♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağol canım benim. Ben de 70 ler grubuna ineyim de öyle geleyim diyordum iyi oldu böyle. Sizlerle inşallah 69 lari da gorecem
insallah canım

Kizlar kilo verisim yavaslamaya basladi .50 li rakamlari gormem lazim kiyafetlerimin cogu hala olmuyor idare ediyorum .57 lere insem bile bir cok kiyafetim olur
Cok sabirsizsin bedenin gayet güzel ölçülü vermeye devam ediyor
Canim bilgilerimm

Kilom 88.3

Hedefim 66

Boyum 162

sbeden
Ekliyorum canım
slm kızlar yeni alım oluyormu.64 kiloyum boyum 1.65 hedefim 57.benide aranıza alırsanız sevinirim.
ekliyorum canım

Yürüyüşe baslayinca cok zorluyosun canim kendini 1 saati gecmemeye calis simdilik.
Senin diz agrilarin yagmurdan da olabilir romatizma vardi sanki sende dimi
Rabbim şifa versin canim
Evet zamanin da cok kiloluyken cok zorladim. Yagmurlardan değil canım. Benim ki batidayken agrirdi nemden simdi romatizmal senede bi iki kere agrir anca.
Dizlerim mahvoldu iki gündür oturunca kalkmak kalkinca oturmak perisan ediyorum çok aciyo bu ara iki kilo aldım hemen dizlerimi tetikledi. Iyi bi doktora görüncem bayramdan sonra belki .

sbeden ben tatildeyim burda tartı yok istersen geçen haftaki gibi kalsın sorun olmazsa, umarım kilo almam
tmam tatlım

Ben kilomu yazmayi unutmusum ya
sbeden kuzum kilom 57.4
artis var

sbeden cim bu hafta hiç kilo bildirimi yapmak istemiyorum cnku durum ck fena oruca ara verdm adet oldum iyice saldm bu hafta ama napalm mecbur yapcam yoksa iyice bırakırım kendimden uyanarak soyluyorum 69.2
utanma :)

boy ve hedef kilo yazar misin canim

Merhabalarr bende aranıza katilmak isterim uygunsa.. Boyum 170 kılom 76 :)
ekliyorum hedef kac

sbeden gunaydinn kilo bildirimlerini henuz girmedn sisteme degilmi guncel kilolar gorunmuyo cunkii merak ediylrmdaa kimler nekadar verdi dye
canim memleketteyim. Musait oldukca halledecem. Şimdi tum bildirimleri not aldim. Eklemeyide geceye dogru anca birazdan disari cikicaz sonra davrte gidicez derken uzuyor

Merhaba arkadaşlar

Ben 26 yaşındayım 168 boy ve hemen iftar öncesi 57 kiloyum :) ilk hedefim 54 olmak. sbeden Yarışmaya ben de katılmak istiyorum.
ekliyorum

Yaaa bende yarisabilirmiyim. Yaklasik 10 kg verdim zaten ama bi 10 kg daha versem cok super olur. Boy 165
Kilo 72.1
Ilk hedef 69. Uzun vadede 59
Smdi pazartesi son kilo durumumuzumu solicez yoksa hergun bildirim yazpicazmi?
ekliyorum

Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum. Zaten 2 gündür spor+ diyet yapıyordum. Kilom 74

Boyum 1.65 kilom 74 hedef şimdilik 65 sbeden
ekliyorum

Herkese
Sadece etiketli mesajlari okuyorum. Yoğunluk var. Bu geceye doğru bilgileri giricem. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz her pazartesi bildirim yapmayi unutmayin

Kıyamam sana ya annemden biliyorum ben de yerde oturmak kalkmak işkence gibi geliyo ona da
İnşallah verdiğin kilolarla birlkte ağrılarında yok olur gider

Boylarımız yakın canım benim de hedefim 54 Amaa ilk hedefiiim demişsiin kaç olmayı düşünüyorsuuun

