♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aslında 53.1 gördüm bir ara ama azcik boğazımı tutsam kilo vercem ama yok anam o bi kenarda dursun simdilik zaten oructa tutamicam benim tombalak beni emiyor ek gıda almıyor çünkü

Canim benim ozre ne gerek var gecmis olsun oruc carpmis hemde erken kalkip ise gitmistin gun bitmek bilmemistir

Ben bunu denedim berbatti beceremedim ama direndim 3 gun hatta ikinci gun rendeleyip firina attim patatesi. Üzerine ketcap mayonez baharatlar işleri büyüttüm bi daha asla denemem bunu çünkü patates igrendirdi beni

sınavlarının guzel gecmesıne cok sevındım canım benım kendıme aylık hedefler belırledm ramazanın sonunda 98 den asagı olcam ınsallah pes etmek yok 75i gorcem İnsallah
Inşallah canım bu sefer super saha kalktin her verdiğin kilo üzerinden fazla kiyafet atmis gibi hissettirecek nefes alis verislerin guzellesecek

Günaydın kızlaaar. Güne depremle uyandık bursa halkı olarak. Allah korusun.
Nasılsınız ? Dün orucun ilk günü çok fena çarpıldım. Akşam 10 da uyumuş kalmışım. Bugün daha tçrahay geçer ımarım :)

Aynen bazı bozukluklar oluştu ama idare ediyo teşekkür ederim

Kı niye yedin tut kendini
:)
ay benş de çarptı fenayım
Dün akşam fena oldum başım çatladı mideme vurdu yemek hazırlayamadım dışarıdan söyledik eşimle tekrar uyudum sahurda kalktım yedik tekrar uyudum bütün akşamım uyumakla geçti
Ben de sahur olunca sabah + geldim bayagi neyse ki ifyardan once onlar gitmisti

Vücut tutacak tabi canım

Geçmiş olsun canım İstanbul'da da hissedildi diyorlar ama biz hissetmedik gerçi ben oruçtan dolayı deprem yaşamış gibi olduğumdan farketmemiş olabilirim

Dün ki menüm tam rezalet ama yazayım en azından Ramazanda salmayalım kızlar yazın lütfen boşuna gitmesin emeklerimiz

Akşam; 1 ad.kaşarlı pide (hastalandığımdan dolayı dışarıdan yemek söyledik) + 1 kase salata - 599 kalori
Sahur; 2 ad.haşlanmış yumurta + 10 gr yulaf + 240 ml süt + 1 ad.küçük domates + 1 orta boy salatalık + 1-2 dilim pide - 420 kalori

Toplam kalori: 1019

begum75 GonulSenligim bayan_balon fiyonkbayan

Dün akşam fena oldum başım çatladı mideme vurdu yemek hazırlayamadım dışarıdan söyledik eşimle tekrar uyudum sahurda kalktım yedik tekrar uyudum bütün akşamım uyumakla geçt
Ay dün benim de öyle oldu valla feleğim şaştı resmen.

Geçmiş olsun canım İstanbul'da da hissedildi diyorlar ama biz hissetmedik gerçi ben oruçtan dolayı deprem yaşamış gibi olduğumdan farketmemiş olabilirim
Evet haberlerde istanbulda da hissedildi deeiker ama hafiftir o. Normal hissetmemeniz. Aynen zaten çarpıldık biz kafa bi dünya

Haklısın kuzum saldık baya bu ara. Ben de menümü yazayım dünkü bari. Ben zaten iftrları çok hafif geçiriyorum. Geçen seneden bilirler beni
Sahurda 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Çeyrekten az lavas ekmeği
Domates ,salatalık ,çay
İftarda
1 kase tarhana çorbası
Az salata
Az çikolata ( gün boyu özendim yemesem olmazdı )

Ne güzel yapmışsın bende bugün böyle planlıyorum az yiyeceğim inşallah

Selamun aleykum kizlar
Okuldayim çocuklar kitap okuyor o arada size yazayim dedim.
Grip oldum burnum akiyor bogazim cok fena buranin havasi soguk geldi galiba.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz

Dünkü menumu yazayim da kendinizi cok yemis saymaktan kurtulun:)
Sahur 1 dilim kadar ekmek 1 yumurta bi kac dilim domates
Iftarda 1 kase tarhana, 1 tabak yogurtlu manti ve salata
Sonra da 1 porsiyon fistikli kadayif
Spor da 1,5 saate yakin yürüdüm

Kzlar bnde iftarda 1 kase tarhana çorbası 1 tabak az yağlı tavuk biraz ekmek 12 gibi az şekerli bi kupa nescafe sahurda beyz peynir kaşar peyniri domates 1 haslnms yumurta ekmek ıhlamur çayı ekmekler az tabi bide sahurda dahil 2 lt su içtim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…