- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Biz alıştık tabi tek çocukla sürekli ilgilenmeye çocuklar da kendileriyle ilgilenilmesine alıştı eminim bana da zor gelirdiCnm iyiler su anda ama cok zor 2 cocuk yada bana zor geldi senin minik nasil ?
Ben su anda dogum iznindeyim sonrada ucretsiz alacagim cikarilirsam 3 sene calismam cikarilmazsam iyi bir bakiciya birakip calisacagim ,15 senelik tazminatimi dusunuyorum cikarilmazsam kendim cikip tazminatimi yakmam cnm
Ben de ondan istiyordum 5 yıl önce eşim haberim yok almıştıAynen yaa sürekli bi üst teknoloji çıkıyor.
Şu gardrop tipi buzdolaplarını seviyorum bide
Gardrop tipi buzdolabinida ilk defa duyuyorm netten arastirim merak ettim
Yok kııız senin menün kadar yesem ben de kilo veririmSagol cnm diyetisyene gidiyorum ben ama benim menum sizi zayiflatmayabilor emziren bir anneyim ben cnm kalorisi biraz yuksek diyetimin
Benim de ihtiyacım var üstteki daha kaliteli sanırım benim de almam lazımkızlar bana yardımcı olurmusunuz?
http://urun.n11.com/blender/arzum-ar1008-provita-max-zirkonyum-bicakli-multi-blender-set-P82044108
http://urun.n11.com/mikser-ve-blend...oprano-max-multi-blender-seti-beyaz-P69253116
hangisi sizce karar veremedim de
dün ondan aldım deniz, bugün alıcam kargodanBenim de ihtiyacım var üstteki daha kaliteli sanırım benim de almam lazım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl yavrun neyi vardıHAYIRLI RAMAZANLAR KIZALR
Ben uzun bir süre yoktum çünkü kuzum hastalandı ve 1 hafta hasanede yattık malesef
kiloma gelince +500 le geri döndüm oruca da daha başlayamadım reglim bakalım ramazan bana inşallah iyi gelir
saol canım kanında enfeksiyon çıktı iyi şuan çok şükürGeçmiş olsun canım şimdi nasıl yavrun neyi vardı
Çok geçmiş canım şükürler olsun atlatmışsınızsaol canım kanında enfeksiyon çıktı iyi şuan çok şükür
saol canım daha burun akıntısı ve öksürüğü devam diyor ama inş atlatırız tamamenÇok geçmiş canım şükürler olsun atlatmışsınız
saol canım daha burun akıntısı ve öksürüğü devam diyor ama inş atlatırız tamamen
sen nasılsın canım nasıl gidiyor ramazan
valla açlık süresi uzun olunca mecburen insan yemeklere saldırıyor haklısın allah kabul etsin canımİnşallah canımGüzel canım ilk gün çarptı bayağı ama düzeldim bir de iftardan sonra neyse de sahurdan sonra çok zorluyor midem uyurken zorluk çekiyorum çok yiyorum herhalde
Amin canım benim cümlemizinkini inşallahvalla açlık süresi uzun olunca mecburen insan yemeklere saldırıyor haklısın allah kabul etsin canım
Canım biz de özledik seni. Ver kilocukları gitsin hepsi :) :)sbeden
canım nasılsın ve kızlar sizdeGonulSenligim @su321
biz lojmandan taşındık.1 yil daha Doğu görevimiz var .1.5 ay oldu tasinali ve ben ancak alıştım. Çocuklar büyüdü. Hala emziriyorum ama oğlum 22 aylık oldu. 5.takima girdim.bir gazla oradan devam ediyorum. Çok pes etmek istedim yapamıyorum diyet ama arkadaşlar sağolsun. Hep destek oldular. Ve suan ki kilom çok şükür. 80.5 bu kiloya seviniyorum çünki 90 kg a çıkmıştım. Geçen ramazanda sizlerle 5 .5 kilo vermiştim. Bu sene hedefim 7 kilo...
ve @su321 spora da basladim yaptikca yapasim geliyir kendimi daha enerjik ve dinc hissediyorum
özledim sizleri
Evet canım ben de korkarak uyandım. Ama panik yapmadım. Deprem bitince yattım 15 dk daha uyudum. Napim işe gitcem :) ama ürkütücü bir şey Allah yaşatmasınGonulSenligim sabah depremle uyaninca butun gun gerginligi gitmedi uzerimden benim de, cok uzun surmedi ama inanilmaz gürültülü geldi korkarak uyandim. Dun hic sarsılmamistim bugun bas agrisindan duramadim. Rabbim beterinden korusun, şehitlerimize de rahmet diliyorum. . Kotu bir gundu.
Bekleriz şekerim 50 ler grubunaAnlayışın için asıl ben teşekkür ederim ablamYok yok bırakır mıyım sizi hiç Ben azıcık hırsla iyi kilolar verebiliyorum daha grup birincisi olup grup 5'lere düşmem lazım
Aynen alışacak başka yol yok :)
genelde herkesi çarptı ramazan ama vücut buna alışcak başka yolu yok
Soru 1 : yürüyüşü ne ara yaptın kız , işe giderken yürüdüğün yol mu o ?Akşam; 1 porsiyon kıymalı türlü + 1 orta boy pide ekmeği + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 2 dilim kavun - 304 kalori
Sahur; 240 ml süt + 15 gr yulaf + 1 küçük domates + yarım salatalık + yarım parça beyaz peynir + 1,5 haşlanmış yumurta + 1 fincan şekersiz çay + 1 orta boy pide - 442 kalori
Toplam kalori: 746
Spor; 30 dakika yürüyüş
Sabah tartıldığımda hala 51.3 geliyordum bir değişiklik yok pide tutuyor sanırım
begum75 GonulSenligim bayan_balon @fiyonkbayan
Hahahah kız koptumm yaaaaaa
maşallah sen baya aktifmişsin,inşallah vücut alışmaya başlamıştır, bende bugün uykusuzum esnemekten ağzım hep açık sinek kaçarsa yanlışlıkla oruç gidecek
Ben de daha almadım elektrikli küçük ev eşyalarımı. Blender falan alcam ben de. Dene de bakalım tecrübelerini aktar kuzum :)dün ondan aldım deniz, bugün alıcam kargodan
akşama bi kek çırpıyım da deniyeyim hemen
Canım benim geçmiş olsun. Şimdi iyidir umarım. Rabbim korusun kötüsünden.HAYIRLI RAMAZANLAR KIZALR
Ben uzun bir süre yoktum çünkü kuzum hastalandı ve 1 hafta hasanede yattık malesef
kiloma gelince +500 le geri döndüm oruca da daha başlayamadım reglim bakalım ramazan bana inşallah iyi gelir
Turşunun kalorisi kaç ki acaba. Şu turşu salatalıkları diyorsun dimi. Yani onlar kalorili değildir. Ama tuzlu oldukları için sıkıntı olabilir ödem tutması açısından. Ama bnce sakıncasız yemişsinSabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
1 bardak süt
Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye
Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?