♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım çok istemeyerek yedim ya zaten. O yüzdende günlük kalori miktarımı az tutmaya çalıştım. -.-

İyi akşamlar kızlarrr
Ya GonulSenligim nasıl kilo verıyon ya tatlı yemıyomusun. Ramazanda kılo veremıyorum ben bu arada tebrık ederım canım.. Agustosa kadar 48-49 olursun bak. Çokta zayıflama hee:)))

Yok yok 61 in üzerıne +500 daha eklendım ( ya ben ramazanı tatlısız gecıremıyorum ( sahurda fazla yemıyorum.aslında menulerım kotu degıl bak
Sahurda 2 dılım ekmek
Haşlama yumurta
Peynır domates salatalık yıyorum

İftarsa
O gun ne yaptıysam bi tabak yemek
Salata yogurt yıyorum
Ama yemekten hemen sonra tatlıları göturuyorum
İlk kez bu ramazan çok az su içiyorum . Yanmış gıbı su içerdım iftarı açarken şimdi iki yudumda bırakıyorum. Hiç almadan kılo bitirseydım

Selamun aleykum kızlar
Çok sık giremiyorum hem oruç hem okul hem grip baya bitap düştüm bu aralar ama buna da şükür.
Antibiyotiğe başladım bugün saç diplerinden kulaklarına kadar ağrır mı bi insanın ya
Neyse geri kalan şeyler yolunda çok şükür
Menümü gireyim bugünün
Sahur 2 poğaça 1 yumurta
İftarda 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pilav 3 tane de lokma
Hani şu izmir lokması yağda kızartılır şerbetli değil. Büyüklüğü ceviz kadar
3.4 kaşık da cacıktan aldım
Spor olarak da
Teravih sayılır mı:)) Bence sayılmalı
1 saat civarı yürüdüm
Ben baya yiyorum ya nolcam böyle bilmem

Huzurumuz kalmadı ya dün istanbul bugün mardin artık allah muhafaza yarın neyle uyanacağız diye bekler oldum.
İyi bari canım sevindim hani açlık susuzluğa katlanılıyor da ağrıya dayanılmıyor

Hayırlı ramazanlar canım
Nasıl 10 kilo kız 1 ayda mı

Çok sevindim canım seni hem burada gördüğüme hem de kilo vermiş olmana.
Ara da bi uğra selam ver muhabbet edelim

Bugun bura da soğuk Üşüyorum hafiften. Mutfagi temizliyorum iftara 1 saat 25 dk :)
Bugün daha da soğuktu burası ya şaka gibi elektrikli battaniye ile yattım.
Yarın inşaallah sıcak olacak ama tuniklerimi giymek istiyorum artık

Geçmiş olsun canım.
Kilo öyle yada böyle illa ki verilir rabbim sağlık versin yeter ki
İnşaallah iyileşmiştir evladın

Ayyy tam çıkarken aklıma geldi süt içtim az önce 1 bardak ballı süt.
Kayınbabamın balıyla sütü hemide:))
Ay ben de inek şabana döndüm. Ona da babası köy tereyağı ve yumurtası yolluyodu ya

günaydın kızlar nasılsınız gelemiyorum uzun zamandır. oruç çarptı beni bütün günü uyuyarak geçiriyodum iki gündür. bugün reglim başladı ondan gözüm açık. ama tabi iki günde vücuttaki suyu tüketmişim galiba ilk başladığında müthiş bir sancı oldu. bugün suya yüklenicem. sbeden kilo bildirimi yapamadım cancazım geçen hafta çok fazla göstermiştim moralim bozuldu. ama şimdi eski halime döndüm. inşallah ramazanda bari vermeyi başarırım.

Soru 1 : yürüyüşü ne ara yaptın kız , işe giderken yürüdüğün yol mu o ?
Soru 2 : niçün kilo alıyorsun ben. Seni geçtim bilesin
Bugün itibariyle : 50,7 yim.

nehirnil111 şekerim seni iftarlar yakıyo. Pilav falan yiyon ya kızzz :)
Yeme pilav :)

Ay kızlaaaarrr sonunda ucundan kıyısından 50 yi gördüm yaaaaa inanamıyorum yaaaaa.
50,7 yim:)
Yola devaaaaammmm :)

Evet işe gidip gelirken yolda yürüdüğüm yol o spor değil mi kız

Bende bu sabah tartıldım lavaboya çıkmadığım halde 50.8 geldim kuzu artık pilav yapmıyorum zaten eşimde yemiyor 1 çeşit yemek tıkatıyor çünkü pideyi falanda bıraktım ekmeksiz yemeklere devam

Tebrik ederim canım çok sevindim işte bu devam hedefine ulaştın sayılır ben rahattan takılıyorum korumadayım ya aldığım hemen geri dönüyor çünkü

Turşu kilo yapmaz canım sadece tuz miktarından dolayı şişlik ödem olur onu da bol su içerek atabilirsin öğle menünü çok geçiştirme 1-2 gün böyle olsa da sonra saldırıya geçer vücut akşamları
Bende çok az su içiyorum bu Ramazan sahurda da içesim geliyor bu sefer mide bulantısı yapıyor mideme oturuyor niye acabaSahurda ekmek yemeyi bırakabilirsin tatlılarda da dikkat etmeye çalış canım en çok onlar yakar iftarla sahur arası fazla yok çünkü uyuyoruz bir de direk midemize yerleşiyor
Poğaçayı da götürmüş seni seniTeravih sayılmaz mı tabi ki yanında yürüyüşünde harika ama yediklerine dikkat et canım Ramazan sana kilolarla dönmesin aman ben önlemimi almaya başladım
Ooo tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim
Ayyy tam çıkarken aklıma geldi süt içtim az önce 1 bardak ballı süt.
Kayınbabamın balıyla sütü hemide:))
Ay ben de inek şabana döndüm. Ona da babası köy tereyağı ve yumurtası yolluyodu ya

Ohh ne de güzel gitmiştir o süt benimde midem bulanmasa sahurda içecektim

Gel canım özledik seni kendini özletme biz buralardayız yani ben buralardayım kimse yazmıyor diye kendi kendime deli gibi yazmayayım diyorum

Akşam; 1 porsiyon kıymalı türlü + 2 dilim kavun + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 1 dilim trileçe - 555 kalori
Sahur; 1,5 ad.haşlanmış yumurta + 1 küçük domates + yarım salatalık + yarım parça beyaz peynir + 1 fincan şekersiz çay - 201 kalori

Spor; 30 dakika yürüyüş

Toplam kalori: 756

Akşam ki trileçeyi yemeseydim daha az çıkacaktım ama olsun pişman değilim Bu sabah 50.8 geldim düne göre -500 gram bu da güzelBir de su çok içemiyorum ya iftarda 1 bardak anca sahurda çok içmek geliyor ama bu sefer gece mideme oturuyor mahvediyor beni ya

begum75 GonulSenligim fiyonkbayan bayan_balon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…