Ekliyorum tatlimsbeden cim arkadaşımız aramıza katımak istiyor
Zaten hep aynisbeden 53.2 aynı :)
Aslında 53.1 gördüm bir ara amaZaten hep ayni
Çünkü Ramazan'a hazırlık yaptık ayakta durmaya halim kalsın diye yedim birazcık dondurmalar baklavalar :) o yüzden Can'ım ama vereceğim inşallah daha şimdiden eksi 1 deyim :)Neden artı ciktin ki canım
Inşallah diyorum ama ramazan en zoru kilo kontrol zor ramazandasbeden bu hafta 6
68.3 bu hafta zayiflamak aduna birsey yspmadum..ramazan iyibir baslangic olur insaallah..
Canim benim ozre ne gerek var gecmis olsun oruc carpmis hemde erken kalkip ise gitmistin gun bitmek bilmemistirsbeden özür dilerim,iftara yakın çok başım ağrıdı hatta hala çok kotuyum iftardan sonra direk uyudum kilom 59.8 hala ayniyim ana ac karna tartildigimi düşünürsek biraz almış ım sanırım
Ben bunu denedim berbatti beceremedim ama direndim 3 gun hatta ikinci gun rendeleyip firina attim patatesi. Üzerine ketcap mayonez baharatlar1. Gün sabah=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pul biberi nane
Öğle= 2 haşlanmış patetesin üzerine 1 kase yoğurt pul biber nane
Aksam= 1 kase yoğurt
2.Gün sabah=1 kase yoğurt pulbiberli
Öğle =2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber nane
Aksam=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber ve nane
3.gün sabah=1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Öğle =1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Aksam 1 kase yoğurt
Günde 3 bardak doğadan 7si bir arada
3lt su
Bu diyeti yapmayı düşünen var mı kızlar?
Inşallah canım bu sefer super saha kalktin her verdiğin kilo üzerinden fazla kiyafet atmis gibi hissettirecek nefes alis verislerin guzelleseceksınavlarının guzel gecmesıne cok sevındım canım benımkendıme aylık hedefler belırledm ramazanın sonunda 98 den asagı olcam ınsallah pes etmek yok 75i gorcem İnsallah
Dün akşam fena oldum başım çatladı mideme vurdu yemek hazırlayamadım dışarıdan söyledik eşimle tekrar uyudum sahurda kalktım yedik tekrar uyudum bütün akşamım uyumakla geçtiAynen bazı bozukluklar oluştu ama idare ediyoteşekkür ederim
Kı niye yedin tut kendini
:)
ay benş de çarptı fenayım
Ben de sahur olunca sabah + geldim bayagi neyse ki ifyardan once onlar gitmisti
Geçmiş olsun canım İstanbul'da da hissedildi diyorlar ama biz hissetmedik gerçi ben oruçtan dolayı deprem yaşamış gibi olduğumdan farketmemiş olabilirimGünaydın kızlaaar. Güne depremle uyandık bursa halkı olarak. Allah korusun.
Nasılsınız ? Dün orucun ilk günü çok fena çarpıldım. Akşam 10 da uyumuş kalmışım. Bugün daha tçrahay geçer ımarım :)
Evt istiyorum :)Canim mesajini kacirmisim katilmak istiyor musun hala
Ay dün benim de öyle oldu valla feleğim şaştı resmen.Dün akşam fena oldum başım çatladı mideme vurdu yemek hazırlayamadım dışarıdan söyledik eşimle tekrar uyudum sahurda kalktım yedik tekrar uyudum bütün akşamım uyumakla geçt
Evet haberlerde istanbulda da hissedildi deeiker ama hafiftir o. Normal hissetmemeniz. Aynen zaten çarpıldık biz kafa bi dünyaGeçmiş olsun canım İstanbul'da da hissedildi diyorlar ama biz hissetmedik gerçi ben oruçtan dolayı deprem yaşamış gibi olduğumdan farketmemiş olabilirim
Haklısın kuzum saldık baya bu ara. Ben de menümü yazayım dünkü bari. Ben zaten iftrları çok hafif geçiriyorum. Geçen seneden bilirler beniDün ki menüm tam rezalet ama yazayım en azından Ramazanda salmayalım kızlar yazın lütfen boşuna gitmesin emeklerimiz
Akşam; 1 ad.kaşarlı pide (hastalandığımdan dolayı dışarıdan yemek söyledik) + 1 kase salata - 599 kalori
Sahur; 2 ad.haşlanmış yumurta + 10 gr yulaf + 240 ml süt + 1 ad.küçük domates + 1 orta boy salatalık + 1-2 dilim pide - 420 kalori
Toplam kalori: 1019
begum75 GonulSenligim bayan_balon fiyonkbayan
Ne güzel yapmışsın bende bugün böyle planlıyorum az yiyeceğim inşallahAy dün benim de öyle oldu valla feleğim şaştı resmen.
Evet haberlerde istanbulda da hissedildi deeiker ama hafiftir o. Normal hissetmemeniz. Aynen zaten çarpıldık biz kafa bi dünya
Haklısın kuzum saldık baya bu ara. Ben de menümü yazayım dünkü bari. Ben zaten iftrları çok hafif geçiriyorum. Geçen seneden bilirler beni
Sahurda 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Çeyrekten az lavas ekmeği
Domates ,salatalık ,çay
İftarda
1 kase tarhana çorbası
Az salata
Az çikolata ( gün boyu özendim yemesem olmazdı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?