- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Turşunun kalorisi kaç ki acaba. Şu turşu salatalıkları diyorsun dimi. Yani onlar kalorili değildir. Ama tuzlu oldukları için sıkıntı olabilir ödem tutması açısından. Ama bnce sakıncasız yemişsin
Eferin kız kime çektin sen yoksa eski bana mıAy kızlaaaarrr sonunda ucundan kıyısından 50 yi gördüm yaaaaa inanamıyorum yaaaaa.
50,7 yim:)
Yola devaaaaammmm :)
Bi dahaki dolaba artık:))Ben de ondan istiyordum 5 yıl önce eşim haberim yok almıştı
Huzurumuz kalmadı ya dün istanbul bugün mardin artık allah muhafaza yarın neyle uyanacağız diye bekler oldum.ülkenin dengesini bozdular koca koca şehirler yerle bir oldu bu resmen bir savaş, Rabbim bu hayırlı ayda yardım etsin orda yaşayan herkese,sivil,polis,asker hepsinede....
dün ağrı kesicinin etkisiyle çok rahat bir gün geçirdim ama bugün almadım, sadece uykusuzluktan kafam biraz sersem ama ağrım yok şimdilik inşallahta başlamaz
Hayırlı ramazanlar canımHayırlı ramazanlar KIZLAR :)
Allah'ın izniyle Ramazan benden baya birşeyler götürecek
Şimdiden baya baya gitti üç günde
İnşallah reglim çok sürmez de bir 10 kilo veririm
Herkes benden nefret edecek ama olsun :)
Çok sevindim canım seni hem burada gördüğüme hem de kilo vermiş olmana.sbeden
canım nasılsın ve kızlar sizdeGonulSenligim su321
biz lojmandan taşındık.1 yil daha Doğu görevimiz var .1.5 ay oldu tasinali ve ben ancak alıştım. Çocuklar büyüdü. Hala emziriyorum ama oğlum 22 aylık oldu. 5.takima girdim.bir gazla oradan devam ediyorum. Çok pes etmek istedim yapamıyorum diyet ama arkadaşlar sağolsun. Hep destek oldular. Ve suan ki kilom çok şükür. 80.5 bu kiloya seviniyorum çünki 90 kg a çıkmıştım. Geçen ramazanda sizlerle 5 .5 kilo vermiştim. Bu sene hedefim 7 kilo...
vesu321 spora da basladim yaptikca yapasim geliyir kendimi daha enerjik ve dinc hissediyorum
özledim sizleri
Bugün daha da soğuktu burası ya şaka gibi elektrikli battaniye ile yattım.Bugun bura da soğuk Üşüyorum hafiften. Mutfagi temizliyorum iftara 1 saat 25 dk :)
Bu yıl ramazanda yürüyüşten başka yapamıcam galiba.Kız sorma ben de yapamıyorum pilates yaaa yapmam lazım. Tamam zayıflamaya zayıflıyorum ama sıkılaşmam gerek. Löngür löngür sallanmak istemiyorum
Geçmiş olsun canım.HAYIRLI RAMAZANLAR KIZALR
Ben uzun bir süre yoktum çünkü kuzum hastalandı ve 1 hafta hasanede yattık malesef
kiloma gelince +500 le geri döndüm oruca da daha başlayamadım reglim bakalım ramazan bana inşallah iyi gelir
Soru 1 : yürüyüşü ne ara yaptın kız , işe giderken yürüdüğün yol mu o ?
Soru 2 : niçün kilo alıyorsun ben. Seni geçtim bilesin
Bugün itibariyle : 50,7 yim.
Ay kızlaaaarrr sonunda ucundan kıyısından 50 yi gördüm yaaaaa inanamıyorum yaaaaa.
50,7 yim:)
Yola devaaaaammmm :)
Turşu kilo yapmaz canım sadece tuz miktarından dolayı şişlik ödem olur onu da bol su içerek atabilirsin öğle menünü çok geçiştirme 1-2 gün böyle olsa da sonra saldırıya geçer vücut akşamlarıSabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
1 bardak süt
Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye
Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-
Bende çok az su içiyorum bu Ramazan sahurda da içesim geliyor bu sefer mide bulantısı yapıyor mideme oturuyor niye acabaYok yok 61 in üzerıne +500 daha eklendım( ya ben ramazanı tatlısız gecıremıyorum ( sahurda fazla yemıyorum.aslında menulerım kotu degıl bak
Sahurda 2 dılım ekmek
Haşlama yumurta
Peynır domates salatalık yıyorum
İftarsa
O gun ne yaptıysam bi tabak yemek
Salata yogurt yıyorum
Ama yemekten hemen sonra tatlıları göturuyorum
İlk kez bu ramazan çok az su içiyorum . Yanmış gıbı su içerdım iftarı açarken şimdi iki yudumda bırakıyorum. Hiç almadan kılo bitirseydım
Poğaçayı da götürmüş seni seniSelamun aleykum kızlar
Çok sık giremiyorum hem oruç hem okul hem grip baya bitap düştüm bu aralar ama buna da şükür.
Antibiyotiğe başladım bugün saç diplerinden kulaklarına kadar ağrır mı bi insanın ya
Neyse geri kalan şeyler yolunda çok şükür
Menümü gireyim bugünün
Sahur 2 poğaça 1 yumurta
İftarda 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pilav 3 tane de lokma
Hani şu izmir lokması yağda kızartılır şerbetli değil. Büyüklüğü ceviz kadar
3.4 kaşık da cacıktan aldım
Spor olarak da
Teravih sayılır mı:)) Bence sayılmalı
1 saat civarı yürüdüm
Ben baya yiyorum ya nolcam böyle bilmem
Ooo tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerimHayırlı ramazanlar KIZLAR :)
Allah'ın izniyle Ramazan benden baya birşeyler götürecek
Şimdiden baya baya gitti üç günde
İnşallah reglim çok sürmez de bir 10 kilo veririm
Herkes benden nefret edecek ama olsun :)
Ayyy tam çıkarken aklıma geldi süt içtim az önce 1 bardak ballı süt.
Kayınbabamın balıyla sütü hemide:))
Ay ben de inek şabana döndüm. Ona da babası köy tereyağı ve yumurtası yolluyodu ya
günaydın kızlar nasılsınız gelemiyorum uzun zamandır. oruç çarptı benibütün günü uyuyarak geçiriyodum iki gündür. bugün reglim başladı ondan gözüm açık. ama tabi iki günde vücuttaki suyu tüketmişim galiba ilk başladığında müthiş bir sancı oldu. bugün suya yüklenicem. sbeden kilo bildirimi yapamadım cancazım geçen hafta çok fazla göstermiştim moralim bozuldu. ama şimdi eski halime döndüm. inşallah ramazanda bari vermeyi başarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?