♥haftalık kilo verme yarışması♥

Burda hava 28 29 derecelerde bugun esintide var ferah güzel tam bu havayi seviyorum :) ama yazin cok sicakta aksam carsida yürümekte ayri bi güzel.
burdada yagmur var 2 gundur.çocuklar sevınıyodu ısındı hava dıye yıne soguk ve yagmur

Süpersin canım sonunda biseyler oldu sakin bozma.zayifladikca daha da dinclestin mi...
Ben 75 oldum ama ramazanla 76 oldum yine de dikkat ediyorum insallah ramazan bitmeden hayirlisiyla 74 olurum .

Tabiki daha hafif ve daha canlıyım. Ama beni asıl dinçlestiren spor yapmak. Mesela bugün.
60 dk kondisyon bisikleti
40 sumo squat
100 ayakta mekik
50 de yatarak mekik
50 lunge yaptım.

Hala da yapasim var yani.

Canın ben iftarda çorba salata yiyorum sadece. Bi de iftardan sonra gündüz canım çekmişse çikolata gofret falan yiyorum. Onun dışında tatlı yemiyorum yemedim yani başından beri :)

Kuzu geçmiş olsun. Sen yesen de almazsın maşallah spor yapıyorsun çünkü :)
Eferin kız kime çektin sen yoksa eski bana mı
Ramazanı 2.3 kilo vererek kapatırsan süper olur bebiş
Ben de aynı düşüncedeyim inşallah bakalım veririm :)

Bu yıl ramazanda yürüyüşten başka yapamıcam galiba.
Pilates de artık bayramdan sonraya.
Aynen bayramdan aonra yapıcam artık ben de :)

Kızma himen kıızz spordansayılır tabisi sayılmaz mı hiç yoluk yoluk edersin beni sayılmaz dersem ben de işe gidip gelirken yürüyorum.
Ay evet az kaldı hedefe sıkıp dişimi onu da vereyim de rahat edeyim bari :) senin gibi korumaya geçeyim

Kızlar bu arada reglim bitsin ya da en azından şu memiklerimin ödemi gitsin ölçüp hemen memik büyütme operasyonuma başlıyorum.

Tarçın yağı, çörek otu yağı, şerbetçiotu tohumu, çemen otu tozu aldım aktardan. Bir de yağsız krem aldım eczaneden sıfır yağlı cold krem.

Yağları direk atıyoruz içine, çemen tozunu da öyle. Şerbetçi otunu da kaynatıp suyuyla birlikte atıyoruz hafif yumuşak oluyor. Kapağını kapıyoruz kremin. Ertesi günü kullanmaya başlıyoruz karışım iyice birbirine geçince.

Her gece yatmadan memiklere masajla az az sürüp uyuyoruz. Kilo verirken memikleri kaybolmasın isteyenler bu tarifi bir yere not etsin mutlaka.

Derin araştırmalarım sonucu KK'nın kadınlarının yaptığı memik büyütme şeylerini harmanladım ve süper formülümü yarattım.

Sen sabahları mı tartılıyosun kız ben iftara yakın tartılıyorum.
Bugün de 50,4 çıktım.

Canım çok güzel öneriler vermişsin :) :) teşekkürler

Hayırlı ramazanlar canım
Nasıl 10 kilo kız 1 ayda mı
Can'ım her Ramazan'da benden en az 7 kilo gider
Tek fark var ilk defa sahura kalkıyorum ve emziriyorum sahura kalkmam sez avantaj gibi görünse de emziriyor olmam dengeliyor sanırım

Selamun aleykum kızlar
Herkese hayırlı iftarlar
Elhamdülillah bugün de iftarı yaptık az kaldı teravihe de. Çay içiyorum şimdik
Menüm şöyleeee
Sahur 1 yumurta 3 lokma bir kaç dilim domates
İftarda 1 kepçe ezogelin, 1 porsiyon karışık kızartma, 2 dilim kavun
Birazdan da 1 şekerpare yicem
Sporum da
1 saati geçkin yürüyüş.
Bir de nöbetçiydim bahçede bugün çok yoruldum ya

Allah razı olsun canım. Pazartesiye iyileşirim inşaallah
Almayalım hiç birimiz ya onca emek verdik

Burda hava 28 29 derecelerde bugun esintide var ferah güzel tam bu havayi seviyorum :) ama yazin cok sicakta aksam carsida yürümekte ayri bi güzel.
Biz de 22 derece:))
Ramazan açısından süper ama insan susamıyo bunalmıyor
Evet bizim oraların akşamı ne güzeldir şimdi efil efil eser

Ayy annem sahur için yapmış gecenin 2 sinde mis gibiydi nasıl dayanılır:))
Şu hastalığı bi atlatayım spora ekleme yapcam yaa olmucak böyle
Ya ben su içemiyorum ramazan girdi gireli napcam
Bak şöyle diyeyim sahur ve iftarda toplam yarım bardak ya vardır ya yoktur içtiğim su

Hemen bugünkü menumu yaziyorum. Sabah da belirtmistim sahur bugun yapamadık.
Iftarda ise kahvalti yaptık. 2 dilim t.bugday ekmegi, biraz mantarli omlet, 3 dilim suzme peynir, 3 küp kaşar, 3 yemek kasigi kadar domates + biber kavurmasi yedim . 1 adet hurma ile actim orucu. Karpuzu biraz abarttim 1.5 dilim (ay seklindeki dilimlerden) karpuz yedim. 1 kupa da cay ictim. Simdi su iciyorum yatana kadar da böyle. Sagliksiz olduğunu biliyorum ama hic sahur yapmicam da demiyorum ama elimden geldiğince sahuru az az gecistiricem. Ben ara öğün vs yaparak kilo veremiyorum cunku. Bugun iftardan ince tartildim guzel bi kg dayim kirilma noktasini gectim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…