♥haftalık kilo verme yarışması♥

sınavlarının guzel gecmesıne cok sevındım canım benım kendıme aylık hedefler belırledm ramazanın sonunda 98 den asagı olcam ınsallah pes etmek yok 75i gorcem İnsallah

Canim iftara 5 dakka kala tartil iftardan sonra yaz nasil istersen

amin canım benım Allah razı olsun desene bugun herkes - bıldırım yapacak

sbeden üzülerek söylüyorum bugün tartıda 72 çıktım iki hafta dikkat etmeyince hemen almışım kiloları. Yapacak bişey yok. Sil baştan.

canimm iyiki varsin degerlisin benim icin yoğunluğum vardi

iyi gecti cok sukur asgari notlarla da olsa gectim hepsinden. Kesin dogrulardan vs hesapladım

Canımmm derslerini vermiş olmana çok sevindim hadi gözğn aydın :)

Canim iftara 5 dakka kala tartil iftardan sonra yaz nasil istersen
tartıldım canım az önce unuturum iftara yakın. Telaşe oluyo malum

geçmiş olsun, hala çalışıyosa ucuz atlatmışsın
sizin okullar ne zaman tatil olcak? yazında çalışcakmısın?
burdada 20,30 da okunuyo ezan ben 20.29 da tartılırım
Aynen bazı bozukluklar oluştu ama idare ediyo teşekkür ederim

Hayırlı ramazanlar canlarrr..
sbeden kilom 61
Bu hafta hep yedık nerdeyse çok şiş hissediyom kendımı (
Kı niye yedin tut kendini
:)
Hiç halim kalmadı kızlar yazı bile yazamıyorum biliyorsunuz beni çenem düşük ama orucun ilk günü olduğundan çarptı beni
ay benş de çarptı fenayım

Merhaba kizlar, hayırlı ramazanlar.
Bugunden itibaren eski aktifligime dönüyorum. Cok uogun bi hafta sonu gecirdim menulerimi yazamadim . Zaten yazilacak gibi de değildi. Bugu den itibaren her gun buradayim insallah. Sahur ve iftar menulerimle.
Ve her ramazan oldugu gibi bu ramazan da i.ö (iftardan once) ve s.ö (sahurdan once) kilo gunlugu tutmaya basliyorum bunu da paylasicam 5 gunde 1 seklinde.

Bugun iftardan once 66.1 dim sbeden cim.

Sahur menum: 4 dilim karpuz 3 kucuk dilim t.b. ekmegi 1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 2 lokma recel ve kaymak.

iftar menum avuc ici büyüklüğünde 2 osrca izgara tavuk, 5 kasik taze fasulye. 1 buyuk bardak ayran.
iftatdan sahura kadar genelde bisey yemem zaten bizim buralarda gec iftar oluyor şişkinliğim gidene kadar yatma vskti geliyor. Bol su iciyorum sadece her yarim saate 1 bardak seklinde.

Bugun spor yok. Yarin var insallah. Simdilik boyle.

Selamun aleykum kizlarrr...
Ben iftarimi acali bir saat oldu rekor bende galiba:))
Rabbim cumlemizin ibadetlerini kabul etsin.
Kilomu yemekten sonra tarttim kizlar farketmez yaa
sbeden 58.5
Iftardan sonra 58.5 harikasin sekerim darisi basimiza. Ben iftarda cok yemedim ama ictigim su yeter artar bile o yuzden h8c cesaret edemem iftardan sonra tartilmya

Balım öncelikle hoşgeldin tekrardan. :)

Ufak birkaç öneri vereyim.

Sahurda reçel, kaymak gibi gıdalar çok ağır kaçabilir kalori bakımından. Bunlardan vazgeçemiyorsan sahurda değil iftarda yemeyi dene. ^^

4 dilim karpuzda aynı şekilde çok şeker içerdiği için seni çok çabuk acıktıracaktır gün içinde.

Bunların yerine alternatifler sunayım;

Dereotlu, maydonozlu, peynirli yani aklına ne gelirse o malzemeli doyurucu bir omlet
Keten tohumlu 1 kase yoğurt
Salata
Peynir, zeytin, domates, salatalık
Tarçınlı süt

Bu tür ağırlıklı beslenmeye çalışırsan çok daha güzel kilo verirsin. ^^

Ramazan sebebiyle salona devam edemeyeceğim ne yazık ki ama evde kendi başıma hafif egzersizlerle devam edeceğim bayramdan sonra da aylık üyelik alıp devam etmeyi düşünüyorum, pes etmek yok! :)

Kilo bildirimi: 69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…