- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Dün duzelttim canimCanım ben 65 ile değil 63 ile başladımsbeden
Ay kızlar ben naptım bilmiyorsunuz :)
Hani okulda bi trambolinden bahsetmiştim ya ilk zamanlar. Onu sonunda denedim 2 gün önce falan. Çok eğlenceli. Evlenince alıcam yaaaa inanılmaz hoşuma gitti
menün gayet güzel canım, yanlız çorba ekmek yerine geçiyo çorba içtiğinde ekmek yemezsen daha doğru olur.yanına domates/salatalık/yoğurt yiyebilirsinBugunku menum
Kahvalti 1 dilim borek 6 adet zeytn
Oglen 4 adet kofte salata 2 dlm ekmek
Aksam 2 kase tarhana corbasi 1 dlm ekmek
bende işteyim noolmuşGünaydınnn kızlaaaarr :)
Siz uyuyun ben işe gidiyoruuuuummm :)
Ne güzel değil miiiii
ayrani niye gece ictin kiz hic icmeseydin yaçorba yedim canım sıcak sıcak iyi geldi boğazlarım biraz acıyordu. ayranımı da içicem gece yatarken
ay yok kız çok güzel fırlatmıyor.zıp zıp zıplıyorsun kameralar olmasa her öğlen çıkar zıplarım valla spor niyetine
evet canım eve alıcam. bacakları sökülebiliyor ya . yatak altına falan girer kaldırmak istediğinde.
Benimde bir yanim hep çocuk. Beni istemeye geldiklerinde ben bi yandan odada komsuciftlik oynuyordum. Evlendim aynen devam ettim. Komsunciftlik icin erkenden kalkiyordum. Hatta evlenene kadar geceleri de uyanip bakiyordum bahceye ne asktiruhum çocuk kız benim dışım gelin olsa nolur :)
Ay kızzz sorma gerçekten azcık kilo verdim diye bi şımardım. Bu şımarmanın sonu verdiğimi geri almak olacak ama haberim yok
Toparlıcam şekerim kendimi. Disiplinli hareket edicem. Az zamanım kaldı çünkü.
Bu arada pasta dışında menünü beğendim kuzum. Pastayı da akşam değil de gündüz vakti yeseymişsin aslında tolere edebilirdin
Yoğurt kürü ne ki. Hani pul biber atıyosun o mu.
Tamam bu hafta yok sayalım ama bırakma tutKuzu bu hafta ben hiç kalori tutmadım yaaaa. Ana dediğin gibi tutmamak çok zatar veriyor. Yeni haftada tutucam canım ve düzenli yazıcam. Bu hafta yok ama maalesef
Allah iyiliğini versin emi. gelin evi olcek orası çocuk yuvası değil. N**** (Siyahi) bisküvi noluyo. kilo verdim diye salıyon bak. (fiyonk bunu beğenmedi)
bu yeni semboller çok hoşlar da ondan koydum bi sebebi yok.
bugünkü menümü vereyim:
sabah: bir kase sütle yulaflı gevrek+bir tane nescafe( az şekerli)
ara: bir fincan yoğurt kürü
öğlen: yarım haşlanımş tavuk göğüs+üç dal kıvırcık.
ara: bir fincan yoğurt kürü
akşam: yarım tabak taze fasülye+bir kaşık bulgur pilavı+bir kase mantar çorbası
akşam gafı deyim artık: bir dilim bisküvili pasta. az şekerli, bol sütlü ama ortalama 400 kcal olur galiba.
toplam: 1100 kcal.nehirnil111 hepsini tek tek açıp da kaç kalori diye bakmadım. ama genel olarak hepsinin kalorisi biliyorum aşağı yukarı bu sonuç çıkıyo.
Hic sorma vedalasamadan ayrilmak zorunda kaldim+marasa gittim+kayinvalidemler geldi derken iyice koptum bi daha da gelmeye yüzüm olmadi, zayiflayamayinca da iyice SIKILDIM,suan 65'im.evet kilo aldim,nasil yakaladin beni
yoğunluk bittiyse gel yine kaldığın yerden devam edersinHic sorma vedalasamadan ayrilmak zorunda kaldim+marasa gittim+kayinvalidemler geldi derken iyice koptum bi daha da gelmeye yüzüm olmadi, zayiflayamayinca da iyice SIKILDIM,suan 65'im.evet kilo aldim,nasil yakaladin benigizli takip ediyodum sizi
Masallah sende 59'lara inmisin bir ara kilon benden çoktu
Aahah gören görmüştür kameradan
çılgın seni dikkat ette görmesinler
Kız cumartesileri de 2 ye kadar çalışıyrum. Ders var.bende işteyim noolmuş
hem sen bugün niye gidiyosun ki?toplantımı var?
İçmedim canım sonradan vazgeçtim çorba içincrayrani niye gece ictin kiz hic icmeseydin ya
Keske bende deneseydim hic atlamadim :))
Ay o oyun bağımlılık yaaa. Bi başladın mı kurtulamıyorsun kolay kolay. Ben de bi ara oynuyordum çiftlik. Zor bıraktımBenimde bir yanim hep çocuk. Beni istemeye geldiklerinde ben bi yandan odada komsuciftlik oynuyordum. Evlendim aynen devam ettim. Komsunciftlik icin erkenden kalkiyordum. Hatta evlenene kadar geceleri de uyanip bakiyordum bahceye ne askti
Kız gel aramıza neden gizli takılıyorsunHic sorma vedalasamadan ayrilmak zorunda kaldim+marasa gittim+kayinvalidemler geldi derken iyice koptum bi daha da gelmeye yüzüm olmadi, zayiflayamayinca da iyice SIKILDIM,suan 65'im.evet kilo aldim,nasil yakaladin benigizli takip ediyodum sizi
seni gidi seni bende kk kullanmiyorsun saniyordum. Bi baktim aktifsin :). Iki çocuk var sorumluluklarda var demek ki heveside kalmadi dedim gucenmedim. Sen beni bende seni izlemedeyim ordan gördüm adini yazayım dedimHic sorma vedalasamadan ayrilmak zorunda kaldim+marasa gittim+kayinvalidemler geldi derken iyice koptum bi daha da gelmeye yüzüm olmadi, zayiflayamayinca da iyice SIKILDIM,suan 65'im.evet kilo aldim,nasil yakaladin benigizli takip ediyodum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?