Selam canım gidebilirsem 50-52 istiyorum ama hayatım boyunca olmadım o yüzden olabilir miyim ya da olsam da o kiloda sabit kalabilir miyim bilmiyorum :) o yüzden 54'te de kalabilir hedefim :))

Iyi geceler kızçeler hepinize.. cuma dan beri yazamadim hic buraya . Hafta sonu hic vaktim olmadi. Hep iftarfa Bi yerlere davetliydik. Ve ben cumartesi pazar da tutamadim kendimi. Bir de cuma 63.4 çıkınca tartida simardim malesef. Hafta sonu biraz kacamakli oldu. Uzun uzun menu yazmicam ama sahurda borekler aksam yemeginde pideler pilavlar derken ipin ucu kacti. Ustune ustluk bu hafta regl bekliyorum hem vucudum odem yapiyor hem de istahim acik ama tutmaya ve toparlamaya çalışıyorum.
.
Pazartesi sahurda 1 bardak süt + müsli.
Iftarda kabizlik sorunuma bir care olsun diye dovmr bugday li ayran aşı corbasi yapmıştım 1 kase ondan ictim dolu dolu. 1 tabak da taze barbunya yedim. 1 tane de kayisili activia yedim saat 10 gibi.

Sali gunu sahurda 1 haslanmis yumurta 1 bardak da organik şekersiz ( kendim yaptim) visne suyu ictim.
Iftarflds yine 1 kase ayran aşı ictim ( faydasini gördüm cunku bugdayin) 2 lokma kepek ekmegi ve 4 kasik taze fasulye yedim.

Carsambayi artik yarın yazarim. Ama bu hafta tek derdim 63.4 u tekrar yakalamak persembe aksams kadar. Zor gibi ama wc olursa imkansiz değil yine de.

Bu da 3. 5 günlük raporum. ( s.s sabah saatleri ya da sahurdan sonra, i.ö iftarfan once. )

16 Haziran: s.s 64.1 - i.ö 63.4
17 Haziran: s.s 64.4 - i.ö 64
18 Haziran: s.s 64.2 - i.ö 63.8
19 Haziran: s.s 64.3 - i.ö 63.8
20 Haziran: s.s 64.5 - i.ö 63.9

benim de iftar davet menülerim anlattığın gibi oluyor ve gercekten zor oluyor. Ben cok kucuk gruplara bolmemek yani her gun her gun misafir almayayim hepsini aradan cikarayim dedim biri 18 biri 14 ksilik 2 grup kaldi. Onlari da reglimi bekliyorum bu hafta sonu aradan cikarcam herhalde. Ama gercekten zor ve yorucu oluyor günler cok uzun ve iyice sicak.

oy oy oy fenaymış gerçekten, senin gruplar çok kalabalık,Allah güç kuvvet versin sana
aslında bende birleştirmek istiyorum ama gruplar birbirini tanımıyo o yüzden birleştiremedim
ve işin kötüsü daha 1 grubu alabildim daha 4 grup var

İftar; Yarım kaseden biraz fazla kaşarlı domates çorbası + 1 dilim lazanya + 1-2 çtl taze fasulye - 396 kalori
Ara; Yarım dilim yaş pasta - 119 kalori (akşam misafirler getirmiş)
Sahur; 1,5 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + yarım salatalık + 1 dilim beyaz ekmek - 249 kalori

Toplam kalori: 764

begum75 @DisiAnka bayan_balon

menün güzel nehir , taze fasulyeden yeseydin ya azcık daha 1-2 çatal ney kız
sahurdada aslında az yemişsin ama hemen 249 kalori yapmış ne yesek kalaoir patlaması oluyo

menün güzel nehir , taze fasulyeden yeseydin ya azcık daha 1-2 çatal ney kız
sahurdada aslında az yemişsin ama hemen 249 kalori yapmış ne yesek kalaoir patlaması oluyo

Lazanyayı yiyince yer kalmadıKola içtim bak 2 bardak unutmuşum ya

Allahtan zararsız şeyler beyaz ekmek dışında yoksa kalorileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…