- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Fıstık maşallah sanaBoyutumu anca sigdirdim hahaha :)
Tesekkurler tatlim ♡Fıstık maşallah sana
Şuanda 15:03Allam yareppim saat daha 14,30 bilem olamış
acıkmaya başladım ben ilk zamanlar böyle değildim, ne oluyosa bana anlamadım,açlıktan migrenim başladı yaa gözlerim falan çok ağrıyoŞuanda 15:03
5 dakika sonra yazmışsın banaacıkmaya başladım ben ilk zamanlar böyle değildim, ne oluyosa bana anlamadım,açlıktan migrenim başladı yaa gözlerim falan çok ağrıyo
saat 15:,07
olabilir benimde sabahları midem yanıyo kavruluyo bulanıyo öğlene doğru geçiyo, ama sonrada halsizlik başlıyo, bugünde migrenim başlıyo iftara kadar artmaz inşallah5 dakika sonra yazmışsın banaMidem bulanıyor bana da bir kaç gündür mide sıkıntısı baş gösterdi yanıyor bulanıyor havalara bağlıyorum kuzu
Ah canım havalar çok sıcak baygınlık geçirtiyor bize Rabbim affetsin ilk 2 hafta ne kadar kolaysa sanırım son 2 hafta o kadar insanlık için zorlayıcı olacak ama bunun sevabı da daha güzeldir eminimolabilir benimde sabahları midem yanıyo kavruluyo bulanıyo öğlene doğru geçiyo, ama sonrada halsizlik başlıyo, bugünde migrenim başlıyo iftara kadar artmaz inşallah
saat te 15:12 oldu
Ah canım havalar çok sıcak baygınlık geçirtiyor bize Rabbim affetsin ilk 2 hafta ne kadar kolaysa sanırım son 2 hafta o kadar insanlık için zorlayıcı olacak ama bunun sevabı da daha güzeldir eminimsaat 15:13
Şu saate kadar çok uzun olduğunu hissetmedim nedense inşallah akşam 6 da çabucak gelirevet canım Rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin, inşallah sevabı bol olur inşallah
sanırım öyle olcak, sonlar zorlayacak,zaten bu sene ilk defa oruç açma saati geri değil ileri gitti, bide bugün 21 haziran en uzun gün
saat 15:17
sen 6 da çıkıyosun demi Allah yardımcın olsun, eve varış kaç dakika sürüyo nehir?Şu saate kadar çok uzun olduğunu hissetmedim nedense inşallah akşam 6 da çabucak gelirBu sene nefsimiz daha da sınanıyor şükürler olsun
merhaba, boyunu ve hedef kilonuda yazıpMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum. Zaten 2 gündür spor+ diyet yapıyordum. Kilom 74
En fazla 7 de evdeyim canım minibüsle işte yarım saat rahat sürüyor bazen trafikle 40 dakika bir de işin ilginci aracın olduğunda 15 dakika bile sürmüyor yakın aslındasen 6 da çıkıyosun demi Allah yardımcın olsun, eve varış kaç dakika sürüyo nehir?
En fazla 7 de evdeyim canım minibüsle işte yarım saat rahat sürüyor bazen trafikle 40 dakika bir de işin ilginci aracın olduğunda 15 dakika bile sürmüyor yakın aslındatam 6 da çıkmıyorum 6:15 çıkış ama ben 6 dan sonra herhangi bir zamanda kaçamak çıkıyorum
Sagol tatlim az daha gitseydi iyiydi de kismet...canım gayet fit duruyosun
65 e inemedin ama boyun uzun olduğundan kaldırıyosun kilolu durmuyosun hadi bakalım şiştikçe şiştikçede gönder bize fotolarını
bebikin daha 1 gramdan az mı gerçekten,bide 6 mm mi, nasıl ölçüyolar bunları yaa,
Allahın mucizesi buna denir işte,1 gramlık şey oluyo 3 kilo
canım gayet fit duruyosun
65 e inemedin ama boyun uzun olduğundan kaldırıyosun kilolu durmuyosun hadi bakalım şiştikçe şiştikçede gönder bize fotolarını
bebikin daha 1 gramdan az mı gerçekten,bide 6 mm mi, nasıl ölçüyolar bunları yaa,
Allahın mucizesi buna denir işte,1 gramlık şey oluyo 3 kilo
Boyum 1.65 kilom 74 hedef şimdilik 65Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum. Zaten 2 gündür spor+ diyet yapıyordum. Kilom 74
Amin canım cümlemize inşallahsana özel taksi lazım eşine söyle bebiş olunca vakit değerli sana özel araba alsın,şimdiden öğrenki bebiş olunca çok lazım
bayada geç kalıyomuşsun canım ya, o saatten sonra eve gidip bişeyler yapmak gerçekten çok zor,Allah yardımcın olsun
kesinlikle çok önemli,vakit nakittir, hadi bakalım inşallah hayırlısıyla alırsınız bi arabaAmin canım cümlemize inşallahZaten nasipse durumları toparlarsak bebek zamanına istiyoruz ufak tefek bir araba çünkü vakit çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?