tamam bilgilerini tekrar verir misin :)
uydurmuyor Hissediyorsun bence o yoğun maneviyatin degmedigi yer yok ki
aynen bende öyle canim biliyorsun.
insallah migrenin filan tutmaz bugün nasilsin
Yaa ben su icemiyorum hava soguk burada insanin su cani istemiyor, kabizlik olacak diye korkuyorum:) bende iftardan sonra +1.400;
Yok yookkk sen az yiyorsun biliyorum ben.Benden az yemişsin benim menümü görmedin mi kız
Cok sağol begumcum burasi baya baya saguk hani battaniye ve yorganla yatiyoruz öyle diyim.oruç ilk gün herkesi fena çarptı sanırım, ben dayanamadım dün sahurda 1 tane ağrı kesici aldım
sorma canım ya 7,30 da kalktım işe gittim, işten geldim yemek yaptım, salata,sonra sahura çörek gibi bişey yaptım, derken,yemekten sonra başım kalkmadı artık sofrayı bile toplayamadan yattım, dün sahura kadar uyudum, bugünde yemekler hazır ama pazara çıkmam lazım, hafif hafif baş ağrısı gelmeye başladı,Allahım yardım etsinhayırlısıyla güzelce tutabilelim inşallah
çok geçmiş olsun canım, kimseye bişey olmamış sanırım çok şükür ama bugünde istanbulda bombalı araç patlamış, şu hayırlı aylarda Rabbim kendi tuzaklarında patlatsın onları masum insanların canı yanmasın artık
ahh nehirim Allah yardımcımız olsun, inşallah vücudumuz hemen alışıverir bu tempoya,bugün nasılsın ?
su321 çok sevindim canım, nasılsın?geçmiş olsun hava değişimi çarpmış hemen... okulun evinde bir hasar yok demi?
Aynen bebis ya okula git gel iftari bekle derken geciyor zaman, akşamları da yürüyüşe çıkıyorum vakit dolduruyoruz işte.Geçmiş olsun canımmm iyi bak kendine oralarda :)
İyiyiz napalım iş güç oruç derken günü bitircez inşallah :)
7 polis 4 sivil hayatını kaybetti canım
İyi vermişim ya gıııı gerçi regl ödemi gitti işte :)Bende de az demek ki biraz düşünüyorumhih buldum -1.300
Ay kız beni anlatmışsın aynıııııbenimde dün beynim zonk zonk du ağrı gözlerime hatta yüzüme doğru vurmuştu yemek yedikten sonra bile geçmedi, bende direk yattım sahurda hala ağrıyodu mecbur ağrı kesici aldım, şuan ağrı var gibide yok gibide ara ara vuruyo gidiyo,saç diplerim ağrıya (o nasıl bişeyse öyle ama işte) senin anlayacağın kafa 1500
Yiihuuuuı birinciyimmmm :) :)
Biz senden 1 saat sonra açıyoruzKızlar napıyonuz
Ben okuldan geldim baya oldu çıkalı da çarşıya falan gittim geldim namaz kıldım iftara son 1 saat 40 dakika:))
Kız sorma ben de yapamıyorum pilates yaaa yapmam lazım. Tamam zayıflamaya zayıflıyorum ama sıkılaşmam gerek. Löngür löngür sallanmak istemiyorumAynen bebis ya okula git gel iftari bekle derken geciyor zaman, akşamları da yürüyüşe çıkıyorum vakit dolduruyoruz işte.
Az once sen aklima geldin pilates yapayim dedim ama guvenemedim kendime yataga uzaniverdim:)
Insallah olursun istedikten sonra gerisi gerkiyor bilgiler tamamdirYok yok ben gaza geldim 56 olcam ins :) ramazanda brazck versn motive olcm ama dikkat ediyorum:)
Bende bendeee birinciyimmYiihuuuuı birinciyimmmm :) :)
Biz senden 1 saat sonra açıyoruzbize daha çoookkk vaaarr :))
Bugun bura da soğuk Üşüyorum hafiften. Mutfagi temizliyorum iftara 1 saat 25 dk :)Yaa ben su icemiyorum hava soguk burada insanin su cani istemiyor, kabizlik olacak diye korkuyorum
Oleeeyyy kupa bizim kaldır kanka kupayıBende bendeee birinciyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?