Gecmis olsun canim ya Rabbim sifa versin oglun kac yasinda cok zor bi durum Rabbim bir daha yasatmasinKızlar bugün niyetliyim geçen hafta adet olmuştum. sahurda yumurta peynir falan yedim. şuan için iyiyim. dün akşam oğlan ateşliydi eşimde şehir dışında dürüst bütün uyuyamadım. sabah bi kalktım ateş iyice artmışmı olmuş 41 derece şoka girdim görünce. napçağımı şaşırdım. taksi çağırdım hemen hastaneye götürdüm. annemleri aradım oraya gelin diye. giderken şurup vermiştim. dışarsı da serinmi artık ondanmı bilmiyorum 37.7 ye inmiş nasıl şeyse nasıl indi o kadar anlamadım. evden çıkarken cayır cayır yanıyordu çok korktum. bademciklerinin üzeri beyaz olmaya başlamış dedi dr. oysa daha dün başlamıştı. antibiyotik falan verdi. annemlere gelmeyin işimiz bitti burda dedim. çocuğu tekrar taksiyle annemlere bıraktım 5 dakka oturdum çıktım işe geldim. aptal gibi kafam.
Kiz senherkesin hedefi başka başka,canım sen zaten hedefine ulaştın yeterince zayıfladın çubuk kraker gibi kaldın yeter daha verme
sağol canım şimdi konuştum iyiymiş şükür 7 yaşında. 1 e gidiyorGecmis olsun canim ya Rabbim sifa versin oglun kac yasinda cok zor bi durum Rabbim bir daha yasatmasin
canım çok geçmiş olsun, 41 derece ateş ne demek Allah korusun havale geçirir çocukoğlun nerden kaptı şifayı böyle
Darısı başına canımcım inşallah sende kibrit çöpü gibi kalırsınKiz sennehirnil111 e cubuk kraker diyonda seninde ondan bi farkin yok ayy darisida bana insallah su321 canim masallah seni tebrik ediyorm resmini gec farkettim tamda olmak istedigin gibisin kizlar aralarda yemegi kacirsanizda yinede dikkat edin bnde 75e ineyim insallah 75 80 arasi gidip gelcem Rabbim nasip ederde insallah o gunleri gorurum
Ayy canim benm ya daha cok kucuk iyi olmasina sevindim insalah daha da iyi olur havalar dengesiz bi soguk bi sicak dikkat etmek lazmsağol canım şimdi konuştum iyiymiş şükür 7 yaşında. 1 e gidiyor
Insallah canim ya hayali bile cooook guzelDarısı başına canımcım inşallah sende kibrit çöpü gibi kalırsın
Teşekkür ederim. zaten havalar çok dengesiz gitti bu sene hep salgın var buralarda bağırsak salgını, ateşli boğaz hastalıkları falan.Ayy canim benm ya daha cok kucuk iyi olmasina sevindim insalah daha da iyi olur havalar dengesiz bi soguk bi sicak dikkat etmek lazm
İstedikten sonra başarırsın canımInsallah canim ya hayali bile cooook guzel
ben mi çubuk krakerKiz sennehirnil111 e cubuk kraker diyonda seninde ondan bi farkin yok ayy darisida bana insallah su321 canim masallah seni tebrik ediyorm resmini gec farkettim tamda olmak istedigin gibisin kizlar aralarda yemegi kacirsanizda yinede dikkat edin bnde 75e ineyim insallah 75 80 arasi gidip gelcem Rabbim nasip ederde insallah o gunleri gorurum
evet ondan korktum, ara ara bakıyordum nasıl fırladı aniden bilmiyorum. bütün sınıf hasta canım hatta demin whatsapp grubundan uyarıda bulundular salgın varmış öğretmen bile ateşli. bu kadar olduğunu bilsem göndermezdim son bir iki hafta. çalışınca bişeyden haberimiz olmuyorki
Eveet cubuk kizlar olalimben mi çubuk krakerben daha susamlı çubuk gibiyim kız, çıbık olmaya var daha
darısı hepimize kızlar çubuk kızlar olalım hepbirlikte
sende inşallah 75 lere tez vakitte inersin
Eveet cubuk kizlar olalimcubuk olmana az kalmis iste daha ne olsn sende insallah tez vakitte hedefine ulasirsn canim bnm
Sağol Can'ımAyy cok kötü yaa insan ne rahat rahat camasirini giyebilir ne namaz oruc kilip tutabilir.
Ama elden gelen bi sey yok galiba gecmis olsun canim
Ben cok hareketsiz kaldim kilo aldim hareketi birakma. Sonuc süper iyi bir ilerleme senin icin. Cok Yakinda 80 lere geleceksingeçen hafta ilk kilo bildirdiğimde 95.5 kiloydumsbeden Yaklasık 3.8 kg vermişim
İştah konusuna gelince..İftarda pek ağır şeyler yemiyorum...Sahurda da tost ya da meyve ile geçiştiriyorum..Ama suyu elimden geldiğince çok içmeye çalışıyorum Tabi bu arada hava çok sıcak değilse dışarı çıkıp yürüyorum..Aksi takdirde evde hareketsiz otursam bu kadar veremezdim herhalde
ben anca ekimde başlıycam hemde sıkılaşmayada değil kilo vermeye, ocağa kadar verirsem ocaktan sonrada plates
aynen kuzu hedefe ulaştın mı duracaksın. bi de aynı kilodayız ama ben sen gibi durmuyorum sanki ya. sıkılşamk istiyorum
Benimde hiç halim olmuyor dün yine baş ağrısından anca uyudum
Beni geçeceksin zaten o kesin çünkü benim hiç hedeflerimde 47-48 yok 50 olarak iyiyim ben
canım yaaa sen bunları yiyince koruyosun kiloyu.ben yiyince alıyorum ama yaaa.İftar; Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon beşamel soslu kaşarlı tavuk + 1 ymk kaşığı pirinç pilavı - 278 kalori
Sahur; 3 ad.pişi + yarım parça beyaz peynir + yarım salatalık + 1 ad.minik domates + 1 fincan şekersiz çay - 567 kalori
Toplam kalori: 845
begum75 GonulSenligim @bayan_balon
canım çok geçmiş olsun. korkutmuş seni baya haklı olarak. rabbim beterinden korusun acil şifalar :)Kızlar bugün niyetliyim geçen hafta adet olmuştum. sahurda yumurta peynir falan yedim. şuan için iyiyim. dün akşam oğlan ateşliydi eşimde şehir dışında dürüst bütün uyuyamadım. sabah bi kalktım ateş iyice artmışmı olmuş 41 derece şoka girdim görünce. napçağımı şaşırdım. taksi çağırdım hemen hastaneye götürdüm. annemleri aradım oraya gelin diye. giderken şurup vermiştim. dışarsı da serinmi artık ondanmı bilmiyorum 37.7 ye inmiş nasıl şeyse nasıl indi o kadar anlamadım. evden çıkarken cayır cayır yanıyordu çok korktum. bademciklerinin üzeri beyaz olmaya başlamış dedi dr. oysa daha dün başlamıştı. antibiyotik falan verdi. annemlere gelmeyin işimiz bitti burda dedim. çocuğu tekrar taksiyle annemlere bıraktım 5 dakka oturdum çıktım işe geldim. aptal gibi kafam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?