♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyi kendine hakim olabiliyorsun canım ben dün baklavaları götürdüm

Geçmiş olsun canım.
Kilo öyle yada böyle illa ki verilir rabbim sağlık versin yeter ki
İnşaallah iyileşmiştir evladın
teşekkür ederim canım sağlık herşeyin başı tabi bir hafta ne çektiğimi bi ben bi allah bilir çok şükür iyiye gidiyor şuan

iyi çok şükür canım amin tüm yavrucaklarımızı polisimizi askerimizi korusun rabbim hiç bir annenin yüreği yanmasın inşallah

Merhaba arkadaşlar..
Ramazanda iştahı kesilen bir tek ben değilimdir herhalde..
Yemek yiyemez oldum..Hatta o çok sevdiğim abur cuburları bile canım istemiyor

Mesela dün akşam iftarda bir tane tostu zor bitirdim Tatlı olarak da 3-5 tane tulumba tatlısı yedim

Sahurda ise canım bir şey yemek istemediğinden zorla 1 kase kiraz yeyip niyetlendim

Bu arada eskiden gün içinde 3 litreye yakın su tüketirdim şimdiyse 2 litreyi zor bitiriyorum

Gunaydin kizlar aksam giremedim sabah girip yazayim dunku menumu dedim oglen oldu; )

Sahurda 1 kase musli+1 yumurta yedim. 1 litreye yakin da su ictim.

Iftarda 1 kase domates çorbası, 3 kasik bulgur pilavi, avuc ici büyüklüğünde haslanmis et, 2 tane hurma. Yemekten sonra da 2 tane can erik yedim. 1.5 litre de su ictim yatana kadar.

Bu gece sahur yapamadim kalkamadik bakalim gun nasil gececek.

Dunku sahuru musli ile gecistirince dun iftardan once guzel bi kg ile karşılaştım. 65 lere geri inebilmistim ucundsn kiyisindan da olsa. Bu gece ise sahura kalkamadik uyanamadik malesef ama sabah tartisi bana cok iyi geldi, tabii ki wc den sonraydi o ama olsun. Ramazan insallah istedigim gibi gidecek .

Herkese bir kac tüyo vereyim herkes soruyor ramazanda kilo nasil verilir diye.
Bir kere menulerimi görüyorsunuz aksam yemeklerinde ekmek yok, tatli yok. Tatli ihtiyacimi meyve veya hurma ile gecistiriyorum. Ozellikle 07papatya canim aksam tatli yeme en azindan hafta 1 ya da 2 ye indirmeye çalış. O tatli ihtiyacini gidermek isin tarçınlı sut içebilirsin sekerin dengelensin. Ayrica orucu hurma ike acmak da o tatlı krizleri icin muhtesem cozum.
Diger bir nokta ise nasil olsa butun gun ac olucam diyerek sahuru abartmamak. Buraz mide kazinacak biraz açlık olacak ki vucut depolardan yakmaya baslasin. Bu sene ben de zor su iciyorum ama zorluyorum kendimi iftardan yatana kadar. Ama kesinlikle 1 bardak suyu kafaya dikerek oruc acmayin yudum yudum icmeye çalışın bu da cok onemli. Son okarak haftada 3 kez de olsa 45 dk lik bir yuruyus super olur.
Hepimize bol eksili ramazanlar olsun insallah.

Çok güzel canım kesinlikle bu şekilde verirsin bende onu farkettim gerçekten insan zaten çabuk doyduğu için aman tatlı yiyeyim aman ekmek yiyeyim diye düşünmüyor yani en azından ben düşünmüyorum o sebeple ekmeksiz pilavsızda doyuluyor tatlı da dediğin gibi hafif atlatıldığında harika

O su sıkıntısı bende daha fazla 1 lt tüketiyorsam şükredeceğim o derece iftarda 1 bardak anca içiyorum sahurda içesim geliyor 2-3 bardak içmeye çalışıyorum ama midem bulanıyor batıyor içemiyorum şişiyorum

Süpersin canım sonunda biseyler oldu sakin bozma.zayifladikca daha da dinclestin mi...
Ben 75 oldum ama ramazanla 76 oldum yine de dikkat ediyorum insallah ramazan bitmeden hayirlisiyla 74 olurum .

Kiz uyuyarak gecirilir mi oruc bari biraz daha az uyu
Beni hiç carpmadi hayret ettim halsizlik vs yok.son 3 sene tutmadim . Bu 4. Sene ilk.
Hamileydim iki sene yogun bis ekilde emzirdim yemek yemezdi bizimki.ikiden sonra basladi biseyler yemege. Oruc tutmayi denediğimde titriyordum cene klitleniyordu konusamiyrdum feciydi. Sandim ki bu senede oyle olur ama o emzirmektenmis. .insallah dedigin gibi verirsin ramazanda. Ben her ramazan kilo aldim aksam kalabalikla yenince. Bu sefer dikkat ediyorum

Ayy sen yine iyi ben dun sadece 4 bardak su icebildim. Bir bardagi da sahurda midem almıyor iftarda siskinlik oluyor hemen.

Bugün daha da soğuktu burası ya şaka gibi elektrikli battaniye ile yattım.
Yarın inşaallah sıcak olacak ama tuniklerimi giymek istiyorum artık
Burda hava 28 29 derecelerde bugun esintide var ferah güzel tam bu havayi seviyorum :) ama yazin cok sicakta aksam carsida yürümekte ayri bi güzel.

evet dun sahurda ekmek yemedım.yavaş yavaş kesecegım.iftarda da 2-3 dılım bugday ekmekgı yeter..alışacagız mecbur

canım benım ne guzel yazmışsın teşekkur ederım :))
söyledılerın hepsı dogru aslında genel olarak ne yenılir ne içilir tahmın edıyosun ama gel gorki uygulama sıfır :)) tatlı çok canım istiyo.bende bı kaç gun pudıng gıbı haıfıtatlılar yesem sanırım daha ıyı oalacak..su gercekten az içiyorum.degişmeye calışacagım canım.sagol önerılerın aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…