- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Maaşalaaahsbeden
Cumartesi pazar 49,9 kilo idim. Bugün
50,5 çıktım
Malesefki bugünkü geçerli ne yapalım kısmet :)
Bu hafta kilo : 50.5
Aa geçtim mi nehiri bakamadım ona daha okucam mesajları.
47 canım hala olabilirsem. Zayıfladım ama hala etim gevşek. Herkes yeter bu yeter daha verme diyo ama etim gevşek olduğundan kollarım sallanıyo. Oturunca torom yayılıyo. Ramazan sonuna kadar hedefe ulaşayım da sonra pilatese abancam :)
Evet canım kaloriyi tutamıyorum yaaa. Ramazand akadam kalkmıyo hüç bişi yapamıyorum. Kız kendime bile bakamıyorum. Kaş alcam kaç haftadır elim ermiyoGünaydın hayırlı haftalar kızlar bizim için yoğun ama güzel bir hafta sonuydu cumartesi gezmelerdeydim dün temizlik yaptım ve misafir ağırladım dün ki menümü bildiriyorum
İftar; Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon beşamel soslu kaşarlı tavuk + 1-2 çtl yeşil salata + 2 kupa ıce şeftali - 446 kalori
Sahur; 1 ad.gofret(geç uyuduk yemek yiyemedim hem uyku hem aç değildim) - 26 kalori
Toplam kalori: 472
Dün spor yapamasam da sabah 10 dan akşam 10na kadar hiç oturmadım diyebilirim ev işi yemek hazırlama
Güncel kilom 50.00 hatta bir ara 49.9 geldi
begum75 GonulSenligim bayan_balon
Ramazanda kalorilerimizi tutmuyoruz dağıldık farkındayım ama en azından yazalım bırakmamak adına
Çok uyanığımdır sorma :)he uyanık seni
benimde sabah ve akşam kilom arasında 300 gram falan oynuyo.
ooo hadi bakalım tahmin ettiğim rakamlarmı yoksa?nehiri geçtin mi kız yoksa
36 mı işte bu
süpersinama dahada verme korumaya bak,sonra gelinlik oynamasın
Dimi incelsen bile o etler gevşek olunca çok belli edemiyo kendini. Sıkılaşmak lazım. O da anca bayramdan sonra.uff evet ya,aynı sorun bende de var,herkes yeter diyo ama etler gevşekbende 55-56 arasına ineyim sonra gelsin plates
nehiri geçtin tabi, o 50-50,5 arası gidip geliyo
Ay ben de çok utanırım. Tutanadığım Zamanlar sanki oruçlıymuşum gibi gezerim yiyip içemediğiden. Bi fark olmuyo yani :)tamam dostum dikkat etmeye çalışcam :) bi de adetli olduğum için oruç tutamadığım halde iş yerinde ara öğün yapamadım su da içemedim utandığım için. sonrada veremiyon işte
ben anca ekimde başlıycam hemde sıkılaşmayada değil kilo vermeye, ocağa kadar verirsem ocaktan sonrada platesDimi incelsen bile o etler gevşek olunca çok belli edemiyo kendini. Sıkılaşmak lazım. O da anca bayramdan sonra.
bandır tam buğdayı
Evet canım kaloriyi tutamıyorum yaaa. Ramazand akadam kalkmıyo hüç bişi yapamıyorum. Kız kendime bile bakamıyorum. Kaş alcam kaç haftadır elim ermiyosaldım çayıra
Çok uyanığımdır sorma :)
Nehirle başa baş gidiyorum hadi bakalım hayırlısı :)
Canım ben şimdi 47-48 kilo olsam da 36 beden kalcam tanıyorum vücudumu. Ama şuan az kalın 36 yım. 2 kilo daha versem standart 36 olcam. Gelinlikte sorun çıkacağını sanmam arkası ipli ya az daha sıkarız nolcek :)
nehir domates çorbasını bende yaptım, ama sütü cesaret edip koyamadım, ama çok güzel olduİftar; Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon beşamel soslu kaşarlı tavuk + 1 ymk kaşığı pirinç pilavı - 278 kalori
Sahur; 3 ad.pişi + yarım parça beyaz peynir + yarım salatalık + 1 ad.minik domates + 1 fincan şekersiz çay - 567 kalori
Toplam kalori: 845
begum75 GonulSenligim bayan_balon
nehir domates çorbasını bende yaptım, ama sütü cesaret edip koyamadım, ama çok güzel olduteşekkür ederim tarif için bu bitince sıradaki çorbam yoğurt çorbası
pişiyi gece mi yaptın kız ??
