♥haftalık kilo verme yarışması♥

Biz alıştık tabi tek çocukla sürekli ilgilenmeye çocuklar da kendileriyle ilgilenilmesine alıştı eminim bana da zor gelirdi
iyi kızım da bu günlerde bana takılıyor öğleden sonraları eşim oruçlu geç uyanıyor ben de kızımı yanıma getiriyorum
Kamuda olsan kolaydı 2 sene rahat alırdın olmayınca kötü tabi

HAYIRLI RAMAZANLAR KIZALR
Ben uzun bir süre yoktum çünkü kuzum hastalandı ve 1 hafta hasanede yattık malesef
kiloma gelince +500 le geri döndüm oruca da daha başlayamadım reglim bakalım ramazan bana inşallah iyi gelir

saol canım daha burun akıntısı ve öksürüğü devam diyor ama inş atlatırız tamamen
sen nasılsın canım nasıl gidiyor ramazan

İnşallah canımGüzel canım ilk gün çarptı bayağı ama düzeldim bir de iftardan sonra neyse de sahurdan sonra çok zorluyor midem uyurken zorluk çekiyorum çok yiyorum herhalde

İnşallah canımGüzel canım ilk gün çarptı bayağı ama düzeldim bir de iftardan sonra neyse de sahurdan sonra çok zorluyor midem uyurken zorluk çekiyorum çok yiyorum herhalde
valla açlık süresi uzun olunca mecburen insan yemeklere saldırıyor haklısın allah kabul etsin canım

Sabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt

Öğle:
1 bardak süt

Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye

Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-

Canım biz de özledik seni. Ver kilocukları gitsin hepsi :) :)

Evet canım ben de korkarak uyandım. Ama panik yapmadım. Deprem bitince yattım 15 dk daha uyudum. Napim işe gitcem :) ama ürkütücü bir şey Allah yaşatmasın

Anlayışın için asıl ben teşekkür ederim ablam Yok yok bırakır mıyım sizi hiç Ben azıcık hırsla iyi kilolar verebiliyorum daha grup birincisi olup grup 5'lere düşmem lazım
Bekleriz şekerim 50 ler grubuna

genelde herkesi çarptı ramazan ama vücut buna alışcak başka yolu yok
Aynen alışacak başka yol yok :)

Soru 1 : yürüyüşü ne ara yaptın kız , işe giderken yürüdüğün yol mu o ?
Soru 2 : niçün kilo alıyorsun ben. Seni geçtim bilesin
Bugün itibariyle : 50,7 yim.

maşallah sen baya aktifmişsin,inşallah vücut alışmaya başlamıştır, bende bugün uykusuzum esnemekten ağzım hep açık sinek kaçarsa yanlışlıkla oruç gidecek
Hahahah kız koptumm yaaaaaa ben de çok esniyorum yaaa :)

dün ondan aldım deniz, bugün alıcam kargodan
akşama bi kek çırpıyım da deniyeyim hemen
Ben de daha almadım elektrikli küçük ev eşyalarımı. Blender falan alcam ben de. Dene de bakalım tecrübelerini aktar kuzum :)

Canım benim geçmiş olsun. Şimdi iyidir umarım. Rabbim korusun kötüsünden.

Turşunun kalorisi kaç ki acaba. Şu turşu salatalıkları diyorsun dimi. Yani onlar kalorili değildir. Ama tuzlu oldukları için sıkıntı olabilir ödem tutması açısından. Ama bnce sakıncasız yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…