♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canımm ne kadar guzel öneriler vermissin , ve kesinlikle haklısın. Ama benim yesilkik yeme aliskanligim maalesef ki yok onu bir turlu oturtamadim .. karpuza gelince seker acisindan s8kintili oldugunu biliyorum ama benim susumamami engelliyor sanki karpuz. Zaten acikma konusunda hic sikintim yok , susamak beni mahvediyor. Degerli tavsiyelerini tutmaya çalışacağım

@DisiAnka sabah depremle uyaninca butun gun gerginligi gitmedi uzerimden benim de, cok uzun surmedi ama inanilmaz gürültülü geldi korkarak uyandim. Dun hic sarsılmamistim bugun bas agrisindan duramadim. Rabbim beterinden korusun, şehitlerimize de rahmet diliyorum. . Kotu bir gundu.

Bende bizi biraktin sandim profiline girdim cok aktif bu kiz zayiflar dedim
Tamam tatlım sorun değil tsk ederim inceliğin için

Iyiyim canim sen nasilsin hayret ettim süpersin çok zayiflamissin. Ne yaptin nasil oldu

Iyiyim canim sen nasilsin hayret ettim süpersin çok zayiflamissin. Ne yaptin nasil oldu

Bende iyiyim canım. 82 lerde çok takıldım. Ama sporu hayatıma soktum ve gitmeye başladı kilolar. Ben bile hayret ediyorum ama devamı gelecek inşallah.
Hergün ip atıyorum sumo squat yapıyorum bisiklet ve zumba da var dönüşümlü olarak günlük en az 1 saat spor oluyor... senin de 74 lere az kalmis. Hadi bakalım. Ramazanda dikkat edersen verirsin

Bende bizi biraktin sandim profiline girdim cok aktif bu kiz zayiflar dedim
Tamam tatlım sorun değil tsk ederim inceliğin için
Anlayışın için asıl ben teşekkür ederim ablam Yok yok bırakır mıyım sizi hiç Ben azıcık hırsla iyi kilolar verebiliyorum daha grup birincisi olup grup 5'lere düşmem lazım

Günaydın kızlar:) akşam iftrda ve sahurda yediklerini yazayım iftrda dün biraz fazla kcrdim misafrdm:) 1 kase mercmk çorbası tvklu patates ymgi 2 kask prnc pilvi 2 tane tulmba tatlısı karpz salata snra şekersiz çay sahurda 1 haslnms yumurta z 1 kase tarhana çorbası 2 parça tavuk ve şekersiz çay baya tavuklu menü olms :) :)

ülkenin dengesini bozdular koca koca şehirler yerle bir oldu bu resmen bir savaş, Rabbim bu hayırlı ayda yardım etsin orda yaşayan herkese,sivil,polis,asker hepsinede....

dün ağrı kesicinin etkisiyle çok rahat bir gün geçirdim ama bugün almadım, sadece uykusuzluktan kafam biraz sersem ama ağrım yok şimdilik inşallahta başlamaz

Yok yookkk sen az yiyorsun biliyorum ben.
Hem sizin porsiyonlar azdir benim gibi tepeleme degildir:))
Bende azıtıyorum vallahi açken ben ben değilim
yapma yaaa. Allah bildiği gibi yapsın onları

Şu mübarek günde canımızı yaktılar daha da çok acı veriyorlar ya Rabbim ellerine ayaklarına dolandırsın kendi içlerinde patlasınlar inşallah

Bende azıtıyorum vallahi açken ben ben değilim

Şu mübarek günde canımızı yaktılar daha da çok acı veriyorlar ya Rabbim ellerine ayaklarına dolandırsın kendi içlerinde patlasınlar inşallah
AMİİNN

açken ve yorgunken bende ben değilim, dün iftardan önce azcık iş yapayım dedim sinirler tavan yaptı

AMİİNN

açken ve yorgunken bende ben değilim, dün iftardan önce azcık iş yapayım dedim sinirler tavan yaptı
Bende dün akşam işlerimi yaptım maşallahım vardı bir azim geldi iftara kadar 2 makine çamaşır yıkadım astım etrafı toparladım bulaşıkları hallettim yemekleri yaptım

Akşam; 1 porsiyon kıymalı türlü + 1 orta boy pide ekmeği + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 2 dilim kavun - 304 kalori
Sahur; 240 ml süt + 15 gr yulaf + 1 küçük domates + yarım salatalık + yarım parça beyaz peynir + 1,5 haşlanmış yumurta + 1 fincan şekersiz çay + 1 orta boy pide - 442 kalori

Toplam kalori: 746

Spor; 30 dakika yürüyüş

Sabah tartıldığımda hala 51.3 geliyordum bir değişiklik yok pide tutuyor sanırım

begum75 @DisiAnka bayan_balon fiyonkbayan

Bende dün akşam işlerimi yaptım maşallahım vardı bir azim geldi iftara kadar 2 makine çamaşır yıkadım astım etrafı toparladım bulaşıkları hallettim yemekleri yaptım

maşallah sen baya aktifmişsin,inşallah vücut alışmaya başlamıştır, bende bugün uykusuzum esnemekten ağzım hep açık sinek kaçarsa yanlışlıkla oruç gidecek

pidedendir kesinlikle,tam boyutunu bilemesemde hem sahur hem iftarda yediğin için o tutuyodur, bide sabah sabah yani çok normal, bende pazartesi aç karna 59,8 gelmiştim dün 59,9 u gördüm dedim eyvah ibre yukarımı vurdu ne bilemiyorum yaniii

maşallah sen baya aktifmişsin,inşallah vücut alışmaya başlamıştır, bende bugün uykusuzum esnemekten ağzım hep açık sinek kaçarsa yanlışlıkla oruç gidecek

Bugün midem rahatsız ama biraz onu farkettim neyse Rabbim dayanma gücü veriyor

Lavaboya falan çıktıktan sonra tartılıyorum tabi ama sahurda midem bayılıyor resmen çok yemekten şişiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…