♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamun aleykum kizlar
Galiba bir haftadir giremiyordum haber edemedim kusura bakmayin.
Van a geldim nisanlimla dolasiyoruz geziyoruz arkadaslarla falan vakit geciriyoruz bir haftadir.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz?
Tam aklımdan geçtin ne yaptı acaba diye şu kız eşime sürpriz yapıcam kilo verip deyince
S suhneva

ayyy çok komik

Sağol canım benim evet sanırım öyle olduOlursun canım sağlık en önemlisi vallahi hastayken gözüme kilo falan gelmiyor şuan mesela

Zorla iç canım su iyidir herşeyde işe yarıyor
Ay o kadar kötü oldun mu kıyamam yaaaa :) iyileş çabucak. Ay hasta hasta yemekler de yaparmış :)

GonulSenligim nerdesin kız. özledim. dün bi ara göründün sanki ama ben yoktum o arada. merak ettim gelince bir el et
Geldim canım şimdik. Biraz yoğundum çok uğrayamadım haklısın.
Elimden geldiğince işte. Ee naber nasılsın şekerim :)

Sağol canım benim evet sanırım öyle olduOlursun canım sağlık en önemlisi vallahi hastayken gözüme kilo falan gelmiyor şuan mesela

Zorla iç canım su iyidir herşeyde işe yarıyor
Ay o kadar kötü oldun mu kıyamam yaaaa :) iyileş çabucak. Ay hasta hasta yemekler de yaparmış :)

GonulSenligim nerdesin kız. özledim. dün bi ara göründün sanki ama ben yoktum o arada. merak ettim gelince bir el et
Geldim canım şimdik. Biraz yoğundum çok uğrayamadım haklısın.
Elimden geldiğince işte. Ee naber nasılsın şekerim :)

Canimmm simdi gördüm ne kadar güzel olmussun yaa maaşallah subhanallah.
Sağol bitanem :) :)

Bide kizlar nişanlım bi özel egitim kurumuyla ortaklik yapacak arada da özel ders verecek gerci daha imzayi atmadi ama bakalim nasil olacak.
Hayirliysa olsun inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Sizin için hayırlı olan neyse o olsun

kesinlikle çok faydası oluyor, benim diyetim açlıktan çok irademle inan...Çok teşekkür ederim ilgin için

menün gayet güzel canım,inşallah hergün yiyip bide spor yaparsan kilo verirsin, bak 12 ay değil 6 ayın varmış ona göre hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…