burdada yagmur var 2 gundur.çocuklar sevınıyodu ısındı hava dıyeBurda hava 28 29 derecelerde bugun esintide var ferah güzel tam bu havayi seviyorum :) ama yazin cok sicakta aksam carsida yürümekte ayri bi güzel.
ayne doyurucuda..kolu nasıl oldu eşininEşime de buğdayı önerdim deneyeceğim dedi en azından kilo problemi olmasa da daha sağlıklı ve tok tutuyor gerçekten
İyi canım fizik tedaviye başladık şu aralar evde hareketlerle uğraşıyoruz daha da iyi olacak inşallahayne doyurucuda..kolu nasıl oldu eşinin
iyi ne güzel..yavaştan başladı desene.senın içinde ıyı olmuştur artıkİyi canım fizik tedaviye başladık şu aralar evde hareketlerle uğraşıyoruz daha da iyi olacak inşallah
Evet daha da rahatladık herşeyini kendi halledebiliyor artık dışarıya da çıkabiliyor keyfimiz yerine geldi çok şüküriyi ne güzel..yavaştan başladı desene.senın içinde ıyı olmuştur artık
oh maşallh..muhabbetınız bol olsun :))Evet daha da rahatladık herşeyini kendi halledebiliyor artık dışarıya da çıkabiliyor keyfimiz yerine geldi çok şükür
Cümlemizin canımoh maşallh..muhabbetınız bol olsun :))
Süpersin canım sonunda biseyler oldu sakin bozma.zayifladikca daha da dinclestin mi...
Ben 75 oldum ama ramazanla 76 oldum yine de dikkat ediyorum insallah ramazan bitmeden hayirlisiyla 74 olurum .
Canın ben iftarda çorba salata yiyorum sadece. Bi de iftardan sonra gündüz canım çekmişse çikolata gofret falan yiyorum. Onun dışında tatlı yemiyorum yemedim yani başından beri :)İyi akşamlar kızlarrr
YaGonulSenligim nasıl kilo verıyon ya tatlı yemıyomusun. Ramazanda kılo veremıyorum ben bu arada tebrık ederım canım.. Agustosa kadar 48-49 olursun bak. Çokta zayıflama hee:)))
Kuzu geçmiş olsun. Sen yesen de almazsın maşallah spor yapıyorsun çünkü :)Selamun aleykum kızlar
Çok sık giremiyorum hem oruç hem okul hem grip baya bitap düştüm bu aralar ama buna da şükür.
Antibiyotiğe başladım bugün saç diplerinden kulaklarına kadar ağrır mı bi insanın ya
Neyse geri kalan şeyler yolunda çok şükür
Menümü gireyim bugünün
Sahur 2 poğaça 1 yumurta
İftarda 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pilav 3 tane de lokma
Hani şu izmir lokması yağda kızartılır şerbetli değil. Büyüklüğü ceviz kadar
3.4 kaşık da cacıktan aldım
Spor olarak da
Teravih sayılır mı:)) Bence sayılmalı
1 saat civarı yürüdüm
Ben baya yiyorum ya nolcam böyle bilmem
Ben de aynı düşüncedeyim inşallah bakalım veririm :)Eferin kız kime çektin sen yoksa eski bana mı
Ramazanı 2.3 kilo vererek kapatırsan süper olur bebiş
Aynen bayramdan aonra yapıcam artık ben de :)Bu yıl ramazanda yürüyüşten başka yapamıcam galiba.
Pilates de artık bayramdan sonraya.
Kızma himen kıızz spordansayılır tabisi sayılmaz mı hiç yoluk yoluk edersin beni sayılmaz dersemEvet işe gidip gelirken yolda yürüdüğüm yol o spor değil mi kız
Bende bu sabah tartıldım lavaboya çıkmadığım halde 50.8 geldim kuzu artık pilav yapmıyorum zaten eşimde yemiyor 1 çeşit yemek tıkatıyor çünkü pideyi falanda bıraktım ekmeksiz yemeklere devam
Tebrik ederim canım çok sevindim işte bu devam hedefine ulaştın sayılır ben rahattan takılıyorum korumadayım ya aldığım hemen geri dönüyor çünkü
Sen sabahları mı tartılıyosun kız ben iftara yakın tartılıyorum.Akşam; 1 porsiyon kıymalı türlü + 2 dilim kavun + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 1 dilim trileçe - 555 kalori
Sahur; 1,5 ad.haşlanmış yumurta + 1 küçük domates + yarım salatalık + yarım parça beyaz peynir + 1 fincan şekersiz çay - 201 kalori
Spor; 30 dakika yürüyüş
Toplam kalori: 756
Akşam ki trileçeyi yemeseydim daha az çıkacaktım ama olsun pişman değilimBu sabah 50.8 geldim düne göre -500 gram bu da güzel Bir de su çok içemiyorum ya iftarda 1 bardak anca sahurda çok içmek geliyor ama bu sefer gece mideme oturuyor mahvediyor beni ya
@begum75GonulSenligim @fiyonkbayan @bayan_balon
Canım çok güzel öneriler vermişsin :) :) teşekkürlerGunaydin kizlar aksam giremedim sabah girip yazayim dunku menumu dedim oglen oldu; )
Sahurda 1 kase musli+1 yumurta yedim. 1 litreye yakin da su ictim.
