- 15 Mayıs 2016
- 22
- 33
- 3
genler sağolsun birazcık boydan yırtıyorum ama yine genler sağolsun herkes kilolu yavsende boy var canım ben 1,60 ım her halukarda sen daha zayıfsın
aman dikkat et kuzum ciğerlerine inmesin,ilaçlarını kullan sakın yorma kendini sıcak tutBurnum açık sürekli akıyor canım gribe çevirdi zaten ama nefes darlığı çekiyorum gögsüm yanıyor
Hoşgeldin canim
İnmez sanırım canım dikkatli olmaya çalışıyorum bakalım yarına kötüleşirsem iyice doktora gideceğimaman dikkat et kuzum ciğerlerine inmesin,ilaçlarını kullan sakın yorma kendini sıcak tut
Huzurlu haller ne güzelkız çocukları öyle oluyo. babalar da öyle. benim eşim kızımı görünce dayanamaz mesela. mutlaka hergün sarılmaları gerekiyomuş
Ben de merak ettim şimdibak şimdi merak ederim bi şey mi oldu diye. sonuç çıkınca dürterim seni haberin olsun. öyle sessizce tahlil yaptırmak yok.
Tam aklımdan geçtin ne yaptı acaba diye şu kız eşime sürpriz yapıcam kilo verip deyinceSelamun aleykum kizlar
Galiba bir haftadir giremiyordum haber edemedim kusura bakmayin.
Van a geldim nisanlimla dolasiyoruz geziyoruz arkadaslarla falan vakit geciriyoruz bir haftadir.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz?
kan tahliliymiş kız begümdede kansızlık varyaBen de merak ettim şimdi
Aynen öyle canım ama ilaci bırakınca neden düşüyor onu sorcamkan tahliliymiş kız begümdede kansızlık varya
ayyy çok komikCanim Allah sıkıntı kotuluklerden korusun gecimin dar değilse evlat güzeldir onlari iyi yetistirmekte ahirete servettir. Bende severim çocukları . Kafam rahatlasin diye ramazandan sonra hacamat yaptircam. Biraz iyi hissedersek cocuk iyi. benim kizim bize OYUNCAK gibi o kadar eglenceli ki. Dun akşam babasina dokunmama izin vermiyor. Bende birak o benim kocam dedim. Bizimkide yeni yeni konusuyor. Kizimda dedi ki biraaak o koca beniimm
Bence de ama benim eşim de öyle çocuk annemle işe gidicem deyince kızıyoruyku sersemliğinden işte çocuklar hep öyle ama alınmasın oda yavv bebek daha o
ayyy çok komik
Kiz kilo vermek yerine aldim ben
Ay o kadar kötü oldun mu kıyamam yaaaa :) iyileş çabucak. Ay hasta hasta yemekler de yaparmış :)Sağol canım benim evet sanırım öyle olduOlursun canım sağlık en önemlisi vallahi hastayken gözüme kilo falan gelmiyor şuan mesela
Zorla iç canım su iyidir herşeyde işe yarıyor
Geldim canım şimdik. Biraz yoğundum çok uğrayamadım haklısın.GonulSenligim nerdesin kız. özledim. dün bi ara göründün sanki ama ben yoktum o arada. merak ettim gelince bir el et
Ay o kadar kötü oldun mu kıyamam yaaaa :) iyileş çabucak. Ay hasta hasta yemekler de yaparmış :)Sağol canım benim evet sanırım öyle olduOlursun canım sağlık en önemlisi vallahi hastayken gözüme kilo falan gelmiyor şuan mesela
Zorla iç canım su iyidir herşeyde işe yarıyor
Geldim canım şimdik. Biraz yoğundum çok uğrayamadım haklısın.GonulSenligim nerdesin kız. özledim. dün bi ara göründün sanki ama ben yoktum o arada. merak ettim gelince bir el et
Sağol bitanem :) :)Canimmm simdi gördüm ne kadar güzel olmussun yaa maaşallah subhanallah.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Sizin için hayırlı olan neyse o olsunBide kizlar nişanlım bi özel egitim kurumuyla ortaklik yapacak arada da özel ders verecek gerci daha imzayi atmadi ama bakalim nasil olacak.
Hayirliysa olsun inşallah.
kesinlikle çok faydası oluyor, benim diyetim açlıktan çok irademle inan...Çok teşekkür ederim ilgin içinCanım sürekli buraya yazmak zorunda değilsin kilo bildirimlerini aksatmadan yapman yeterli grupta kalabilmen için ama burada sohbet ediyoruz birbirimize yardım ediyoruz daha keyifli hale geliyor o yüzden sık sık gelmeye çalışıyoruzSabah kahvaltı yapıp öğleni sebze yemeği yumurta falan öyle geçirsen daha iyiydi tabi ama olsun o seferlik artık bir de öğrencisin sanırım kantininde ya da yakın çevrende sebze yemekleri yapan yer ya da salata tarzı yiyecekler varsa öğleni öyle atlatırsan akşamın gayet sağlıklı mesela
Kahvalti : 1 yumurta 1 dlm peynir domates salatalik
Ara: bir cay bardagi dolusu ceviz ve fistik
Ogle: 3 kofte 1 dlm ekmek 1 kase yogurt yedim
Aksam da 3 yk yulaf ezmesi yogurt ekleyip yicem icine tarcin birde 3 tane kayisi dograyacagim
begum75
Insallah tatlim musait oldukca gunluk menumu yazcam insan oyle daha cok dikkat ediyormenün gayet güzel canım,inşallah hergün yiyip bide spor yaparsan kilo verirsin, bak 12 ay değil 6 ayın varmış ona göre hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?