- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence de kalori takibini yazmayı tutmayı bırakmamalıyız ben bile bıraktığımda alıyorum hemen düşün çünkü nefis ne yediğini yerken farketmiyor bileyediklerimi yeniden yazmaya başlıycam nehircim. günlük tutcam o zaman sana da hepsini ayrıntıyla veririm. çok sıkıldım artık kilo verememekten. artık bi şekilde eksilere geçmem lazım
daha öncekinden farklı bi şey yapmıyorum aslında. hafta içindedüşüş oluyo mesela bu hafta bi ara 82,5 oldu bi ara 82,1 oldu mesela. ama pazartesi stres mi yapıyo ne ya 83 çıkıyo ya da 82,5.Bence de kalori takibini yazmayı tutmayı bırakmamalıyız ben bile bıraktığımda alıyorum hemen düşün çünkü nefis ne yediğini yerken farketmiyor bile
Pazar gününün rahatlığı diyoruz biz ona canımdaha öncekinden farklı bi şey yapmıyorum aslında. hafta içindedüşüş oluyo mesela bu hafta bi ara 82,5 oldu bi ara 82,1 oldu mesela. ama pazartesi stres mi yapıyo ne ya 83 çıkıyo ya da 82,5.
Hele de cam dolap molap sildiğim gün ertesi günü kollarımı omuzlarımı hissetmiyorum
aynen deniz benim de bünye alışık değil azcık iş yapsam perte çıkıyorum
Olmaz bir şeey 2 gün dikkat eder geçersin yine bu hafta 56 lardayım ya haftaya gör sen beni nasıl 54 oluyorum yürüyüşümü yapınca iştahım da gidiyor yediklerimi de yakıyorumsbeden bugün tam bir skandal
60,8 geldim, geçenlerdede 61,1 gelip ertesi gün 59.8 e tekrar düşmüştüm acaba ödem mi yaptım anlayamadım, kaç gündür doğru düzgün sporda yapamıyorum, sporu bırakınca kilomu aldım ki yaa
sen beni çıkar şu 50 grubundan ya daha hak edemedim ben orayı, 1 kere 59,8 i gördümdiye hemen geçmemeliydim diye düşünüyorum
Evet Cumartesi çalışmadığım halde dikkat ediyorum da pazar hepten salıyorumPazar gününün rahatlığı diyoruz biz ona canım
Pazar günü bir heves geliyor insana bilirimEvet Cumartesi çalışmadığım halde dikkat ediyorum da pazar hepten salıyorum
vayy iddalı geliyosun denizOlmaz bir şeey 2 gün dikkat eder geçersin yine bu hafta 56 lardayım ya haftaya gör sen beni nasıl 54 oluyorum yürüyüşümü yapınca iştahım da gidiyor yediklerimi de yakıyorum
ayy sorma nehir aynen öyle,demek ev hanımı olsak varya hiç vermiycezPazar günü bir heves geliyor insana bilirim
Bence de veremeyiz canım benim canım sıkıldıkça bir şeyler yerim kesin biliyorum kendimiayy sorma nehir aynen öyle,demek ev hanımı olsak varya hiç vermiycezhergün pastalar,börekler,günler,oturmalar
Bence de veremeyiz canım benim canım sıkıldıkça bir şeyler yerim kesin biliyorum kendimiAllahtan hafta içi iş var düzene oturuyor
Ev sırf bu sebepten çalışırımformunu neye borçlusun?
işime
işimizi seviyoruz tey tey tey
nehirnil111 cim bugünkü şuana kadarki menüm
Kahvaltı 215 kalori (saat 07:50)
Sütaş Yarım Yağlı Süt-150 ml (1,5 çay bardağı)
Nestle Corn Flakes-40 g
Öğle Yemeği 371 kalori (saat 11:50)
Beyaz Ekmek-2 dilim
Ceviz-15 g (3 tane)
Zeytin-5 orta boy
Patlıcan Musakka-yarım porsiyon
Doydum canım ama midem agriyoBeyaz ekmeğin zararını saymazsak çok az yemişsin canım ya doyabildin mi ki
Doydum canım ama midem agriyo
benim işim gücüm olmasa kesin katlanarak çoğalırdımayy sorma nehir aynen öyle,demek ev hanımı olsak varya hiç vermiycezhergün pastalar,börekler,günler,oturmalar
kız 2 dilim ekmek+3ceviz+5 zeytin+ yarımporsiyonda musakka yedim, daha ne yiyiyim ama az dersen ve sen istersen hemen gider yerimMidende bir sıkıntı olmuştur canım dikkat et süt iç ya da meyve ye olmadı doyman çok ilginç kız hiç bir şey yememişsin
benim işim gücüm olmasa kesin katlanarak çoğalırdım
formunu neye borçlusun?
işime
işimizi seviyoruz tey tey tey
Evet yaa gerçekten seviyorum işimi hayatın düzenli oluyor yemen içmen uykun çocuğun bile alışıyor o düzene evde kalınca onun düzeni bile bozuluyor eşim diyor ki emeklilik hakkı verirlerse olursun hayatta olmam benim emeklilik yaşım gelince kızım üniversiteye başlıycakEv sırf bu sebepten çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?