Sorma sorma bir kismimiz kilo aldikBu arada yeni elektronik tartı aldım zaten kilo almışım moralim bozuk. bide diğerine göre fazla tartıyor. Kilo bildirimimi pazartesi bildirecem. Hem eskisiyle hem yenisiyle. sonrada eskiyi temelli kaldıracam.
Bizim senle bedenler vücut tipleri aynı galiba canım şimdi bende 36 giyiyorumAlt 40 üst 38 Medium giyerim ben şimdi şimdi.Ama eskiden alt 38 üst 36 idi :)
Sağlık olsun canımcım ya napalım ramazanda denge kurmak zor hakkatenRamazan bana yaramadı. Kilo alanlardanmışım. Yapacak bişey yok simdide ramazan bitsin diye bekleriz
Ben 5 te yürüyüşten geldim canım. İftardan sonra ağırlık çöküyor ve öylesine gezinti gibi olanı spordan saymıyorum ben tempolu ve terleyerek olmalı.Hmm kızlar yani şimdi siz oruçlu iken mi yürüyüş veya spor yapıyorsunuz? İftardan sonra yapmıyor musunuz? Peki oruçluyken saat kaç gibi yapıyorsunuz? Benim evdekiler izin vermiyor da gece yürüyüşe çıkmama ben de bir yöntem arıyorum
Susuzluk sorunu çok yaşamıyor musun peki? :) Ben de karar verdim sabah saat 6-6:30 gibi yürüyüşe gideceğim bakalım nasıl olacak gerçi şu ara oruç tutmuyorum. Ya evet senin nişanlından çektiklerini ben ailemden çekiyorum, diyetimle ilgili 1 haftadır tartışma halindeyiz hep bi laf sokmalar zorla yedirmeler gören de 40 kiloyum sanacak.Ben 5 te yürüyüşten geldim canım. İftardan sonra ağırlık çöküyor ve öylesine gezinti gibi olanı spordan saymıyorum ben tempolu ve terleyerek olmalı.
Ya sorma biz de 3 gündür nişanlımla tartışıyoruz niye oruçluyken spor yapıyormuşum bi köşede bayılıp kalacakmışım falan filan
Üzülme bi çaresi vardır muhakkak kilo alanlardanım diye bir şey yok, veren veriyor herkes verebilirRamazan bana yaramadı. Kilo alanlardanmışım. Yapacak bişey yok simdide ramazan bitsin diye bekleriz
Ben 5 te yürüyüşten geldim canım. İftardan sonra ağırlık çöküyor ve öylesine gezinti gibi olanı spordan saymıyorum ben tempolu ve terleyerek olmalı.
Ya sorma biz de 3 gündür nişanlımla tartışıyoruz niye oruçluyken spor yapıyormuşum bi köşede bayılıp kalacakmışım falan filan
su nişanlın haklı bence 17 saat açsın zaten bir de spor Allah korusunBen 5 te yürüyüşten geldim canım. İftardan sonra ağırlık çöküyor ve öylesine gezinti gibi olanı spordan saymıyorum ben tempolu ve terleyerek olmalı.
Öyle de psikolojik mi neden bilmem ne açlık ne susuzluk hissetmiyorum ya. Maaşallah diyeyim kendi kendimesu nişanlın haklı bence 17 saat açsın zaten bir de spor Allah korusun
Onların gözünde şu an Afrika daki çocuklar gibiyiz bence.Susuzluk sorunu çok yaşamıyor musun peki? :) Ben de karar verdim sabah saat 6-6:30 gibi yürüyüşe gideceğim bakalım nasıl olacak gerçi şu ara oruç tutmuyorum. Ya evet senin nişanlından çektiklerini ben ailemden çekiyorum, diyetimle ilgili 1 haftadır tartışma halindeyiz hep bi laf sokmalar zorla yedirmeler gören de 40 kiloyum sanacak.
Ama hep bizi sevdiklerinden oluyor napalım hem yapacağımızı yapıp hem de onları kırmamak gerek senin sevdicek de sana bir şey olur diye korkuyor işte.
Sağolsun düşünüyorda bazen bunaltıyor.sbeden canim emziriyorsam halsiz kalirsan. Dikkat et lutfen. Ramazan da kilo vermek sart degil onemli olan layikiyla yapmak. Sonra yine devam edersin.
GOK1974 canim tartiyi aldigin iyi oldu. Artik onu baz alirsin. Moralini de bozma lutfen. Memlekete gitmissin yiyeceksin tabii ki her zaman olagan seyler degil bu. Annemlere gidince bende abartmadan tadina bakarim. Bizim icin ugrasiyorlar sonucta.Toparlarsin verirsin muhakkak aksamlari yuruyuse cikmaya calis
su321 canim nisanlina kizma. Hakli bencede. Gecen ramazan da sabah 6 da yuruyuse gidip sonra da ise gidiyordum. Daha sabah 8de enerjim bitmis susuz kalmis oluyordum. Tabii en iyi vucudunu bunyeni sen tanirsin. Seni dusunmesi cok guzel bence :) ben ramazan oncesi sabah 5.30 da gidip 6.30 da eve geliyorum esimin ruhu duymuyor. Basima is gelse haberi yok
Gayet güzel ve sağlıklı afiyet bal şeker olsunnnnnBugun surekli hareket halindeydim iyi aciktim umarim abartmam
Iftar menum;
1 kase tarhana corba
3 kofte
1 buyuk porsiyon yogurtlu patlican salatasi
Cay icerim yine. Meyve canim istemiyor. Sahurda da istemiyor nedense. Asagiya iner tur atarim insallah :)
Canım maaşalah yiyorsun da veriyorsun da ne güzel yaaNisanlin sonuna kadar hakli bence . Bu sicaklarda dısarida yürüyüş degil de evde olmali bence.
Bu arada 83.3 um kizlar. Diyet yapmıyorum pek hatta dun oftardan sonra pizza ve sutlac bile yedim.
4lt su iciyorum ama
darısı benim başıma inşallahBizim senle bedenler vücut tipleri aynı galiba canım şimdi bende 36 giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?