♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kahvaltida 1 yumurta kayisi hosafi 5 zeytn 1 domates yedm
Oglen 2 kepce corba 1 kofte 1 activia
Aksami saat 17.30da yedm 3 kofte 2 kepce corba salata
Cok mutluyum ne zmndir ilk defa kendimi bu kadar ac hissediyorm yanimda cikolata yediler ama ben yemedim insallah hep boyle olurum

Merhaba kizlar
Dunku menum .
Sabah kahvalti yapamadim isim vardi disarida .
Ogle .3 yumurta ile yapilan ispanakli mantarli peynirli omlet (yumurtanin 2 sinin sadece beyazi)
Ara .2 kayisi 3 ceviz
Aksam .1 kepce yogurtlu corba ,8 kasik kabak yemegi ,1 kofte
Ara .1 elma 4 kasik yogurt

Zirkonyum bıçaklı olan daha güvenilir geldi kuzum sen bilirsin tabi tip olarakta diğerini beğendim
ayyy nasıl güzel olurdu varya canım çekti kızz, karnımda acıkmaya başladı
Bende kahvaltı yapmadım öğlen yiyeceğim sadece

Zirkonyum bıçaklı olan daha güvenilir geldi kuzum sen bilirsin tabi tip olarakta diğerini beğendim

Bende kahvaltı yapmadım öğlen yiyeceğim sadece
bende senin gibi düşündüm nehir ondan kararsız kaldım
bende kahvaltı yapmadım bugün, öğlen yiycem direk

Son düzenleme:
Hepsiburadada modelleri bulabilirsen yorumlara bak canım ben genelde öyle yapıyorum
baktım canım, 1004 için yorumlar iyi,çok ayrıntılı yorum yapılmamış, 1008 e de 1 kişi yorum yapmış aynen yazıyorum:

Daha önce kullandığım blender arıza verip, teknik servise gönderdiğimden, mutfak robotu almaya karar verdim. Bu ürünü tercih etme sebebim ise bıçaklarının meyve-sebzelerin vitaminini daha çok koruyor olması oldu. Ancak ürün 1000 watt olması beni aldattı, çünkü daha önceki blender 800 watt olmasına rağmen bundan daha güçlüydü, bu ürün değil 800, 500 watt gücündeymiş gibi performans gösteriyor. Güç ayarında normal ve turbo seçeneği dışında seçenek olmaması da kötü olmuş. Daha iyi olmasını beklediğim bir üründü. Bu markanın yerine daha iyi markalar seçilebilir. En azından hepsiburada.com da daha ekonomik olmasından ötürü tercih ettim.

böyle demiş, kafama takılan kısmı her ikiside 1000 watt ama acaba 1008 dahamı kötü gibi bi düşünce oluştu kafamda yani aynı marka aynı watt farklı güc olurmuki

Farklı güç olabilir canım bir kaç siteden de bakma şansın varsa benim aklıma gelmedi şimdi onlara da bak öyle karar ver bence doğru söyleyebilir yazan kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…