♥haftalık kilo verme yarışması♥

İki gün sonra falan regl olcam da şişmeye başladım galiba. Kilom 52,1 ama ben daha da şiş hissediyorum kendimi yaaaa. Aynada bak bak beğenmedim kendimi

ayrani niye gece ictin kiz hic icmeseydin ya
Keske bende deneseydim hic atlamadim :))

21 Mayıs 79.400→cumartesi→79.400
23 Mayıs 78.300 →pazartesi →78.200 ★
28 mayis 76.600 →cumartesi→77.400
29 mayis 76.400 →pazar→→→
30 Mayıs 76.200 →pazartesi→
31 mayis 75.900 →salı→→→→
1 haziran 75.500→çarşamba→
2 haziran 75.100→perşembe→
3 haziran 74.800→cuma→→→
4 haziran 74.400→cumartesi→
5 haziran 74.000→pazar→→→
6 haziran 73.800→pazartesi→
7 haziran 73.500→salı→→→→
8 haziran 73.100→çarşamba→
9 haziran 72.800→perşembe→
10 hazirn 72.500→cuma→→→
11 hazirn 72.100→cumartesi→
12 hazirn 71.800→pazar→→→
13 hazirn 71.600→pazartesi →

Benimde bir yanim hep çocuk. Beni istemeye geldiklerinde ben bi yandan odada komsuciftlik oynuyordum. Evlendim aynen devam ettim. Komsunciftlik icin erkenden kalkiyordum. Hatta evlenene kadar geceleri de uyanip bakiyordum bahceye ne askti

Kuzu bu hafta ben hiç kalori tutmadım yaaaa. Ana dediğin gibi tutmamak çok zatar veriyor. Yeni haftada tutucam canım ve düzenli yazıcam. Bu hafta yok ama maalesef
Tamam bu hafta yok sayalım ama bırakma tut

Canım bu hafta sadece dünün kalorisini verdin diğer günlerin yok değil mi tutmamıştınGüzel çok abartı bir şey yenmemiş sağlıklı canım

zambak86 nasilsin canim uzun zaman oldu. Kac kilosun merak ettim
Hic sorma vedalasamadan ayrilmak zorunda kaldim+marasa gittim+kayinvalidemler geldi derken iyice koptum bi daha da gelmeye yüzüm olmadi, zayiflayamayinca da iyice SIKILDIM,suan 65'im.evet kilo aldim,nasil yakaladin benigizli takip ediyodum sizi

Hic sorma vedalasamadan ayrilmak zorunda kaldim+marasa gittim+kayinvalidemler geldi derken iyice koptum bi daha da gelmeye yüzüm olmadi, zayiflayamayinca da iyice SIKILDIM,suan 65'im.evet kilo aldim,nasil yakaladin benigizli takip ediyodum sizi
yoğunluk bittiyse gel yine kaldığın yerden devam edersin

Dunku menum:
Kahvaltı saat 8 de 1 yumurta 2 kucuk domates yarim dilim t.b ekmegi. 1 bardak sut.
Ara 11 de 1 fincan kayisi çayı (sallama)
Ogle 12.30 yarim sinitzel , 4 cicek haslanmis brokoli, 1 bardak ayran.
Ara 14 de 1 fincan Türk kahvesi
Aksam 19 da istiridye mantar sote, 2 kasik bulgur pilavi, 1 kase yogurt.
Spor 2 mile leslie.

Dun 65.7 ydim. Bakalim hafta sonu nasik gececek. Pazartesiye tartı ne diyecek.

çılgın seni dikkat ette görmesinler
Aahah gören görmüştür kameradan

bende işteyim noolmuş
hem sen bugün niye gidiyosun ki?toplantımı var?
Kız cumartesileri de 2 ye kadar çalışıyrum. Ders var.

ayrani niye gece ictin kiz hic icmeseydin ya
Keske bende deneseydim hic atlamadim :))
İçmedim canım sonradan vazgeçtim çorba içincr

Benimde bir yanim hep çocuk. Beni istemeye geldiklerinde ben bi yandan odada komsuciftlik oynuyordum. Evlendim aynen devam ettim. Komsunciftlik icin erkenden kalkiyordum. Hatta evlenene kadar geceleri de uyanip bakiyordum bahceye ne askti
Ay o oyun bağımlılık yaaa. Bi başladın mı kurtulamıyorsun kolay kolay. Ben de bi ara oynuyordum çiftlik. Zor bıraktım

Kız gel aramıza neden gizli takılıyorsun
Hepimizin gel git halleri oldu bırakma sen de :)

seni gidi seni bende kk kullanmiyorsun saniyordum. Bi baktim aktifsin :). Iki çocuk var sorumluluklarda var demek ki heveside kalmadi dedim gucenmedim. Sen beni bende seni izlemedeyim ordan gördüm adini yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…