sınavlarının guzel gecmesıne cok sevındım canım benımCanim teşekkür ederimsinavlar iyi gecti :)
Sana sitem yoktu. Seni oncesinde etiketleyerek özenle mesaj yazdım. Cunku fazla kilon cok ve zayıflamani istiyorum. Herkeside etiketleyip yazmiyorum sen insallah basaracaksin Allah cümlemizden razi olsun inşallah pes yok tamam mi uzun da sürse zamanda alsa zayiflayacaz
Canim iftara 5 dakka kala tartil iftardan sonra yaz nasil istersensbeden canım geçen seneki ramazan gbi kiloları iftara yakın söylicem. Mide daha boşalmış oluyo çünkü biliyorsun. Saat 6 dan sonra yapıcam bildirim. Bir de benim telefonum suya düştü. Çalışıyo hala ama biraz kafası karıştı. Normal değil yani ben de telefondan giriyordum buraya. Pc açmaya zamanım olmuyo çok yoğunum. Bırakmadım. Bilgin olsun. Yine aktif olucam inşallah telefon izin verdikçe
Aramiza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar..Kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum..
Boyum:1.65
Güncel Kilo: 95.5
Hedef:80
amin canım benım Allah razı olsun desene bugun herkes - bıldırım yapacakkızlar herkese hayırlı ramazanlar
bugün bildirimlerimizi iftara yakın yaparsak daha iyi olur diye düşündük (tabi niyetli olanlar için), oruçlu olanların
şimdiden Allah kabul etsin diyeyim,inşallah hayırlısıyla bayramada ermek nasip etsin
S suhneva
@Ayluh88
@demali
@fiyonkbayan
@hurmagozlu25
@ysmn1096
@getfitorgetout1
@Kafkanistan
@lollapolusa
sbeden
mavimli
@SogukMevsim
jenemy
@gamzee28
@nursehulya
@esraas
quilete
@aktayarda
@07papatya
@bayan_balon
zehrem
@Edebiyatcikiz
@visnelipastam
@koza16
@miraycan84
@ElifAlperMehmet
@ozenti
halacocuksun
GonulSenligim
@minerva1988
Canımmm derslerini vermiş olmana çok sevindim hadi gözğn aydın :)canimm iyiki varsin degerlisin benim icinyoğunluğum vardi
iyi gecti cok sukur asgari notlarla da olsa gectim hepsinden. Kesin dogrulardan vs hesapladım
tartıldım canım az önce unuturum iftara yakın. Telaşe oluyo malumCanim iftara 5 dakka kala tartil iftardan sonra yaz nasil istersen
Aynen bazı bozukluklar oluştu ama idare ediyogeçmiş olsun, hala çalışıyosa ucuz atlatmışsın
sizin okullar ne zaman tatil olcak? yazında çalışcakmısın?
burdada 20,30 da okunuyo ezan ben 20.29 da tartılırım
Kı niye yedin tut kendiniHayırlı ramazanlar canlarrr..
sbeden kilom 61
Bu hafta hep yedık nerdeyse çok şiş hissediyom kendımı(
ay benş de çarptı fenayımHiç halim kalmadı kızlar yazı bile yazamıyorum biliyorsunuz beni çenem düşük ama orucun ilk günü olduğundan çarptı beni
Ben de sahur olunca sabah + geldim bayagi neyse ki ifyardan once onlar gitmistiHayırlı Ramazanlar kuzum evet iftardan önce daha iyi olur sabah tartı da + geldim mesela sahurda yiyince
Iftardan sonra 58.5 harikasin sekerim darisi basimiza. Ben iftarda cok yemedim ama ictigim su yeter artar bile o yuzden h8c cesaret edemem iftardan sonra tartilmyaSelamun aleykum kizlarrr...
Ben iftarimi acali bir saat oldu rekor bende galiba:))
Rabbim cumlemizin ibadetlerini kabul etsin.
Kilomu yemekten sonra tarttim kizlar farketmez yaa
sbeden 58.5
Merhaba kizlar, hayırlı ramazanlar.
Bugunden itibaren eski aktifligime dönüyorum. Cok uogun bi hafta sonu gecirdim menulerimi yazamadim . Zaten yazilacak gibi de değildi. Bugu den itibaren her gun buradayim insallah. Sahur ve iftar menulerimle.
Ve her ramazan oldugu gibi bu ramazan da i.ö (iftardan once) ve s.ö (sahurdan once) kilo gunlugu tutmaya basliyorum bunu da paylasicam 5 gunde 1 seklinde.
Bugun iftardan once 66.1 dimsbeden cim.
Sahur menum: 4 dilim karpuz 3 kucuk dilim t.b. ekmegi 1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 2 lokma recel ve kaymak.
iftar menum avuc ici büyüklüğünde 2 osrca izgara tavuk, 5 kasik taze fasulye. 1 buyuk bardak ayran.
iftatdan sahura kadar genelde bisey yemem zaten bizim buralarda gec iftar oluyor şişkinliğim gidene kadar yatma vskti geliyor. Bol su iciyorum sadece her yarim saate 1 bardak seklinde.
Bugun spor yok. Yarin var insallah. Simdilik boyle.
Vazgecme sakinn. Ilk zamanlat oyle oluyor vucut su tutuyor sonra ama hem yag yakiyorsu hem sikilasiyorsun 3 kg versen 5 kg gitmis gibi duruyor. Ben de oyleydim biraktim ama simdi yerimde sayiyorum. Ramazanka beraber tekrar duzenli sporuma devam edecegim insallah.
Hoşgeldin :) ekliyorum her pazartesi bildirim yapmayı ve mumkunse menu spor vs paylasmayi ihmal etmekilo 71
Boy 168
Hedef 65@sbeden
Canim aslinda 80 de cok ama ilk hedefin heralde. Bende 164 dum 75.600 yola devam :)Merhaba arkadaşlarsbeden .Kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum..
Boyum:1.65
Güncel Kilo: 95.5
Hedef:80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?