- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Benim erkek kardeşim de annemi çok öperdi kız kardeşimle ben de hiç öpme huyu yoktur mesela kızımı da çok öpmem o da çok içinden geldiğinde beni öpüyoroyyy kıyamam ama ne güzel bişey, bizde oğlumla öyleyiz eşim hep der bu çocuk çok anacı diye, benim oğlumda gelir öper kokar tontiş yanaklısın der yanaklarımı sıkar, eşim de bu çocuk beni hiç sevmiyo der, artık bende seviyo neden sevmesin deyip gidip ben sarılıp öpüp onu kokuyorum
bende de öpme hastalığı vardır,küçükken kardeşimi sıkıştırıp öperdim anneme şikayet ederdi, şimdide eşimle oğlumu sıkıştırıyorum
Olur olur pes etme hemenne güzelçok şanslısın, bende isterdim kızım olsun ama nasip işte
Geçen bir ara cam falan sildim biraz fazlaca temizlik yaptım ceryanda kalmıştım ben de rahatsız oldum hep alışık olmayınca temizlik yapmaya oluyor böyleBurnum açık sürekli akıyor canım gribe çevirdi zaten ama nefes darlığı çekiyorum gögsüm yanıyor
Maşallah bizim kız artık her şeyi düzgün söylüyor biz de geçen yıl söyleyemediği kelimeleri tekrarlatıp gülüyoruz telefona lelefon derdi tuvalete tolilet diyordu diyeyaa kocayi paylasamiyoruz aksam. Bazende vicdan yapiyo anne babayi şev şev diyor
Menün çok çok güzel ama benim gibi menü yazıp da sürekli ağzına bir şeyler tıkmaKahvalti : 1 yumurta 1 dlm peynir domates salatalik
Ara: bir cay bardagi dolusu ceviz ve fistik
Ogle: 3 kofte 1 dlm ekmek 1 kase yogurt yedim
Aksam da 3 yk yulaf ezmesi yogurt ekleyip yicem icine tarcin birde 3 tane kayisi dograyacagim
begum75
Zayıfla tabii benim erkek kardeşim 120 kilo civarındaydı bir kaç aydır akşam yemeği yemiyor acıkırsa da bir şeyler atıştırıyor 10 kilo kadar vermişKiz kilo vermek yerine aldim benneyse 5 ayim var gerci askerlik 12 ay cikar diye bekliyodk biz 6 ay cikti bir ayi doldu iste o gelmedn zayiflamam lazm
Sağol canımAy o kadar kötü oldun mu kıyamam yaaaa :) iyileş çabucak. Ay hasta hasta yemekler de yaparmış :)
Canım zaten bu diyet resmen hırs azim irade yanikesinlikle çok faydası oluyor, benim diyetim açlıktan çok irademle inan...Çok teşekkür ederim ilgin için
Geçen bir ara cam falan sildim biraz fazlaca temizlik yaptım ceryanda kalmıştım ben de rahatsız oldum hep alışık olmayınca temizlik yapmaya oluyor böyle
Sporla desteklemen gerekiyor demek ki canım olsun moralini bozma kendini tanıman aynı kalman bile güzel23.05.2016: 56.10
24.05.2016: 56.40
25.05.2016: Tartılmadım
26.05.2016: 56.50
27.05.2016: 56.30 Yürüyüş yok vc de yok artık kendimi tanıdım bağırsak hareketlerimi yürüyüş arttırıyormuş çok da yemiyorum ama bu hafta böyle geçti
Maşallah bizim kız artık her şeyi düzgün söylüyor biz de geçen yıl söyleyemediği kelimeleri tekrarlatıp gülüyoruz telefona lelefon derdi tuvalete tolilet diyordu diye
Olur olur pes etme hemen
Geçen bir ara cam falan sildim biraz fazlaca temizlik yaptım ceryanda kalmıştım ben de rahatsız oldum hep alışık olmayınca temizlik yapmaya oluyor böyle
iyiyim canım seni göremiyorum bööle bi garibim sanki. bağımlılık yapmışsın kız.Geldim canım şimdik. Biraz yoğundum çok uğrayamadım haklısın.
