♥haftalık kilo verme yarışması♥

Pazartesiye daha var dun bende de 600 gram şişlik vardi su icmistim ama idrara çıkamadım. Senin kide benzer birşeydir

23 Mayıs 78.300 →pazartesi →78.200 ★
27 mayis 76.900 →cuma→→→77.100
28 mayis 76.600 →cumartesi→
29 mayis 76.400 →pazar→→→
30 Mayıs 76.200 →pazartesi→
31 mayis 75.900 →salı→→→→
1 haziran 75.500→çarşamba→
2 haziran 75.100→perşembe→
3 haziran 74.800→cuma→→→
4 haziran 74.400→cumartesi→
5 haziran 74.000→pazar→→→
6 haziran 73.800→pazartesi→
7 haziran 73.500→salı→→→→
8 haziran 73.100→çarşamba→
9 haziran 72.800→perşembe→
10 hazirn 72.500→cuma→→→
11 hazirn 72.100→cumartesi→
12 hazirn 71.800→pazar→→→
13 hazirn 71.600→pazartesi →
Bu benim hedefim. 100 de 99 başaramam ama denicem . Denemek iyidir.

Güzel gidiyosun ama dikkat et hasta olma beslenmeni güzel yap

Bence de kalori takibini yazmayı tutmayı bırakmamalıyız ben bile bıraktığımda alıyorum hemen düşün çünkü nefis ne yediğini yerken farketmiyor bile
Kuzu bu hafta ben hiç kalori tutmadım yaaaa. Ana dediğin gibi tutmamak çok zatar veriyor. Yeni haftada tutucam canım ve düzenli yazıcam. Bu hafta yok ama maalesef

Sabah : 2 yumurta
Ara: yeşil çay ( demleme)
Öğle:1 kepçe şehriye çorbası , 1 tabak kuru fasulye , domates salatalık
Ara : N**** (Siyahi) bisküvi
Akşam daha yemedim ama ya yemicem ya da çok hafif geçiştircem

Ay kızlar ben naptım bilmiyorsunuz :)
Hani okulda bi trambolinden bahsetmiştim ya ilk zamanlar. Onu sonunda denedim 2 gün önce falan. Çok eğlenceli. Evlenince alıcam yaaaa inanılmaz hoşuma gitti
Evlenince evin içine mi koyacaksin.icinden firlamadin demi duvara çarpar adamı

Yemesende olur.yada bi ayran yada yoğurt yeter
çorba yedim canım sıcak sıcak iyi geldi boğazlarım biraz acıyordu. ayranımı da içicem gece yatarken

Evlenince evin içine mi koyacaksin.icinden firlamadin demi duvara çarpar adamı
ay yok kız çok güzel fırlatmıyor.zıp zıp zıplıyorsun kameralar olmasa her öğlen çıkar zıplarım valla spor niyetine
evet canım eve alıcam. bacakları sökülebiliyor ya . yatak altına falan girer kaldırmak istediğinde.

Cok haklisin canim erkek kardesin tatliyi hamur islerini yemeyi tamamen kestimi yoksa cani cektiginde azda olsa yiyormu tebrik ediyorm bu arada

Sabah : 2 yumurta
Ara: yeşil çay ( demleme)
Öğle:1 kepçe şehriye çorbası , 1 tabak kuru fasulye , domates salatalık
Ara : N**** (Siyahi) bisküvi
Akşam daha yemedim ama ya yemicem ya da çok hafif geçiştircem

Ay kızlar ben naptım bilmiyorsunuz :)
Hani okulda bi trambolinden bahsetmiştim ya ilk zamanlar. Onu sonunda denedim 2 gün önce falan. Çok eğlenceli. Evlenince alıcam yaaaa inanılmaz hoşuma gitti
Allah iyiliğini versin emi. gelin evi olcek orası çocuk yuvası değil. N**** (Siyahi) bisküvi noluyo. kilo verdim diye salıyon bak. (fiyonk bunu beğenmedi)
bu yeni semboller çok hoşlar da ondan koydum bi sebebi yok.
bugünkü menümü vereyim:
sabah: bir kase sütle yulaflı gevrek+bir tane nescafe( az şekerli)
ara: bir fincan yoğurt kürü
öğlen: yarım haşlanımş tavuk göğüs+üç dal kıvırcık.
ara: bir fincan yoğurt kürü
akşam: yarım tabak taze fasülye+bir kaşık bulgur pilavı+bir kase mantar çorbası
akşam gafı deyim artık: bir dilim bisküvili pasta. az şekerli, bol sütlü ama ortalama 400 kcal olur galiba.
toplam: 1100 kcal. nehirnil111 hepsini tek tek açıp da kaç kalori diye bakmadım. ama genel olarak hepsinin kalorisi biliyorum aşağı yukarı bu sonuç çıkıyo.

ruhum çocuk kız benim dışım gelin olsa nolur :)
Ay kızzz sorma gerçekten azcık kilo verdim diye bi şımardım. Bu şımarmanın sonu verdiğimi geri almak olacak ama haberim yok
Toparlıcam şekerim kendimi. Disiplinli hareket edicem. Az zamanım kaldı çünkü.
Bu arada pasta dışında menünü beğendim kuzum. Pastayı da akşam değil de gündüz vakti yeseymişsin aslında tolere edebilirdin
Yoğurt kürü ne ki. Hani pul biber atıyosun o mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…