♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar bende zayıflamak istiyorum suan 71.2 kiloyum boyum 168 cm 58 kilo ol ak istiyorum bende size katilacagm bugün karar verdim ve bugün yediklerinde dikkat ettim yurudum ramazan başlayana kadar en azından 68 olur muyum??
Canim mesajini kacirmisim katilmak istiyor musun hala

sbeden Can'ım Hakkı'nı helal et pazartesi son bildirimim inşallah malum ramazan da geldi
Zor duruma soktuysam seni Hakkı'nı helal et
Arkadaşlar başarılar diliyorum size Allah'a emanet olun

Canim benim seni kastetmedim sen daha yeni geldin nereye gidiyorsun arada bildirim yapmayanlara sozum yok. seritleri sildikce siz farketmiyorsunuz 3. Hafta oldu bildirim yapmayanlar var yine de isimlerini silmiyim bekliyim dedim sitem ettim :) hatta hala silmedim yarin silecem. Gitmeni istemem ramazanda daha da dikkat etmek lazim :)

Enerjine hayranim
Allah razi olsun canim benim.
Nasilsin halin keyfin nasil
Iyi diyelim iyi olalım canım :) Allah cumlemize huzur afiyet ve hayirlar versin

Canim teşekkür ederim sinavlar iyi gecti :)
Sana sitem yoktu. Seni oncesinde etiketleyerek özenle mesaj yazdım. Cunku fazla kilon cok ve zayıflamani istiyorum. Herkeside etiketleyip yazmiyorum sen insallah basaracaksin Allah cümlemizden razi olsun inşallah pes yok tamam mi uzun da sürse zamanda alsa zayiflayacaz

Bizene olur mu kiz sen buranin gözbebeklerindensin

Canim benim tsk ederim iyi sayılirim. Sen nasilsin yogun yorgun uykusuz olursun keyfine bak bebisle bu zamanların tadini çıkar . Vaybe bi zamanlar ikinciyi düşünemiyorum vs diyordun dogum yaptın da buyutuyorsun :)

sadece beni etiketledigin yerleri okudum kafam karisti iki kere sayfa yeniledim gözlerim yanlış goruyor sandim. Baktim hala miraycan yazıyor. Dedim heralde ben karistirdim miraycan 70, kiloysa deniz kac kilo adi ne neyse ki sonra diger yazilari okudum gec oldu ama anladim

Gunaydnnn hanimlaaar sbeden sm gecen ay kilo bildirimi yapamadm kusura bakma bu haftaki kilom 82.700 iyi haftalar herkeze
sbeden burda bak yapmisim anam yeni anladm daha bir onceki hafta 23 unde bildrm yapmamism 30 unda yaptgmi 23 e yazmissn ondan kafam karisti .sabah ilk is yeni bildrm yapcammm super bir hafta olsn herkeze

sbeden 'in herkesle tek tek ilgilenmesi çok güzel. Ben de yarın kilomu tartılıp öğrendikten sonra katılmak isterim yer var mıdır ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…