uff evet ya,aynı sorun bende de var,herkes yeter diyo ama etler gevşekbende 55-56 arasına ineyim sonra gelsin plates
nehiri geçtin tabi, o 50-50,5 arası gidip geliyo
Süt çok daha güzel yapıyor canım bir dahakine dene bak
Fırından eşim hamur almış az bir şey canı çekmiş gece kızarttım bende Allahtan baş ağrım geçmişti
Ben 50 kiloyum bi kerem hatta 49.9 gelmiştim
Yok canım vermiyorum zaten diyet yapmıyorum ama sağlıklı beslenmeye devamayy o başağrısı yokmu gerçekten açlık yanında hiç kalır insanı mahvediyo bitiriyo, dün gece bizde sahurdan sonra ailecek uyuyamadık, en sonunda eşim salona, oğlum bizim odamıza, bende oğlumun odasına gittim, hepimiz ancak öyle uyuduk oda saat 5 ten sonra,şimdi başım sersem gibi inşallah ağrı da başlamaz
herkesin hedefi başka başka,canım sen zaten hedefine ulaştın yeterince zayıfladın çubuk kraker gibi kaldın yeter daha verme
Ayy cok kötü yaa insan ne rahat rahat camasirini giyebilir ne namaz oruc kilip tutabilir.Kahverengilik arada kanama tam bitti diyemiyorum benim spiralden sonra böyle oldu Can'ım iki hafta da bir 10 gün şaka gibi ama gerçek ve çok can sıkıcı normalde tam 5 gün sürüyorduverdiğim kiloyu o 10 günde geri almayayım da oruca başlayınca veririm yine
Biz ekmegi kendimiz yapiyoruz bebis evde insallah bi nebze daha sağlıklıdır.Karnıyarık ve ekmek nasıl tehlikeli farkında mısınTam buğday bandır bari
Tabi ki daha sağlıklıdır canım olmaz mı ne güzelBiz ekmegi kendimiz yapiyoruz bebis evde insallah bi nebze daha sağlıklıdır.
Kuş gibi mercimek tanesi kadar koparip agzima atiyorum:))
Çok sağlıklı bir menüSelam kizlaarrr
Hazir cocuklar kitap okuyaken size yazayim dedim:))
Nasilsiniz işte misiniz
Artik eskisi gibi kimse ugramiyor yaa olmasin böyle
Dünkü menumu yazayim
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta ve domates
Iftarda yarim kepce mercimek corbasi bir karniyarik 1 dilim ekmek ve kadayif
Sonra da cigdem yedim cigdeemmm:)))
Sporum da
1 saat yürüdüm
canım çok geçmiş olsun, 41 derece ateş ne demek Allah korusun havale geçirir çocukKızlar bugün niyetliyim geçen hafta adet olmuştum. sahurda yumurta peynir falan yedim. şuan için iyiyim. dün akşam oğlan ateşliydi eşimde şehir dışında dürüst bütün uyuyamadım. sabah bi kalktım ateş iyice artmışmı olmuş 41 derece şoka girdim görünce. napçağımı şaşırdım. taksi çağırdım hemen hastaneye götürdüm. annemleri aradım oraya gelin diye. giderken şurup vermiştim. dışarsı da serinmi artık ondanmı bilmiyorum 37.7 ye inmiş nasıl şeyse nasıl indi o kadar anlamadım. evden çıkarken cayır cayır yanıyordu çok korktum. bademciklerinin üzeri beyaz olmaya başlamış dedi dr. oysa daha dün başlamıştı. antibiyotik falan verdi. annemlere gelmeyin işimiz bitti burda dedim. çocuğu tekrar taksiyle annemlere bıraktım 5 dakka oturdum çıktım işe geldim. aptal gibi kafam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?