♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım gayet fit duruyosun
65 e inemedin ama boyun uzun olduğundan kaldırıyosun kilolu durmuyosun hadi bakalım şiştikçe şiştikçede gönder bize fotolarını

bebikin daha 1 gramdan az mı gerçekten,bide 6 mm mi, nasıl ölçüyolar bunları yaa,
Allahın mucizesi buna denir işte,1 gramlık şey oluyo 3 kilo

acıkmaya başladım ben ilk zamanlar böyle değildim, ne oluyosa bana anlamadım,açlıktan migrenim başladı yaa gözlerim falan çok ağrıyo
saat 15:,07
5 dakika sonra yazmışsın bana Midem bulanıyor bana da bir kaç gündür mide sıkıntısı baş gösterdi yanıyor bulanıyor havalara bağlıyorum kuzu

5 dakika sonra yazmışsın bana Midem bulanıyor bana da bir kaç gündür mide sıkıntısı baş gösterdi yanıyor bulanıyor havalara bağlıyorum kuzu
olabilir benimde sabahları midem yanıyo kavruluyo bulanıyo öğlene doğru geçiyo, ama sonrada halsizlik başlıyo, bugünde migrenim başlıyo iftara kadar artmaz inşallah
saat te 15:12 oldu

olabilir benimde sabahları midem yanıyo kavruluyo bulanıyo öğlene doğru geçiyo, ama sonrada halsizlik başlıyo, bugünde migrenim başlıyo iftara kadar artmaz inşallah
saat te 15:12 oldu
Ah canım havalar çok sıcak baygınlık geçirtiyor bize Rabbim affetsin ilk 2 hafta ne kadar kolaysa sanırım son 2 hafta o kadar insanlık için zorlayıcı olacak ama bunun sevabı da daha güzeldir eminimsaat 15:13

Ah canım havalar çok sıcak baygınlık geçirtiyor bize Rabbim affetsin ilk 2 hafta ne kadar kolaysa sanırım son 2 hafta o kadar insanlık için zorlayıcı olacak ama bunun sevabı da daha güzeldir eminimsaat 15:13

evet canım Rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin, inşallah sevabı bol olur inşallah
sanırım öyle olcak, sonlar zorlayacak,zaten bu sene ilk defa oruç açma saati geri değil ileri gitti, bide bugün 21 haziran en uzun gün
saat 15:17

Şu saate kadar çok uzun olduğunu hissetmedim nedense inşallah akşam 6 da çabucak gelir Bu sene nefsimiz daha da sınanıyor şükürler olsun

sen 6 da çıkıyosun demi Allah yardımcın olsun, eve varış kaç dakika sürüyo nehir?
En fazla 7 de evdeyim canım minibüsle işte yarım saat rahat sürüyor bazen trafikle 40 dakika bir de işin ilginci aracın olduğunda 15 dakika bile sürmüyor yakın aslındatam 6 da çıkmıyorum 6:15 çıkış ama ben 6 dan sonra herhangi bir zamanda kaçamak çıkıyorum

sana özel taksi lazım eşine söyle bebiş olunca vakit değerli sana özel araba alsın,şimdiden öğrenki bebiş olunca çok lazım
bayada geç kalıyomuşsun canım ya, o saatten sonra eve gidip bişeyler yapmak gerçekten çok zor,Allah yardımcın olsun

Sagol tatlim az daha gitseydi iyiydi de kismet...

Tesekkurler canim, az daha gideydi iyiydi ama ne yapalim kismet... :) Insallah bebegim saglikla buyurde bende koca gobegimi yollarim size moral olur hahaah

Sorma yaa dusunsene 1milim olan seyin kalbi oluyo,ayaklari elleri gozleri oluyo, sonra buyuyo kendine yer aciyo... Zamani gelince bi bakmissin ki kucuk bi insan olmus. Resmen mucize ya,sasirmamak elde degil...

Amin canım cümlemize inşallahZaten nasipse durumları toparlarsak bebek zamanına istiyoruz ufak tefek bir araba çünkü vakit çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…