Canımm ne kadar guzel öneriler vermissin , ve kesinlikle haklısın. Ama benim yesilkik yeme aliskanligim maalesef ki yok onu bir turlu oturtamadim .. karpuza gelince seker acisindan s8kintili oldugunu biliyorum ama benim susumamami engelliyor sanki karpuz. Zaten acikma konusunda hic sikintim yok , susamak beni mahvediyor. Degerli tavsiyelerini tutmaya çalışacağımBalım öncelikle hoşgeldin tekrardan. :)
Ufak birkaç öneri vereyim.
Sahurda reçel, kaymak gibi gıdalar çok ağır kaçabilir kalori bakımından. Bunlardan vazgeçemiyorsan sahurda değil iftarda yemeyi dene. ^^
4 dilim karpuzda aynı şekilde çok şeker içerdiği için seni çok çabuk acıktıracaktır gün içinde.
Bunların yerine alternatifler sunayım;
Dereotlu, maydonozlu, peynirli yani aklına ne gelirse o malzemeli doyurucu bir omlet
Keten tohumlu 1 kase yoğurt
Salata
Peynir, zeytin, domates, salatalık
Tarçınlı süt
Bu tür ağırlıklı beslenmeye çalışırsan çok daha güzel kilo verirsin. ^^
Bende bizi biraktin sandim profiline girdim cok aktif bu kiz zayiflar dedimsbeden Ablaamm çook özür dilerim yaa Ben izin kafasından çıkamamışım dün oruçluydum bir de sırf buraya yazıcam diye iftardan 1 saat önce tartıldım ama bildirim yapmayı unutmuşum
Dünkü Kilom:63.5 tu.
Lütfen kusura bakma
Iyiyim canim sen nasilsin hayret ettim süpersin çok zayiflamissin. Ne yaptin nasil oldusbeden
canım nasılsın ve kızlar sizde @DisiAnka @su321
biz lojmandan taşındık.1 yil daha Doğu görevimiz var .1.5 ay oldu tasinali ve ben ancak alıştım. Çocuklar büyüdü. Hala emziriyorum ama oğlum 22 aylık oldu. 5.takima girdim.bir gazla oradan devam ediyorum. Çok pes etmek istedim yapamıyorum diyet ama arkadaşlar sağolsun. Hep destek oldular. Ve suan ki kilom çok şükür. 80.5 bu kiloya seviniyorum çünki 90 kg a çıkmıştım. Geçen ramazanda sizlerle 5 .5 kilo vermiştim. Bu sene hedefim 7 kilo...
ve @su321 spora da basladim yaptikca yapasim geliyir kendimi daha enerjik ve dinc hissediyorum
özledim sizleri
Iyiyim canim sen nasilsin hayret ettim süpersin çok zayiflamissin. Ne yaptin nasil oldu
Anlayışın için asıl ben teşekkür ederim ablamBende bizi biraktin sandim profiline girdim cok aktif bu kiz zayiflar dedim
Tamam tatlım sorun değil tsk ederim inceliğin için
Insallah olursun istedikten sonra gerisi gerkiyor bilgiler tamamdir
ramazanda cok zor ama hatta sabit kalsak iyidir
yapma yaaa. Allah bildiği gibi yapsın onları
İyi vermişim ya gıııı gerçi regl ödemi gitti işte :)
Ay kız beni anlatmışsın aynıııııkendim yazdım sandım bu kadar olur
Cok sağol begumcum burasi baya baya saguk hani battaniye ve yorganla yatiyoruz öyle diyim.
Böyle olunca da hava carpti galiba.
Cok şükür bizim tarafta bi şey yok canim hem evde hem mahallemizde ama diger mahalleler yerle bir olmuş.
Sana da geçmiş olsun bu arada migrenin tutmus galiba nasil bi illettir bilirim inşallah bugün rahatsindir
Bende azıtıyorum vallahi açken ben ben değilimYok yookkk sen az yiyorsun biliyorum ben.
Hem sizin porsiyonlar azdir benim gibi tepeleme degildir:))
yapma yaaa. Allah bildiği gibi yapsın onları
AMİİNNBende azıtıyorum vallahi açken ben ben değilim
Şu mübarek günde canımızı yaktılar daha da çok acı veriyorlar ya Rabbim ellerine ayaklarına dolandırsın kendi içlerinde patlasınlar inşallah
Bende dün akşam işlerimi yaptım maşallahım vardı bir azim geldi iftara kadar 2 makine çamaşır yıkadım astım etrafı toparladım bulaşıkları hallettim yemekleri yaptımAMİİNN
açken ve yorgunken bende ben değilim, dün iftardan önce azcık iş yapayım dedim sinirler tavan yaptı
Bende dün akşam işlerimi yaptım maşallahım vardı bir azim geldi iftara kadar 2 makine çamaşır yıkadım astım etrafı toparladım bulaşıkları hallettim yemekleri yaptım
pidedendir kesinlikle,tam boyutunu bilemesemde hem sahur hem iftarda yediğin için o tutuyodur, bide sabah sabah yani çok normal, bende pazartesi aç karna 59,8 gelmiştim dün 59,9 u gördüm dedim eyvah ibre yukarımı vurdu ne bilemiyorum yaniiiAkşam; 1 porsiyon kıymalı türlü + 1 orta boy pide ekmeği + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 2 dilim kavun - 304 kalori
Sahur; 240 ml süt + 15 gr yulaf + 1 küçük domates + yarım salatalık + yarım parça beyaz peynir + 1,5 haşlanmış yumurta + 1 fincan şekersiz çay + 1 orta boy pide - 442 kalori
Toplam kalori: 746
Spor; 30 dakika yürüyüş
Sabah tartıldığımda hala 51.3 geliyordum bir değişiklik yok pide tutuyor sanırım
begum75 @DisiAnka bayan_balon fiyonkbayan
maşallah sen baya aktifmişsin,inşallah vücut alışmaya başlamıştır, bende bugün uykusuzum esnemekten ağzım hep açık sinek kaçarsa yanlışlıkla oruç gidecek
pidedendir kesinlikle,tam boyutunu bilemesemde hem sahur hem iftarda yediğin için o tutuyodur, bide sabah sabah yani çok normal, bende pazartesi aç karna 59,8 gelmiştim dün 59,9 u gördüm dedim eyvah ibre yukarımı vurdu ne bilemiyorum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?