57 gelmem lazimdi aslinda ama bu ara fazla kaciriyorum bi dur demek lazim:)Iftardan sonra 58.5 harikasin sekerim darisi basimiza. Ben iftarda cok yemedim ama ictigim su yeter artar bile o yuzden h8c cesaret edemem iftardan sonra tartilmya
Sanki esen ruzgardan daldaki yapraga kadar hepsi ramazani hissediyor gibi geliyor, ya da ben geldigini bildigim icin kendi kendime uyduruyorum:))Hayirli ramazanlar :) bu ayi cook seviyorum maneviyati havasi herseyi ayri bi güzel ayri lezzettli :))
Cok sevindim bitanem sinavlarini geçtiğine.canimm iyiki varsin degerlisin benim icinyoğunluğum vardi
iyi gecti cok sukur asgari notlarla da olsa gectim hepsinden. Kesin dogrulardan vs hesapladım
Geçmiş olsun canımmm iyi bak kendine oralarda :)Selamun aleykum kizlar
Okuldayim çocuklar kitap okuyor o arada size yazayim dedim.
Grip oldum burnum akiyor bogazim cok fena buranin havasi soguk geldi galiba.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz
Hiç halim kalmadı kızlar yazı bile yazamıyorum biliyorsunuz beni çenem düşük ama orucun ilk günü olduğundan çarptı beni
Canim benim ozre ne gerek var gecmis olsun oruc carpmis hemde erken kalkip ise gitmistin gun bitmek bilmemistir
Günaydın kızlaaar. Güne depremle uyandık bursa halkı olarak. Allah korusun.
Nasılsınız ? Dün orucun ilk günü çok fena çarpıldım. Akşam 10 da uyumuş kalmışım. Bugün daha tçrahay geçer ımarım :)
Dün akşam fena oldum başım çatladı mideme vurdu yemek hazırlayamadım dışarıdan söyledik eşimle tekrar uyudum sahurda kalktım yedik tekrar uyudum bütün akşamım uyumakla geçti
Vücut tutacak tabi canım
Selamun aleykum kizlar
Okuldayim çocuklar kitap okuyor o arada size yazayim dedim.
Grip oldum burnum akiyor bogazim cok fena buranin havasi soguk geldi galiba.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz
Evet ya onu da duydum. Ama detaydan haberim yok. İnşallah ölen yoktur.çok geçmiş olsun canım, kimseye bişey olmamış sanırım çok şükür ama bugünde istanbulda bombalı araç patlamış, şu hayırlı aylarda Rabbim kendi tuzaklarında patlatsın onları masum insanların canı yanmasın artık
Amin Begüşüm inşallah tam alışamasam da bugün daha iyi gibiyim en azından henüz uyku yoğunluğum başlamadı gerçi dün akşam 7 den beri uyuyordumahh nehirim Allah yardımcımız olsun, inşallah vücudumuz hemen alışıverir bu tempoya,bugün nasılsın ?
7 polis 4 sivil hayatını kaybetti canımEvet ya onu da duydum. Ama detaydan haberim yok. İnşallah ölen yoktur.
Amin amin inşallah. Kurumadılar gitti
Benden az yemişsin benim menümü görmedin mi kızDünkü menumu yazayim da kendinizi cok yemis saymaktan kurtulun:)
Sahur 1 dilim kadar ekmek 1 yumurta bi kac dilim domates
Iftarda 1 kase tarhana, 1 tabak yogurtlu manti ve salata
Sonra da 1 porsiyon fistikli kadayif
Spor da 1,5 saate yakin yürüdüm
sbeden üzülerek söylüyorum bugün tartıda 72 çıktım iki hafta dikkat etmeyince hemen almışım kiloları. Yapacak bişey yok. Sil baştan.
Bende de az demek ki biraz düşünüyorum
:) bende iftardan sonra +1.400;Selamun aleykum kizlarrr...
Ben iftarimi acali bir saat oldu rekor bende galiba:))
Rabbim cumlemizin ibadetlerini kabul etsin.
