♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ol
oldu o Zaman acayip üstüme alınmıştım öyle diyorsan öyle olsun :) kaliiim gari

sbeden canım geçen seneki ramazan gbi kiloları iftara yakın söylicem. Mide daha boşalmış oluyo çünkü biliyorsun. Saat 6 dan sonra yapıcam bildirim. Bir de benim telefonum suya düştü. Çalışıyo hala ama biraz kafası karıştı. Normal değil yani ben de telefondan giriyordum buraya. Pc açmaya zamanım olmuyo çok yoğunum. Bırakmadım. Bilgin olsun. Yine aktif olucam inşallah telefon izin verdikçe

geçmiş olsun, hala çalışıyosa ucuz atlatmışsın
sizin okullar ne zaman tatil olcak? yazında çalışcakmısın?
burdada 20,30 da okunuyo ezan ben 20.29 da tartılırım

kızlar herkese hayırlı ramazanlar

bugün bildirimlerimizi iftara yakın yaparsak daha iyi olur diye düşündük (tabi niyetli olanlar için), oruçlu olanların
şimdiden Allah kabul etsin diyeyim,inşallah hayırlısıyla bayramada ermek nasip etsin

S suhneva
Ayluh88
D demali
fiyonkbayan
hurmagozlu25
Y ysmn1096
getfitorgetout1
K Kafkanistan
@lollapolusa
sbeden
mavimli
@SogukMevsim
jenemy
@gamzee28
nursehulya
esraas
quilete
aktayarda
07papatya
bayan_balon
zehrem
E Edebiyatcikiz
visnelipastam
koza16
miraycan84
@ElifAlperMehmet
@ozenti
@beyaz lotus
GonulSenligim
minerva1988

Hayırlı Ramazanlar kuzum evet iftardan önce daha iyi olur sabah tartı da + geldim mesela sahurda yiyince

Merhaba arkadaşlar..Kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum..

Boyum:1.65
Güncel Kilo: 95.5
Hedef:80

canım grubun yöneticisi sbeden onu etiketlemen gerekiyor,listeye alımları kendisi yapıyor, birde her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimi yapmalısın, ilk sayfada kurallar var kardelen2086

Son düzenleme:
Hayırlı ramazanlar canımm :))

Kız iftara yakın kılo bıldırımı olurmu hiç vucut susuz oldugu için bayagı düşük çıkarsınız ki yıyınce gerı gelır. Sahura kalkınca yemeden önce tartılmak daha dogru :)) ben öyle yapıcam en azından. Çocuklar grıp oldu hiç keyfım yok havalardan iyice şaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…