Iftarda 1 kase domates çorbası, 3 kasik bulgur pilavi, avuc ici büyüklüğünde haslanmis et, 2 tane hurma. Yemekten sonra da 2 tane can erik yedim. 1.5 litre de su ictim yatana kadar.
Bu gece sahur yapamadim kalkamadik bakalim gun nasil gececek.
Dunku sahuru musli ile gecistirince dun iftardan once guzel bi kg ile karşılaştım. 65 lere geri inebilmistim ucundsn kiyisindan da olsa. Bu gece ise sahura kalkamadik uyanamadik malesef ama sabah tartisi bana cok iyi geldi, tabii ki wc den sonraydi o ama olsun. Ramazan insallah istedigim gibi gidecek .
Herkese bir kac tüyo vereyim herkes soruyor ramazanda kilo nasil verilir diye.
Bir kere menulerimi görüyorsunuz aksam yemeklerinde ekmek yok, tatli yok. Tatli ihtiyacimi meyve veya hurma ile gecistiriyorum. Ozellikle07papatya canim aksam tatli yeme en azindan hafta 1 ya da 2 ye indirmeye çalış. O tatli ihtiyacini gidermek isin tarçınlı sut içebilirsin sekerin dengelensin. Ayrica orucu hurma ike acmak da o tatlı krizleri icin muhtesem cozum.
Diger bir nokta ise nasil olsa butun gun ac olucam diyerek sahuru abartmamak. Buraz mide kazinacak biraz açlık olacak ki vucut depolardan yakmaya baslasin. Bu sene ben de zor su iciyorum ama zorluyorum kendimi iftardan yatana kadar. Ama kesinlikle 1 bardak suyu kafaya dikerek oruc acmayin yudum yudum icmeye çalışın bu da cok onemli. Son okarak haftada 3 kez de olsa 45 dk lik bir yuruyus super olur.
Hepimize bol eksili ramazanlar olsun insallah.
Can'ım her Ramazan'da benden en az 7 kilo giderHayırlı ramazanlar canım
Nasıl 10 kilo kız 1 ayda mı
Hımm anladım canımCan'ım her Ramazan'da benden en az 7 kilo gider
Tek fark var ilk defa sahura kalkıyorum ve emziriyorum sahura kalkmam sez avantaj gibi görünse de emziriyor olmam dengeliyor sanırım
Allah razı olsun canım. Pazartesiye iyileşirim inşaallahCanın ben iftarda çorba salata yiyorum sadece. Bi de iftardan sonra gündüz canım çekmişse çikolata gofret falan yiyorum. Onun dışında tatlı yemiyorum yemedim yani başından beri :)
Kuzu geçmiş olsun. Sen yesen de almazsın maşallah spor yapıyorsun çünkü :)
Ben de aynı düşüncedeyim inşallah bakalım veririm :)
Biz de 22 derece:))Burda hava 28 29 derecelerde bugun esintide var ferah güzel tam bu havayi seviyorum :) ama yazin cok sicakta aksam carsida yürümekte ayri bi güzel.
Ayy annem sahur için yapmış gecenin 2 sinde mis gibiydi nasıl dayanılır:))Turşu kilo yapmaz canım sadece tuz miktarından dolayı şişlik ödem olur onu da bol su içerek atabilirsin öğle menünü çok geçiştirme 1-2 gün böyle olsa da sonra saldırıya geçer vücut akşamları
Bende çok az su içiyorum bu Ramazan sahurda da içesim geliyor bu sefer mide bulantısı yapıyor mideme oturuyor niye acabaSahurda ekmek yemeyi bırakabilirsin tatlılarda da dikkat etmeye çalış canım en çok onlar yakar iftarla sahur arası fazla yok çünkü uyuyoruz bir de direk midemize yerleşiyor
Poğaçayı da götürmüş seni seniTeravih sayılmaz mı tabi ki yanında yürüyüşünde harika ama yediklerine dikkat et canım Ramazan sana kilolarla dönmesin aman ben önlemimi almaya başladım
Ooo tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim
Ohh ne de güzel gitmiştir o süt benimde midem bulanmasa sahurda içecektim
Gel canım özledik seni kendini özletme biz buralardayız yani ben buralardayım kimse yazmıyor diye kendi kendime deli gibi yazmayayım diyorum
Gecmis olsun :)Allah razı olsun canım. Pazartesiye iyileşirim inşaallah
Almayalım hiç birimiz ya onca emek verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?