mutlaka hergün sarılmaları gerekiyomuş
oyyy kıyamam ama ne güzel bişey, bizde oğlumla öyleyiz eşim hep der bu çocuk çok anacı diye, benim oğlumda gelir öper kokar tontiş yanaklısın der yanaklarımı sıkar, eşim de bu çocuk beni hiç sevmiyo der, artık bende seviyo neden sevmesin deyip gidip ben sarılıp öpüp onu kokuyorum
bende de öpme hastalığı vardır,küçükken kardeşimi sıkıştırıp öperdim anneme şikayet ederdi, şimdide eşimle oğlumu sıkıştırıyorum

kızın da oğlanın da ayrı bi güzelliği oluyo canım. çok şükür benim hem kızım hem de oğlum var. o yüzden bizde eşit dağılım söz konusu. oğlum gelip bana sarılır beni öper babası kıskanır kızım da gider babasına sarılır öper ben de onları kıskanırım. yani durumu eşitliyoruz.

ne güzelçok şanslısın, bende isterdim kızım olsun ama nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…