♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ekmeğe lafım yokta diğerleri az geldi çorba falan yokya ondan herhalde yoğurt salata olsa fena olmazdı
ahh kuzum bencede zaten diğer yemekler komposto ve makarnaydı o yüzden istemedim, musakkada az istedim yağlı diye, doymayıncada ceviz ve ekmeğe sarıldım ve şuan çok yoruldum ve çok açım ayaklarımda derman kalmadı kaç saattir ayaktaydım

Kalmaz tabi canım çünkü doğru düzgün koca gün boyunca bir şey tüketmemişsin olmadı ayran al iç en azından enerji verir

ayy sorma nehir aynen öyle,demek ev hanımı olsak varya hiç vermiycez hergün pastalar,börekler,günler,oturmalar

Bence de veremeyiz canım benim canım sıkıldıkça bir şeyler yerim kesin biliyorum kendimi Allahtan hafta içi iş var düzene oturuyor

Doydum canım ama midem agriyo

Çalışarak formda kalanlar grubu

soruyorum size ey hatunlar. ev hanımlarının suçu ne. yimeyek de ölek mi?

Olsun canım ne yapacaksın az yemişsin akşama kadar dayanırsın inşallahBizde de yemek yok hiç yemek yapasım da yok yarın annemlere yapacağım çünkü alternatif bir şeyler bulmalıyım
aynısı, bende yarın annemlerdeyim kardeşim geliyo annemde toplaşcaz,ama annem yok evde ben ev annesi olcam
benimde bu akşamı atlatcak bişeyler bulmam lazım

ıslak kek neden
bende akşama dondurucuda az bi ıspanağım vardı, yumurta kırıpta orutmasını yapıyım diyorum, yanınada makarna ve salata/ayran
Yazdıktan sonra düşündüm ve vazgeçtim kuzu yazmış bulundum artık lazanya yedikten sonra mide de yer kalmıyor zaten Yumurtalı ıspanağı çok severim bende yumurta mı yapsam akşama ya ahahah

Yazdıktan sonra düşündüm ve vazgeçtim kuzu yazmış bulundum artık lazanya yedikten sonra mide de yer kalmıyor zaten Yumurtalı ıspanağı çok severim bende yumurta mı yapsam akşama ya ahahah
aslında tavada yumurtayı bende çok severimde eşim yemiyo akşamları o yüzden mecbur ıspanakla birleştirip yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…