Kilomu yemekten sonra tarttim kizlar farketmez yaa
sbeden 58.5
benimde dün beynim zonk zonk du ağrı gözlerime hatta yüzüme doğru vurmuştu yemek yedikten sonra bile geçmedi, bende direk yattım sahurda hala ağrıyodu mecbur ağrı kesici aldım, şuan ağrı var gibide yok gibide ara ara vuruyo gidiyo,saç diplerim ağrıya (o nasıl bişeyse öyle ama işteAmin Begüşüm inşallah tam alışamasam da bugün daha iyi gibiyim en azından henüz uyku yoğunluğum başlamadı gerçi dün akşam 7 den beri uyuyordumiftarı açtım direk lavaboya koştum düşün sonrada ağrı kesici içtim sahura sakinleşmişti beynim nasıl zonklama mide bulantısı anlatamam Sen nasılsın
benimde dün beynim zonk zonk du ağrı gözlerime hatta yüzüme doğru vurmuştu yemek yedikten sonra bile geçmedi, bende direk yattım sahurda hala ağrıyodu mecbur ağrı kesici aldım, şuan ağrı var gibide yok gibide ara ara vuruyo gidiyo,saç diplerim ağrıya (o nasıl bişeyse öyle ama işte) senin anlayacağın kafa 1500
Ben bunu denedim berbatti beceremedim ama direndim 3 gun hatta ikinci gun rendeleyip firina attim patatesi. Üzerine ketcap mayonez baharatlarişleri büyüttüm bi daha asla denemem bunu çünkü patates igrendirdi beni
tamam bilgilerini tekrar verir misin :)Bende alirsanz düzenli takip edip yazmak istiyrm
uydurmuyor Hissediyorsun bence o yoğun maneviyatin degmedigi yer yok kiSanki esen ruzgardan daldaki yapraga kadar hepsi ramazani hissediyor gibi geliyor, ya da ben geldigini bildigim icin kendi kendime uyduruyorum:))
Cok sevindim bitanem sinavlarini geçtiğine.
Inan senin de yerin ayri kalbimde uzun.sure girmesem gormedigim halde aklima gelip acaba nasil napiyo diye dusunduklerimdensin:))
insallah migrenin filan tutmaz bugün nasilsinoruç ilk gün herkesi fena çarptı sanırım, ben dayanamadım dün sahurda 1 tane ağrı kesici aldım
sorma canım ya 7,30 da kalktım işe gittim, işten geldim yemek yaptım, salata,sonra sahura çörek gibi bişey yaptım, derken,yemekten sonra başım kalkmadı artık sofrayı bile toplayamadan yattım, dün sahura kadar uyudum, bugünde yemekler hazır ama pazara çıkmam lazım, hafif hafif baş ağrısı gelmeye başladı,Allahım yardım etsinhayırlısıyla güzelce tutabilelim inşallah
çok geçmiş olsun canım, kimseye bişey olmamış sanırım çok şükür ama bugünde istanbulda bombalı araç patlamış, şu hayırlı aylarda Rabbim kendi tuzaklarında patlatsın onları masum insanların canı yanmasın artık
ahh nehirim Allah yardımcımız olsun, inşallah vücudumuz hemen alışıverir bu tempoya,bugün nasılsın ?
su321 çok sevindim canım, nasılsın?geçmiş olsun hava değişimi çarpmış hemen... okulun evinde bir hasar yok demi?
Ne isi canim ogretmenlik mi.Bugün yapacaktım ben de bunu sözde.Sabah kalktığımda regl olmuştum. Regl günümde de bu kadar az yersem işlerimi yapacak halim kalmaz diye korktum başlayamadım. Malum bizim iş kafa yoran bir iş hem regl sancısı hem de mide açlığı üst üste gelirse çalışamam diye vazgeçtim. Diyetimin 4. günü başlamayı düşünüyorum. :/
Reglinin ilk gununden başlıyor ödem kaybı hemde büyük ölçüde . Ekliyorum bilgileri@sbeden
Bu arada canım benim kilom tam olarak 60.8 miş bu sabah aç karnına eczanede üstelik regl iken tartıldım.
Boyum da 1.67 bu şekilde düzenleyebilir misin benim çizelgemi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?