♥haftalık kilo verme yarışması♥

yediklerimi yeniden yazmaya başlıycam nehircim. günlük tutcam o zaman sana da hepsini ayrıntıyla veririm. çok sıkıldım artık kilo verememekten. artık bi şekilde eksilere geçmem lazım
Bence de kalori takibini yazmayı tutmayı bırakmamalıyız ben bile bıraktığımda alıyorum hemen düşün çünkü nefis ne yediğini yerken farketmiyor bile

Bence de kalori takibini yazmayı tutmayı bırakmamalıyız ben bile bıraktığımda alıyorum hemen düşün çünkü nefis ne yediğini yerken farketmiyor bile
daha öncekinden farklı bi şey yapmıyorum aslında. hafta içindedüşüş oluyo mesela bu hafta bi ara 82,5 oldu bi ara 82,1 oldu mesela. ama pazartesi stres mi yapıyo ne ya 83 çıkıyo ya da 82,5.

Olmaz bir şeey 2 gün dikkat eder geçersin yine bu hafta 56 lardayım ya haftaya gör sen beni nasıl 54 oluyorum yürüyüşümü yapınca iştahım da gidiyor yediklerimi de yakıyorum

Olmaz bir şeey 2 gün dikkat eder geçersin yine bu hafta 56 lardayım ya haftaya gör sen beni nasıl 54 oluyorum yürüyüşümü yapınca iştahım da gidiyor yediklerimi de yakıyorum
vayy iddalı geliyosun deniz hadi bakalım
bende pazartesiye yine 59 ları görmek istiyorum bunun için çabalıycam bakalım

formunu neye borçlusun?
işime
işimizi seviyoruz tey tey tey
Ev sırf bu sebepten çalışırım
Evet yaa gerçekten seviyorum işimi hayatın düzenli oluyor yemen içmen uykun çocuğun bile alışıyor o düzene evde kalınca onun düzeni bile bozuluyor eşim diyor ki emeklilik hakkı verirlerse olursun hayatta olmam benim emeklilik yaşım gelince kızım üniversiteye başlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…