♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cok sağol begumcum burasi baya baya saguk hani battaniye ve yorganla yatiyoruz öyle diyim.
Böyle olunca da hava carpti galiba.
Cok şükür bizim tarafta bi şey yok canim hem evde hem mahallemizde ama diger mahalleler yerle bir olmuş.
Sana da geçmiş olsun bu arada migrenin tutmus galiba nasil bi illettir bilirim inşallah bugün rahatsindir

Geçmiş olsun canımmm iyi bak kendine oralarda :)
İyiyiz napalım iş güç oruç derken günü bitircez inşallah :)
Aynen bebis ya okula git gel iftari bekle derken geciyor zaman, akşamları da yürüyüşe çıkıyorum vakit dolduruyoruz işte.
Az once sen aklima geldin pilates yapayim dedim ama guvenemedim kendime yataga uzaniverdim:)

7 polis 4 sivil hayatını kaybetti canım
yapma yaaa. Allah bildiği gibi yapsın onları

Bende de az demek ki biraz düşünüyorum hih buldum -1.300
İyi vermişim ya gıııı gerçi regl ödemi gitti işte :)

Ay kız beni anlatmışsın aynııııı kendim yazdım sandım bu kadar olur

Aynen bebis ya okula git gel iftari bekle derken geciyor zaman, akşamları da yürüyüşe çıkıyorum vakit dolduruyoruz işte.
Az once sen aklima geldin pilates yapayim dedim ama guvenemedim kendime yataga uzaniverdim:)
Kız sorma ben de yapamıyorum pilates yaaa yapmam lazım. Tamam zayıflamaya zayıflıyorum ama sıkılaşmam gerek. Löngür löngür sallanmak istemiyorum

sbeden Ablaamm çook özür dilerim yaa Ben izin kafasından çıkamamışım dün oruçluydum bir de sırf buraya yazıcam diye iftardan 1 saat önce tartıldım ama bildirim yapmayı unutmuşum

Dünkü Kilom:63.5 tu.

Lütfen kusura bakma

sbeden
canım nasılsın ve kızlar sizde GonulSenligim su321

biz lojmandan taşındık.1 yil daha Doğu görevimiz var .1.5 ay oldu tasinali ve ben ancak alıştım. Çocuklar büyüdü. Hala emziriyorum ama oğlum 22 aylık oldu. 5.takima girdim.bir gazla oradan devam ediyorum. Çok pes etmek istedim yapamıyorum diyet ama arkadaşlar sağolsun. Hep destek oldular. Ve suan ki kilom çok şükür. 80.5 bu kiloya seviniyorum çünki 90 kg a çıkmıştım. Geçen ramazanda sizlerle 5 .5 kilo vermiştim. Bu sene hedefim 7 kilo...
ve su321 spora da basladim yaptikca yapasim geliyir kendimi daha enerjik ve dinc hissediyorum
özledim sizleri

Sabah:
1 omlet
Yarım KK peynir
Domates, salatalık
1 bardak tarçınlı süt

Öğle:
Yarım salatalık
1 kase yoğurtlu semizotu

Akşam:
1 kase salata
1 kase zerdeçallı pulbiberli naneli yoğurt
1 kase kemik suyuna çorba

Herkese afiyet olsun. :*

Hepinize iyi aksamlar kizlar.
Sahur menum: 1 dikim peynirli sodali tepsi böreği, 1 bardak süt, 3 dilim karpuz.

Iftar menüm: 4 kasik bulgur pilavı, 4 kasik taze fasulye, yarım kase tarhana çorbası, 2 adet hurma, 2 bardak ayran.

Az önce de 3 tane can erik yedim . Yeme faslı bitti simdi bol su icme zamani
Isten geldikten sonra da cok zorlansam da 3 mile leslie yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…