- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
bildirimlerindeYaaa bende yarisabilirmiyim. Yaklasik 10 kg verdim zaten ama bi 10 kg daha versem cok super olur. Boy 165
Kilo 72.1
Ilk hedef 69. Uzun vadede 59
Smdi pazartesi son kilo durumumuzumu solicez yoksa hergun bildirim yazpicazmi?
Coook tesekkur ederm canm. Aktif olurum tabi hem vakit gecmis olur. Ramazan ayi malum nasil yol izliyorsunuz acaba. Ben 70.8 den 72 oldum ramazan ayindabildirimlerindesbeden i etiketlemelisin,grubun yöneticisi çünkü
her pazartesi kilo bildirimi yapmak mecburi,diğer günler isteğe kalmış ama aktif olursan daha motive oluyosun
cok tesekkurler canim,amiin :)Hayırlı olsun canıımSağlıkla gelsin bebeğin
Amiiiin, cok tesekkurler tatlim. Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla insallah.Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAmiiiin, cok tesekkurler tatlim. Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla insallah.
yok yeşim yaa kilolar gitti ama taş gibi olmak için ciddi spor lazım, biraz daha kilo verdikten sonra plates yapıcam, sen şiş nolcek dünyanın en güzel şeyi ki o
ramazan öncesinde spor yapıyordum kiloda veriyodum ama şimdi spor yapamıyorum kiloda veremiyorum sabit kalıyorum,C
Coook tesekkur ederm canm. Aktif olurum tabi hem vakit gecmis olur. Ramazan ayi malum nasil yol izliyorsunuz acaba. Ben 70.8 den 72 oldum ramazan ayinda
aa evet jillian ablam efsane gerçekten, spora tekrar başladığımda yaparım belki belli olmaz hem zayıflatır hemde sıkılaştırır, 2 si bir aradaSpor sart kuzum yaa toparlamak icin dogru soyluyosun, kesinlikle yap. Bi de bak Jillian Michaels var efsanee :)
Aaaa dur bak sismeden once fotografi ekleyeyim her ne kadar su an 67 de olsam
Kabizlik problemimi islenmemis siyah kayisi (gunkurusu) ile cozdum canm cekmiyorum ama sahurda fazla kacirdim sanirim. Bakalm kismet cok almadan bitirelim bari bu ayiramazan öncesinde spor yapıyordum kiloda veriyodum ama şimdi spor yapamıyorum kiloda veremiyorum sabit kalıyorum,
yediklerim önden mutlaka çorba, sonra ana yemek (et,köfte,sebze o gün ne varsa) peşine bazen çok az pilav ve makarna yiyiyorum, genelde komposto yapıyorum ondan içiyorum, bide salata oluyo, 2 kere falan tatlı aldık birkaçgün yedik tatlıdan, sonra karpuzu mutlaka yiyiyoruz ekstradan başka meyvalarda oluyo bu arada ne çok şey yiyiyomuşum ben yayazmayınca anlamıyo insan ,sahurdada genelde yumurtalı kahvaltı yada bide sütlü müsli, cocopos tarzı sütlü gevreklerden yiyiyorum
senin anlayacağın çokta dikkat edemiyorum, bazı arkadaşlar sadece çorba salata yiyiyo, ve kilo veriyolar
sen kabızlık falan çekiyomusun oda kilonu fazla çıkartır
sen onlara bakmaOff herkes çok zayıflamışsın çocuk gibi kalmışsın eski halin daha iyiydi biz daha etli butlu seviyoruz falan laflar kendimi zayıfladım gene kötü hissediyorum he
sen onlara bakmakuzum, bu halinede alışırlar,önemli olan onların değil senin ne hissettiğin gerisi boş
bencede olsun siz memnunsunuz daha ne olsunEvet ben fiziğimden çok memnunum dediğin gibi eşimde memnun yüzüm belki az daha toparlanabilir ama olsun
bencede olsun siz memnunsunuz daha ne olsun
at kuzum ben senin minnoş yüzünü çok beğeniyorum zatenSana yüzümü atarım belki Begüş moral depolamaya ihtiyacım var
Oyy kuzum senin güzelliğinat kuzum ben senin minnoş yüzünü çok beğeniyorum zaten
Boyutumu anca sigdirdim hahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?