- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
hakkatten öyle bi grubuz yoksa halimiz harapmışÇalışarak formda kalanlar grubu
Ekmeğe lafım yokta diğerleri az geldi çorba falan yokya ondan herhalde yoğurt salata olsa fena olmazdıkız 2 dilim ekmek+3ceviz+5 zeytin+ yarımporsiyonda musakka yedim, daha ne yiyiyim ama az dersen ve sen istersen hemen gider yerim
ahh kuzum bencede zaten diğer yemekler komposto ve makarnaydı o yüzden istemedim, musakkada az istedim yağlı diye, doymayıncada ceviz ve ekmeğe sarıldım ve şuan çok yoruldumEkmeğe lafım yokta diğerleri az geldi çorba falan yokya ondan herhalde yoğurt salata olsa fena olmazdı
Kalmaz tabi canım çünkü doğru düzgün koca gün boyunca bir şey tüketmemişsin olmadı ayran al iç en azından enerji verirahh kuzum bencede zaten diğer yemekler komposto ve makarnaydı o yüzden istemedim, musakkada az istedim yağlı diye, doymayıncada ceviz ve ekmeğe sarıldım ve şuan çok yoruldumve çok açım ayaklarımda derman kalmadı kaç saattir ayaktaydım
ayy sorma nehir aynen öyle,demek ev hanımı olsak varya hiç vermiycezhergün pastalar,börekler,günler,oturmalar
Bence de veremeyiz canım benim canım sıkıldıkça bir şeyler yerim kesin biliyorum kendimiAllahtan hafta içi iş var düzene oturuyor
Doydum canım ama midem agriyo
Evet yaa gerçekten seviyorum işimi hayatın düzenli oluyor yemen içmen uykun çocuğun bile alışıyor o düzene evde kalınca onun düzeni bile bozuluyor eşim diyor ki emeklilik hakkı verirlerse olursun hayatta olmam benim emeklilik yaşım gelince kızım üniversiteye başlıycak
Çalışarak formda kalanlar grubu
Estagfirullah Allah korusun ne ölmesisoruyorum size ey hatunlar. ev hanımlarının suçu ne. yimeyek de ölek mi?
yoğurt getirmeyi unuttumKalmaz tabi canım çünkü doğru düzgün koca gün boyunca bir şey tüketmemişsin olmadı ayran al iç en azından enerji verir
ayyy Allah kolaylık versin sizinde işiniz zor besoruyorum size ey hatunlar. ev hanımlarının suçu ne. yimeyek de ölek mi?
Olsun canım ne yapacaksın az yemişsin akşama kadar dayanırsın inşallahyoğurt getirmeyi unuttumşimdi 2 kayısı ve yarım elma yedim
ara öğünümü biraz erken yaptım
aynısı, bende yarın annemlerdeyim kardeşim geliyo annemde toplaşcaz,ama annem yok evdeOlsun canım ne yapacaksın az yemişsin akşama kadar dayanırsın inşallahBizde de yemek yok hiç yemek yapasım da yok yarın annemlere yapacağım çünkü alternatif bir şeyler bulmalıyım
Aynı durumdayız yani yarına yapacak yemeğim belli lazanya, yoğurt çorbası, ıslak kekaynısı, bende yarın annemlerdeyim kardeşim geliyo annemde toplaşcaz,ama annem yok evdeben ev annesi olcam
benimde bu akşamı atlatcak bişeyler bulmam lazım
ıslak kek nedenAynı durumdayız yani yarına yapacak yemeğim belli lazanya, yoğurt çorbası, ıslak kek
Yazdıktan sonra düşündüm ve vazgeçtim kuzu yazmış bulundum artık lazanya yedikten sonra mide de yer kalmıyor zatenıslak kek neden
bende akşama dondurucuda az bi ıspanağım vardı, yumurta kırıpta orutmasını yapıyım diyorum, yanınada makarna ve salata/ayran
aslında tavada yumurtayı bende çok severimde eşim yemiyo akşamları o yüzden mecbur ıspanakla birleştirip yaparımYazdıktan sonra düşündüm ve vazgeçtim kuzu yazmış bulundum artık lazanya yedikten sonra mide de yer kalmıyor zatenYumurtalı ıspanağı çok severim bende yumurta mı yapsam akşama ya ahahah
Eşim isterse bende öyle yapayım aslında bugün onun aklında lahmacun ya da döner yemek var ama ben hiç yanaşmıyorum zararlı olur diye banaaslında tavada yumurtayı bende çok severimde eşim yemiyo akşamları o yüzden mecbur ıspanakla birleştirip yaparım
ona al kaçtane yiycekse kendine yumurta kır olmaz mı?Eşim isterse bende öyle yapayım aslında bugün onun aklında lahmacun ya da döner yemek var ama ben hiç yanaşmıyorum zararlı olur diye bana
tabiki zor aylık günler, 15 te bir günler arada bebek görmesi, kına gecesi düğün derken insan yoruluyo işte. ama işimi seviyorum benayyy Allah kolaylık versin sizinde işiniz zor be
tabiki zor aylık günler, 15 te bir günler arada bebek görmesi, kına gecesi düğün derken insan yoruluyo işte. ama işimi seviyorum ben
Aklım kalacak amaona al kaçtane yiycekse kendine yumurta kır olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?