canımkızlarr bende katılabilirmiyim
Evet :) ama gece babasini ocu gibi görüyor tersliyor odadan kovuyor babasi ciddi kiriliyor sonra aralarini yapiyorum uyuyoruzayy çok tatlı ya,kızlar gerçekten babalarına düşkün oluyolar demi
canım
boy,kilo ve hedef kilonu yazıpsbeden i etiketlemelisin, o sana yardımcı olur, her pazartesi gece 12 ye kadar mutlaka kilonu bildirmelisin, üstüste 2 hafta mazaretsiz bildirmezsen gruptan silinirsin, ilk sayfada gerekli şeyler yazıyo okuyabilirsin canım
uyku sersemliğinden işte çocuklar hep öyle ama alınmasın oda yavv bebek daha oEvet :) ama gece babasini ocu gibi görüyor tersliyor odadan kovuyor babasi ciddi kiriliyor sonra aralarini yapiyorum uyuyoruz
bende bi kilon var sandım, gayet iyisin 50 kilo az değilmi yav
18 yaşındayımbende bi kilon var sandım, gayet iyisin 50 kilo az değilmi yav
sen tombalak biz neyiz acep18 yaşındayım55 olsamda olur aslında şu halimle tombalağım biraz
kız çocukları öyle oluyo. babalar da öyle. benim eşim kızımı görünce dayanamaz mesela. mutlaka hergün sarılmaları gerekiyomuşCanim Allah sıkıntı kotuluklerden korusun gecimin dar değilse evlat güzeldir onlari iyi yetistirmekte ahirete servettir. Bende severim çocukları . Kafam rahatlasin diye ramazandan sonra hacamat yaptircam. Biraz iyi hissedersek cocuk iyi. benim kizim bize OYUNCAK gibi o kadar eglenceli ki. Dun akşam babasina dokunmama izin vermiyor. Bende birak o benim kocam dedim. Bizimkide yeni yeni konusuyor. Kizimda dedi ki biraaak o koca beniimm
oyyy kıyamam ama ne güzel bişey, bizde oğlumla öyleyiz eşim hep der bu çocuk çok anacı diye, benim oğlumda gelir öper kokar tontiş yanaklısın der yanaklarımı sıkar, eşim de bu çocuk beni hiç sevmiyo der, artık bende seviyo neden sevmesin deyip gidip ben sarılıp öpüp onu kokuyorumkız çocukları öyle oluyo. babalar da öyle. benim eşim kızımı görünce dayanamaz mesela. mutlaka hergün sarılmaları gerekiyomuş
ne oldi nehirum ??Canım sıkıldı nefes alamıyorum da
Siz benden de zayıfsınız amaasen tombalak biz neyiz acep
Bir şey olmadı canım ruhum daraldı hastalıktan herhaldene oldi nehirum ??
sende boy var canım ben 1,60 ım her halukarda sen daha zayıfsınSiz benden de zayıfsınız amaabende bi 55 olsam da olur
kızın da oğlanın da ayrı bi güzelliği oluyo canım. çok şükür benim hem kızım hem de oğlum var. o yüzden bizde eşit dağılım söz konusu. oğlum gelip bana sarılır beni öper babası kıskanır kızım da gider babasına sarılır öper ben de onları kıskanırım. yani durumu eşitliyoruz.oyyy kıyamam ama ne güzel bişey, bizde oğlumla öyleyiz eşim hep der bu çocuk çok anacı diye, benim oğlumda gelir öper kokar tontiş yanaklısın der yanaklarımı sıkar, eşim de bu çocuk beni hiç sevmiyo der, artık bende seviyo neden sevmesin deyip gidip ben sarılıp öpüp onu kokuyorum
bende de öpme hastalığı vardır,küçükken kardeşimi sıkıştırıp öperdim anneme şikayet ederdi, şimdide eşimle oğlumu sıkıştırıyorum
hay allah kurtaramadın sende hafta sonu gelsede yatıp dinlensen bi, 19 mayıs tatili yaramadı sana iş yaparken sağlığından oldunBir şey olmadı canım ruhum daraldı hastalıktan herhalde
sıcak bi çay falan alıp burnuna daya canım. burnun açılınca daha rahat nefes alırsın. hastalık olunca sabretmek gerekiyo napcan. bi kaç güne geçer inşallahCanım sıkıldı nefes alamıyorum da
ne güzelçok şanslısın, bende isterdim kızım olsun ama nasip iştekızın da oğlanın da ayrı bi güzelliği oluyo canım. çok şükür benim hem kızım hem de oğlum var. o yüzden bizde eşit dağılım söz konusu. oğlum gelip bana sarılır beni öper babası kıskanır kızım da gider babasına sarılır öper ben de onları kıskanırım. yani durumu eşitliyoruz.
Ondan mı kaptım ki acep kuzum olabilir bak evet hafta sonunu dört gözle bekliyorumhay allah kurtaramadın sende hafta sonu gelsede yatıp dinlensen bi, 19 mayıs tatili yaramadı sana iş yaparken sağlığından oldun
Burnum açık sürekli akıyor canım gribe çevirdi zaten ama nefes darlığı çekiyorum gögsüm yanıyorsıcak bi çay falan alıp burnuna daya canım. burnun açılınca daha rahat nefes alırsın. hastalık olunca sabretmek gerekiyo napcan. bi kaç güne geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?