Elimden geldiğince işte. Ee naber nasılsın şekerim :)
Olur olur pes etme hemen
kendimi şurda etiketlenmiş görmeyince bi garip oldum sanki. nehirnil kilo bildirimi yapmaya alışmışım. beni tekrar kat bari. ama menülerim ne kadar düzenli olcak bilmiyorumSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 çay kaşığı tarçın - 178 kalori
Ara; 09:05 - Her birinden birer tutam biberiye + papatya + kekik karışı 1 kupa çay
Öğle; 12:15 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon patates yemeği + 50 gr yoğurt - 429 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Akşam; 19:00 - 150 gr beşamel soslu kaşarlı tavuk gögüs eti - 263 kalori
Ara; 21:00 - 6 erik + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez - 100 kalori
Toplam kalori: 970
Spor: 40 dakika yürüyüş
B Begum275 @DisiAnkabayan_balon
panik yapma kız. ne var. 50 lere girdim diye stres yapıyosun bence. ayrıca ordakilerin hepsi yerinde sayıyo zatensbeden bugün tam bir skandal
60,8 geldim, geçenlerdede 61,1 gelip ertesi gün 59.8 e tekrar düşmüştüm acaba ödem mi yaptım anlayamadım, kaç gündür doğru düzgün sporda yapamıyorum, sporu bırakınca kilomu aldım ki yaa
sen beni çıkar şu 50 grubundan ya daha hak edemedim ben orayı, 1 kere 59,8 i gördümdiye hemen geçmemeliydim diye düşünüyorum
Canım bugün neden tartıldın ki pazartesiye daha var değil mi bütün haftanın ortalamasını almalısın hemen niye pes ediyorsun ödem yaptı bencesbeden bugün tam bir skandal
60,8 geldim, geçenlerdede 61,1 gelip ertesi gün 59.8 e tekrar düşmüştüm acaba ödem mi yaptım anlayamadım, kaç gündür doğru düzgün sporda yapamıyorum, sporu bırakınca kilomu aldım ki yaa
sen beni çıkar şu 50 grubundan ya daha hak edemedim ben orayı, 1 kere 59,8 i gördümdiye hemen geçmemeliydim diye düşünüyorum
Haftalıkta olsa vereceksen ekleyeyim tabi canım özledim bende seni yazmayıiyiyim canım seni göremiyorum bööle bi garibim sanki. bağımlılık yapmışsın kız.
napcan bünye alışık olmayınca tutulmuştur. ayıptır söylemesi benim bünye de sevmez temizliği hemen alerji olurum, burnuk kapanır, başım döner falan
kendimi şurda etiketlenmiş görmeyince bi garip oldum sanki. nehirnil kilo bildirimi yapmaya alışmışım. beni tekrar kat bari. ama menülerim ne kadar düzenli olcak bilmiyorum
panik yapma kız. ne var. 50 lere girdim diye stres yapıyosun bence. ayrıca ordakilerin hepsi yerinde sayıyo zatensen ordada başarırsın. bitki çayı, su yüklen biraz şişkinlik o fazlalıklar.
ben başka topiktede yarışmaya katıldım, bugün tartı günü o yüzden nehirCanım bugün neden tartıldın ki pazartesiye daha var değil mi bütün haftanın ortalamasını almalısın hemen niye pes ediyorsun ödem yaptı bence
Cuma demek ki oranında tartısı bak senben başka topiktede yarışmaya katıldım, bugün tartı günü o yüzden nehir
yediklerimi yeniden yazmaya başlıycam nehircim. günlük tutcam o zaman sana da hepsini ayrıntıyla veririm. çok sıkıldım artık kilo verememekten. artık bi şekilde eksilere geçmem lazımHaftalıkta olsa vereceksen ekleyeyim tabi canım özledim bende seni yazmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?