İnşallah:)) ben spor yapamıyorum canim ya 80 e ineyim sonra yapayim diyorumYa mayıştı ya da yürüyüşe çıktılar inşallah ikinci seçenektir
Ben de ilk 3 ay yapmamıştım canım.İnşallah:)) ben spor yapamıyorum canim ya 80 e ineyim sonra yapayim diyorum
Ben de ilk 3 ay yapmamıştım canım.
Ama hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin istersen
Senin vücut tipi armut mu elma mı canımGun icinde daha hareketli olmaya çalışıyorum. Ama iftardan sonra na kadar ağır oldugumu anlıyorum sanki:)) yer çekimi iki kat artiyor sanki. Ama ramazandan sonra dedigin gibi yürüyüş yaparim insallah
Üst kısmım da iri oldugu icin elma galiba dimi. Ben elime ayagima kadar heryerden kilo alıyorum canim. O yuzden bir yer bir yerden fazls degil.o yuzden kategorize edemedim kendimi:))Senin vücut tipi armut mu elma mı canım
Göbek sırt kısmı kalınsa elma basen fazlaysa armut.Üst kısmım da iri oldugu icin elma galiba dimi. Ben elime ayagima kadar heryerden kilo alıyorum canim. O yuzden bir yer bir yerden fazls degil.o yuzden kategorize edemedim kendimi:))
Göbek sırt kısmı kalınsa elma basen fazlaysa armut.
Ama çok doğru diyorsun var ya ben hep derdim kollarım ince belim çok ince falan filan ama zayıflayınca gördüm ki alt kısım aşırı kalın olduğu için üst ince görülüyormuş.
Ayaklara kadar kilo alınıyor ya.
Senin vücut tipinde pantolon rahatlıkla bulabiliyorsundur ama dimiTamamdir o zaman elmayim ben canım:))Bana ust kismi ince basenleri hafif geniş hanımlar daha hoş geliyor.. keşke bende öyle olabilseydim tunik falan idare ederdim:))
Gobekliyim ben malesef
Afiyet olsun canımcımkızlar iyi akşamlarbenim işlerim vardı bugün, oturamadım bilgisayarın başına. ama menümü söyleyeyim hemen
sabah bir büyük çikolatalı kuruvasan (rahat 600 kalori) ve şekersiz çay
öğlen yok
akşam bir kase şehriye çorbası, bir haşlanmış yumurta, bir büyük meyveli yoğurt, ay bir de dayanamadım kağıt helva yedimçocuk gibiyim vallahi.
ay ben ne tipiyim yahuSenin vücut tipi armut mu elma mı canım
Senin vücut tipinde pantolon rahatlıkla bulabiliyorsundur ama dimi
Ben yıllarca kot giyemedim ya. Bel bol gelirdi bacaklardan yukarı çıkmazdı a ah ne günlerdi be
Ben kabinde kıpkırmızı olmuşum denk gelmedikçe dışardan sorarlar nasıl oldu çık bakalım diye. Az yalan söylemedim modelini beğenmedim ya da güzel durmadı hemen çıkardım diye
ay ben ne tipiyim yahu[/Q
Bilmem ki altı kaç üstü kaç beden giyiyorsun canım
Senin vücut tipinde pantolon rahatlıkla bulabiliyorsundur ama dimi
Ben yıllarca kot giyemedim ya. Bel bol gelirdi bacaklardan yukarı çıkmazdı a ah ne günlerdi be
Ben kabinde kıpkırmızı olmuşum denk gelmedikçe dışardan sorarlar nasıl oldu çık bakalım diye. Az yalan söylemedim modelini beğenmedim ya da güzel durmadı hemen çıkardım diye
Göbek hakkaten zor gidiyor ya. Platesi tavsiye ederim ama çok işe yarıyorAslinda suanda benim üst bedenim bir beden daha küçük aynada rahatsız oldugum yerde omuz ve göbeğim ay anlamadim gitti :))
Ust 44 alt 46 giyiniyorum ama basenli değilim sadece ben eteklerimi kisa durmasin diye indiriyorum baya kalcanin üstünde duruyor yani.. yoksa yukari kaldırdığım gibi düşer :)
Üstüme olmayıp aldığım kıyafetlerim vardı ya hey allahım güler misin ağlar mısın halimizeAllah affetsin bikac defa bende oyle söyledim.. bazende cok ısrar etmesinler diye begenmedigim modele olmadı dedim.
Göbek hakkaten zor gidiyor ya. Platesi tavsiye ederim ama çok işe yarıyor
Bayrama 85 olursun bence. Şimdi kaçsın bilmiyorum ama ben kilo fazlayken çok hızlı veriyordum kiloyu80 olayim yapacagim canim sikilasmak zorundayim zaten.. 80 e odaklandım :)) belki ramazan bayrami sonrasında da başlarım..
Şimdi gül artık canım hakkındîr. Aglamak da benim hakkimÜstüme olmayıp aldığım kıyafetlerim vardı ya hey allahım güler misin ağlar mısın halimize
89 dolaylarinda geziyorum canim cikip tekrar iniyorum şu günlerde. Ama 87 falan olsam da iyi. Çünkü ben ramazanda malesef az yiyemiyorum..Bayrama 85 olursun bence. Şimdi kaçsın bilmiyorum ama ben kilo fazlayken çok hızlı veriyordum kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?