sağolasın canımAfiyet olsun canımcım
Öyle deme canım ya seni çok çok iyi anlıyorum ben.Şimdi gül artık canım hakkındîr. Aglamak da benim hakkim
Bana hep sahur değil de iftarda çok yemek kilo aldırıyormuş gibi geliyor niye bilmem89 dolaylarinda geziyorum canim cikip tekrar iniyorum şu günlerde. Ama 87 falan olsam da iyi. Çünkü ben ramazanda malesef az yiyemiyorum..
Evet katiliyorum. Cunku iftarda mide bos. Bir anda herkes yukleniyor. Su icerek mide genisliyor ve daha fazla sey yeniyorm olcusuz iftar yemekleri kilo aldiriyor. Hareket yoksa eger kotu.Bana hep sahur değil de iftarda çok yemek kilo aldırıyormuş gibi geliyor niye bilmem
Ahh sorma normalde alistim ama ramazanda gece uyumuyorum sabah yatiyorum bi kac saat sonra kalkiyo ne olacak bilmiyorumAynennn babası geç uyutuyo ki birlikte öyleye kadar uyusunlar ama sabaha kadar mıy mıy rahatsızdı bugünn.
Aynen ona hic bisey sokmez yine kalktik erkenden ayaktayiz senin nasil gidiyor canim orucsıkma caniniil. Bu arada kilonda hosuma gitti 84 bile degilsin artik bravoo ..sana da hayırlısı ramazanlar canim
:)))) demekki senin kiz uyanik bu numaralar bana sökmez diyo yanioyle.canim
cok tatlısın sen :))
O kadar istahla yazıyorsun ki ilk kez okuyan seni benim kilomda sanır :))
Odem olsun canım vücudundan ağırlığın gitmesi de iyi birsey degil mi
birinci secenekYa mayıştı ya da yürüyüşe çıktılar inşallah ikinci seçenektir
Senin vücut tipinde pantolon rahatlıkla bulabiliyorsundur ama dimi
Ben yıllarca kot giyemedim ya. Bel bol gelirdi bacaklardan yukarı çıkmazdı a ah ne günlerdi be
Ben kabinde kıpkırmızı olmuşum denk gelmedikçe dışardan sorarlar nasıl oldu çık bakalım diye. Az yalan söylemedim modelini beğenmedim ya da güzel durmadı hemen çıkardım diye
aynen öyle canım,tartı da eksileri görmek mutlu ediyor insanıOdem olsun canım vücudundan ağırlığın gitmesi de iyi birsey degil mi
.Aynen ona hic bisey sokmez yine kalktik erkenden ayaktayiz senin nasil gidiyor canim oruc
haaaaa ben bugün öğle arası leslie yapıcam(süresini emin değilim ama 1-2-3 gücümün yettiği yere kadar yapıcam)
sebebini de açıklayım burda su arkadaşımız iki öğün beslenip ara öğün yapmayıp hemde sporunu yapıyordu, halen oruçken yapıyor sanırım. ben orucu açınca halim kalmıyor spor yapamıyorum
Yürüyüş yapıyorum canım.
İftardan sonra bi ağırlık çöküyor üstüme yapamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?