♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben de ilk 3 ay yapmamıştım canım.
Ama hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin istersen

Gun icinde daha hareketli olmaya çalışıyorum. Ama iftardan sonra na kadar ağır oldugumu anlıyorum sanki:)) yer çekimi iki kat artiyor sanki. Ama ramazandan sonra dedigin gibi yürüyüş yaparim insallah

Üst kısmım da iri oldugu icin elma galiba dimi. Ben elime ayagima kadar heryerden kilo alıyorum canim. O yuzden bir yer bir yerden fazls degil.o yuzden kategorize edemedim kendimi:))
Göbek sırt kısmı kalınsa elma basen fazlaysa armut.
Ama çok doğru diyorsun var ya ben hep derdim kollarım ince belim çok ince falan filan ama zayıflayınca gördüm ki alt kısım aşırı kalın olduğu için üst ince görülüyormuş.
Ayaklara kadar kilo alınıyor ya.

Tamamdir o zaman elmayim ben canım:))Bana ust kismi ince basenleri hafif geniş hanımlar daha hoş geliyor.. keşke bende öyle olabilseydim tunik falan idare ederdim:))
Gobekliyim ben malesef

kızlar iyi akşamlar benim işlerim vardı bugün, oturamadım bilgisayarın başına. ama menümü söyleyeyim hemen

sabah bir büyük çikolatalı kuruvasan (rahat 600 kalori) ve şekersiz çay

öğlen yok
akşam bir kase şehriye çorbası, bir haşlanmış yumurta, bir büyük meyveli yoğurt, ay bir de dayanamadım kağıt helva yedim çocuk gibiyim vallahi.

Tamamdir o zaman elmayim ben canım:))Bana ust kismi ince basenleri hafif geniş hanımlar daha hoş geliyor.. keşke bende öyle olabilseydim tunik falan idare ederdim:))
Gobekliyim ben malesef
Senin vücut tipinde pantolon rahatlıkla bulabiliyorsundur ama dimi
Ben yıllarca kot giyemedim ya. Bel bol gelirdi bacaklardan yukarı çıkmazdı a ah ne günlerdi be
Ben kabinde kıpkırmızı olmuşum denk gelmedikçe dışardan sorarlar nasıl oldu çık bakalım diye. Az yalan söylemedim modelini beğenmedim ya da güzel durmadı hemen çıkardım diye

Afiyet olsun canımcım

Aslinda suanda benim üst bedenim bir beden daha küçük aynada rahatsız oldugum yerde omuz ve göbeğim ay anlamadim gitti :))
Ust 44 alt 46 giyiniyorum ama basenli değilim sadece ben eteklerimi kisa durmasin diye indiriyorum baya kalcanin üstünde duruyor yani.. yoksa yukari kaldırdığım gibi düşer :)

Allah affetsin bikac defa bende oyle söyledim.. bazende cok ısrar etmesinler diye begenmedigim modele olmadı dedim.

Göbek hakkaten zor gidiyor ya. Platesi tavsiye ederim ama çok işe yarıyor

Bayrama 85 olursun bence. Şimdi kaçsın bilmiyorum ama ben kilo fazlayken çok hızlı veriyordum kiloyu
89 dolaylarinda geziyorum canim cikip tekrar iniyorum şu günlerde. Ama 87 falan olsam da iyi. Çünkü ben ramazanda malesef az yiyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…