böyle durumlarda ben şöyle yapıyorum,mesela eşim 2 mi yiyiyo ben ona 3 alıyorum,3.nün ucundan acıcık ısırıyorumAklım kalacak amaNeyse akşama bakarım canım yimirta çekti zaten
Acıcık olabilür ben gerçi ikisini de aramam bakıldığında çiğ köfte olsun benim olsunböyle durumlarda ben şöyle yapıyorum,mesela eşim 2 mi yiyiyo ben ona 3 alıyorum,3.nün ucundan acıcık ısırıyorumama acıcık çok değil
Pazartesiye daha varsbeden bugün tam bir skandal
60,8 geldim, geçenlerdede 61,1 gelip ertesi gün 59.8 e tekrar düşmüştüm acaba ödem mi yaptım anlayamadım, kaç gündür doğru düzgün sporda yapamıyorum, sporu bırakınca kilomu aldım ki yaa
sen beni çıkar şu 50 grubundan ya daha hak edemedim ben orayı, 1 kere 59,8 i gördümdiye hemen geçmemeliydim diye düşünüyorum
Ayy inşallah ya çok morelim bozukPazartesiye daha vardun bende de 600 gram şişlik vardi su icmistim ama idrara çıkamadım. Senin kide benzer birşeydir
Güzel gidiyosun ama dikkat et hasta olma beslenmeni güzel yap23 Mayıs 78.300 →pazartesi →78.200 ★
27 mayis 76.900 →cuma→→→77.100
28 mayis 76.600 →cumartesi→
29 mayis 76.400 →pazar→→→
30 Mayıs 76.200 →pazartesi→
31 mayis 75.900 →salı→→→→
1 haziran 75.500→çarşamba→
2 haziran 75.100→perşembe→
3 haziran 74.800→cuma→→→
4 haziran 74.400→cumartesi→
5 haziran 74.000→pazar→→→
6 haziran 73.800→pazartesi→
7 haziran 73.500→salı→→→→
8 haziran 73.100→çarşamba→
9 haziran 72.800→perşembe→
10 hazirn 72.500→cuma→→→
11 hazirn 72.100→cumartesi→
12 hazirn 71.800→pazar→→→
13 hazirn 71.600→pazartesi →
Bu benim hedefim. 100 de 99 başaramam ama denicem . Denemek iyidir.
Pekte yapamıyorum malesefGüzel gidiyosun ama dikkat et hasta olma beslenmeni güzel yap
60 lari arada gorsende bir hafta sonra hic gormezsin sen böyle böyle zayifladinAyy inşallah ya çok morelim bozuk
Kuzu bu hafta ben hiç kalori tutmadım yaaaa. Ana dediğin gibi tutmamak çok zatar veriyor. Yeni haftada tutucam canım ve düzenli yazıcam. Bu hafta yok ama maalesefBence de kalori takibini yazmayı tutmayı bırakmamalıyız ben bile bıraktığımda alıyorum hemen düşün çünkü nefis ne yediğini yerken farketmiyor bile
Yemesende olur.yada bi ayran yada yoğurt yeterSabah : 2 yumurta
Ara: yeşil çay ( demleme)
Öğle:1 kepçe şehriye çorbası , 1 tabak kuru fasulye , domates salatalık
Ara : N**** (Siyahi) bisküvi
Akşam daha yemedim ama ya yemicem ya da çok hafif geçiştircem
Evlenince evin içine mi koyacaksin.icinden firlamadin demi duvara çarpar adamıAy kızlar ben naptım bilmiyorsunuz :)
Hani okulda bi trambolinden bahsetmiştim ya ilk zamanlar. Onu sonunda denedim 2 gün önce falan. Çok eğlenceli. Evlenince alıcam yaaaa inanılmaz hoşuma gitti
çorba yedim canım sıcak sıcak iyi geldi boğazlarım biraz acıyordu. ayranımı da içicem gece yatarkenYemesende olur.yada bi ayran yada yoğurt yeter
ay yok kız çok güzel fırlatmıyor.zıp zıp zıplıyorsun kameralar olmasa her öğlen çıkar zıplarım valla spor niyetineEvlenince evin içine mi koyacaksin.icinden firlamadin demi duvara çarpar adamı
Cok haklisin canim erkek kardesin tatliyi hamur islerini yemeyi tamamen kestimi yoksa cani cektiginde azda olsa yiyormu tebrik ediyorm bu aradaZayıfla tabii benim erkek kardeşim 120 kilo civarındaydı bir kaç aydır akşam yemeği yemiyor acıkırsa da bir şeyler atıştırıyor 10 kilo kadar vermiş
Kilo herkes için zararlı hem sağlık açısında hem fiziki açıdan ama sokakta kilolu bir erkek görünce dikkat çekmiyor kadın daha çok dikkat çekiyor
Sabah : 2 yumurta
Ara: yeşil çay ( demleme)
Öğle:1 kepçe şehriye çorbası , 1 tabak kuru fasulye , domates salatalık
Ara : N**** (Siyahi) bisküvi
Akşam daha yemedim ama ya yemicem ya da çok hafif geçiştircem
Ay kızlar ben naptım bilmiyorsunuz :)
Hani okulda bi trambolinden bahsetmiştim ya ilk zamanlar. Onu sonunda denedim 2 gün önce falan. Çok eğlenceli. Evlenince alıcam yaaaa inanılmaz hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?