Farklı güç olabilir canım bir kaç siteden de bakma şansın varsa benim aklıma gelmedi şimdi onlara da bak öyle karar ver bence doğru söyleyebilir yazan kişi
Aleyküm selam :) bi sen bi ben variz suanselamlar hanımlarr :)
Canim mesajini kacirmisim katilmak istiyor musun halaKızlar bende zayıflamak istiyorum suan 71.2 kiloyum boyum 168 cm 58 kilo ol ak istiyorum bende size katilacagm bugün karar verdim ve bugün yediklerinde dikkat ettim yurudum ramazan başlayana kadar en azından 68 olur muyum??
Selam Can'ım evde olmadığım için bildirim yapamadım kusura bakma
Ama sıkıntı oluyorsa senin için çıkmaya hazırım
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 71.0
+1.1 kilo fazlam var
Eee bir hafta içinde baklavalar açıp löp löp mideye indirirsen içli köfte yapıp löp löp yutarsan simitler poğaçalar al sana artılı bir tartı
sbeden Can'ım Hakkı'nı helal et pazartesi son bildirimim inşallah malum ramazan da geldi
Zor duruma soktuysam seni Hakkı'nı helal et
Arkadaşlar başarılar diliyorum size Allah'a emanet olun
Hoşgeldin tatlimSelamlar arkadaşlarArtık burdayım yarın son bir sınavım var ama o da seçmeli ders Tam motiveyim zayıflıycaz
sbeden Ablacım sınav dönemimde bana izin verdiğin için çook teşekkürler Artık burdayım
Enerjine hayranimSelamun aleykum kizlaarrr
Bugün guzelce bir yürüyüş yaptim duş aldim alisveris yaptim kendime geldim.
Sarma sardim bugün pek güzel olmuş yaa ne becerikliyim ben:))
Menum şöyle
Sabah 1 dilim kadar ekmek bir iki dilim de domates
Öğlen 1 paket cubuk kraker
Aksami da 4,30 da yedim bir tabak sarma bir bardak kola
Sporum da 2 saat tempolu yürüyüş
Iyi diyelim iyi olalım canım :) Allah cumlemize huzur afiyet ve hayirlar versinAllah razi olsun canim benim.
Nasilsin halin keyfin nasil
Merhaba devam ediyor katılabilirsiniz yarin bildirim günümüzMerhabalar kızlar
Katılım devam ediyor mu acaba
Canim teşekkür ederimCanım bıldırım yapmayarak sana karsı saygısızlıgım olmussa hakkına helal et tam pes etmıstımkı senın ve buradakıler sayesınde tekrar sılkelenıp kendıme geldm bıran ıcın umudumu yıtırdım yıne yapamıcam dedım hepınıze gore kılom cok fazla ınan buyuk bı mucadele ıcerısındeyım bırakmayı dusundum ama grupta zayıflayanları gorunce belkı bu sefer olur dıye bırakmak ıstemedm boyle bır grup olusturup ınsanlara destek oldugun ıcın Allah senden razı olsun ınsallah sınavların da cok ıyı gecer canım
Bizene olur mu kiz sen buranin gözbebeklerindensinkızlar nasılsınız?
yoğun bir tetkikten sonra başım beynim kazan şeklindeyim şuanda,tetkikçimiz çok fazla düzeltilmesi gereken şeyden bahsetti, bundan sonra çok çok yoğun bir dönem beni bekliyor ,eskisi kadar aktif olamasamda yine buralarda olucam,olmaya çalışıcam,tabikide bizene dediğinizi duyar gibiyim ama yinede buraya karşı sorumluluğumdan dolayı bildirme gereği duydum.
Canim benim tsk ederim iyi sayılirim. Sen nasilsin yogun yorgun uykusuz olursun keyfine bak bebisle bu zamanların tadini çıkar . Vaybe bi zamanlar ikinciyi düşünemiyorum vs diyordun dogum yaptın da buyutuyorsun :)@DisiAnka. Cnm dugun yakin sanirim iyi sanslar umarim hersey gonlune gore olur
sbeden , cnm fazla yazamiyorum ama hep aklimdasin
Keyfin yerindemi minik nasil tatlim ?opptumm
@miraycan84. Cnm seni yakalayacagim kilo olarak hizli hizli geliyorum :)))) minik nasil ?rejim nasil gidiyor optum seniii
Günaydın hey ruh geldiysen üç kere tıklaNeredesiniz kızlar ya
sadece beni etiketledigin yerleri okudum kafam karisti iki kere sayfa yeniledim gözlerim yanlış goruyor sandim. Baktim hala miraycan yazıyor. Dedim heralde ben karistirdim miraycan 70, kiloysa deniz kac kilo adi neCanım @mavimli nin kendi yazdığı mesajı kopyaladım senin için;
sbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar
canimm iyiki varsin degerlisin benim icinsbeden neredesin canım özledim seni
iyi gecti cok sukur asgari notlarla da olsa gectim hepsinden. Kesin dogrulardan vs hesapladımAllah yardımcın olsun kuzum
evettt mantıklı
bu işten baya karlı çıkcaz
Bende bilmiyorumsbeden benim hafiza yerlerde ben gecen hafta kilo bildrimi yapmadimmi yaptm dye hatirliyormmm ama yaa
Gunaydnnn hanimlaaarsbeden sm gecen ay kilo bildirimi yapamadm kusura bakma bu haftaki kilom 82.700 iyi haftalar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?