Teşekkürler Can'ım :) inşallahSen de allaha emanet ol canım, rabbim her şeyi gönlüne göre versin.
Sagol cnm diyetisyene gidiyorum ben ama benim menum sizi zayiflatmayabilor emziren bir anneyim ben cnm kalorisi biraz yuksek diyetiminMenun harika canim
Sagol tatlim , diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin kendim yaparsam sutum azalirAyy ne güzel yaa dengeli ve sağlıklı bir menü
Bende çok severim canımBayılırım arnavut ciğerine:))
bendeBende çok severim canım
Gel Begüşüm sana ısmarlayayım
ayyy nasıl güzel olurdu varya canım çekti kızzGel Begüşüm sana ısmarlayayım
Zirkonyum bıçaklı olan daha güvenilir geldi kuzum sen bilirsin tabi tip olarakta diğerini beğendimkızlar bana yardımcı olurmusunuz?
http://urun.n11.com/blender/arzum-ar1008-provita-max-zirkonyum-bicakli-multi-blender-set-P82044108
http://urun.n11.com/mikser-ve-blend...oprano-max-multi-blender-seti-beyaz-P69253116
hangisi sizce karar veremedim de
Bende kahvaltı yapmadım öğlen yiyeceğim sadeceayyy nasıl güzel olurdu varya canım çekti kızz, karnımda acıkmaya başladı
bende senin gibi düşündüm nehir ondan kararsız kaldımZirkonyum bıçaklı olan daha güvenilir geldi kuzum sen bilirsin tabi tip olarakta diğerini beğendim
Bende kahvaltı yapmadım öğlen yiyeceğim sadece
evettt mantıklıKızlar pazartesi kilo bildirimlerini iftara yakin yazmanizi oneririm
bende senin gibi düşündüm nehir ondan kararsız kaldım
bende kahvaltı yapmadım bugün, öğlen yiycem direk
hala kararsızımNe karar vereceksin peki
Hepsiburadada modelleri bulabilirsen yorumlara bak canım ben genelde öyle yapıyorumhala kararsızım
baktım canım, 1004 için yorumlar iyi,çok ayrıntılı yorum yapılmamış, 1008 e de 1 kişi yorum yapmış aynen yazıyorum:Hepsiburadada modelleri bulabilirsen yorumlara bak canım ben genelde öyle yapıyorum
Farklı güç olabilir canım bir kaç siteden de bakma şansın varsa benim aklıma gelmedi şimdi onlara da bak öyle karar ver bence doğru söyleyebilir yazan kişibaktım canım, 1004 için yorumlar iyi,çok ayrıntılı yorum yapılmamış, 1008 e de 1 kişi yorum yapmış aynen yazıyorum:
Daha önce kullandığım blender arıza verip, teknik servise gönderdiğimden, mutfak robotu almaya karar verdim. Bu ürünü tercih etme sebebim ise bıçaklarının meyve-sebzelerin vitaminini daha çok koruyor olması oldu. Ancak ürün 1000 watt olması beni aldattı, çünkü daha önceki blender 800 watt olmasına rağmen bundan daha güçlüydü, bu ürün değil 800, 500 watt gücündeymiş gibi performans gösteriyor. Güç ayarında normal ve turbo seçeneği dışında seçenek olmaması da kötü olmuş. Daha iyi olmasını beklediğim bir üründü. Bu markanın yerine daha iyi markalar seçilebilir. En azından hepsiburada.com da daha ekonomik olmasından ötürü tercih ettim.
böyle demiş, kafama takılan kısmı her ikiside 1000 watt ama acaba 1008 dahamı kötü gibi bi düşünce oluştu kafamda yani aynı marka aynı watt farklı güc olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?