♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayy canim Allah korusun ben olsam heralde direk suya sokardim soguga yakin suya.. gercekten korkunc bi an yasamissin. Allah tekrarindan korusun ates oyle aniden firliyor malesef. Suan nasil oğlun

Iftarda elimde olmadan kaciriyorum telafi adina sahurda yemiyorum
Sahuru bazen yapmayan bazen de gecistiren biriyim bu sanırım biraz bunye meselesi ben sahur yapmasam da cok şükür ji dinc oluyorum . Iftari da biraz sakin gecirsen super olacak bence canım su icip corba icip bi kalksan. Bi ara versen nasil olur acaba.

ah canim ahh corba yapmıyoruz pek. Esim özel yemekler hazirliyor disarda fırınlar da pisirip getiriyor. Ister istemez agir kalorili oluyor az yesemde fayda pek etmez ama bugün ilk defa fazla kaçırdım. Neyseki simdi midem rahatladi. Yaptigim cok yanlisti suursuz davranisimdan dolayi utaniyorum. O kadar ac insan var bende karnimi doyurmusum bide zorla yemege devam ettim tekrarlamicam insallah

Tebrik ederim canım gayet güzel verdin bu hafta. Ramazan sana avantaj mi getirdi yoksa genelde kolay kilo verebiliyor musun. Bende sen ve senin gibilere teşekkür ederim bana Yoldaş olup grubumda yer aldığınız için

Tebrik ederim canım gayet güzel verdin bu hafta. Ramazan sana avantaj mi getirdi yoksa genelde kolay kilo verebiliyor musun. Bende sen ve senin gibilere teşekkür ederim bana Yoldaş olup grubumda yer aldığınız için

Aksine en son diyet yaptığım yıllara göre çok zor veriyorum şuanda. Ben bir haftada 3-4 kilo rahat verebilen birisiydim şuanda 1.8'i zor gördüm.

Un tuz şekeri kestim balım sadece. Akşam 8'den sonra da yememeye çalışıyorum. İlaç tedavisi gördüğüm için oruç tutamıyorum oruç tutabilsem muhtemelen daha çok verirdim.

Bir de hiç spor yapmıyorum rahatsızlığımdan ötürü. Spor yapabilseydim yine en az 2.5 kilo verirdim eminim ki. Spor çok önemli çok fark ettiriyor gerçekten de. :/

bence sen bunları yediğin için kilo almıyosun senin kaçamakların oluyo nehirin hiç kaçamağı olmuyo
cicim ayında da kaçamak yapmazsan almazsın kilo aman diyim baştan sıkı tutup yeme alışkanlığını güzel ayarla sonra ipin ucu kaçınca benim gibi habire diyete başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…