- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canımkesinlikle çok önemli,vakit nakittir, hadi bakalım inşallah hayırlısıyla alırsınız bi araba
insallah canımSağol canım benim. Ben de 70 ler grubuna ineyim de öyle geleyim diyordum iyi oldu böyle. Sizlerle inşallah 69 lari da gorecem
Cok sabirsizsinKizlar kilo verisim yavaslamaya basladi .50 li rakamlari gormem lazim kiyafetlerimin cogu hala olmuyor idare ediyorum .57 lere insem bile bir cok kiyafetim olur
Ekliyorum canım
ekliyorum canımslm kızlar yeni alım oluyormu.64 kiloyum boyum 1.65 hedefim 57.benide aranıza alırsanız sevinirim.
Evet zamanin da cok kiloluyken cok zorladim. Yagmurlardan değil canım. Benim ki batidayken agrirdi nemden simdi romatizmal senede bi iki kere agrir anca.Yürüyüşe baslayinca cok zorluyosun canim kendini 1 saati gecmemeye calis simdilik.
Senin diz agrilarin yagmurdan da olabilir romatizma vardi sanki sende dimi
Rabbim şifa versin canim
tmam tatlımsbeden ben tatildeyim burda tartı yok istersen geçen haftaki gibi kalsın sorun olmazsa, umarım kilo almam
artis var
utanma :)sbeden cim bu hafta hiç kilo bildirimi yapmak istemiyorum cnku durum ck fena oruca ara verdm adet oldum iyice saldm bu hafta ama napalm mecbur yapcam yoksa iyice bırakırım kendimden uyanarak soyluyorum 69.2
boy ve hedef kilo yazar misin canimsbeden güncel kilom 79.4
sahur
Bol yumurtalı menemen
Süzme peynir
Salatalık domates
Yarım dilim ekmek tahin pekmez le
iftar
1 kepçe tarhana çorbası
Kağıt kebabı
salata
1 bardak ayran
şu 3lt geçer
spor yok
ekliyorumMerhabalarr bende aranıza katilmak isterim uygunsa.. Boyum 170 kılom 76 :)
canim memleketteyim. Musait oldukca halledecem. Şimdi tum bildirimleri not aldim. Eklemeyide geceye dogru anca birazdan disari cikicaz sonra davrte gidicez derken uzuyorsbeden gunaydinn kilo bildirimlerini henuz girmedn sisteme degilmi guncel kilolar gorunmuyo cunkii merak ediylrmdaa kimler nekadar verdi dye
ekliyorumMerhaba arkadaşlar
Ben 26 yaşındayım 168 boy ve hemen iftar öncesi 57 kiloyum :) ilk hedefim 54 olmak.sbeden Yarışmaya ben de katılmak istiyorum.
ekliyorumYaaa bende yarisabilirmiyim. Yaklasik 10 kg verdim zaten ama bi 10 kg daha versem cok super olur. Boy 165
Kilo 72.1
Ilk hedef 69. Uzun vadede 59
Smdi pazartesi son kilo durumumuzumu solicez yoksa hergun bildirim yazpicazmi?
Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum. Zaten 2 gündür spor+ diyet yapıyordum. Kilom 74
ekliyorumBoyum 1.65 kilom 74 hedef şimdilik 65sbeden
Kıyamam sana ya annemden biliyorum ben de yerde oturmak kalkmak işkence gibi geliyo ona daEvet zamanin da cok kiloluyken cok zorladim. Yagmurlardan değil canım. Benim ki batidayken agrirdi nemden simdi romatizmal senede bi iki kere agrir anca.
Dizlerim mahvoldu iki gündür oturunca kalkmak kalkinca oturmak perisan ediyorum çok aciyo bu ara iki kilo aldım hemen dizlerimi tetikledi. Iyi bi doktora görüncem bayramdan sonra belki .
Boylarımız yakın canım benim de hedefim 54Amaa ilk hedefiiim demişsiin kaç olmayı düşünüyorsuuun
Tesekkur ederim canimmminsallah canım
Cok sabirsizsinbedenin gayet güzel ölçülü vermeye devam ediyor
Ekliyorum canım
ekliyorum canım
Canimm hoşgeldinBeni de ekleyin lutfen kilo 76 boy 1.70 yaş 20 hedef 55
benim de iftar davet menülerim anlattığın gibi oluyor ve gercekten zor oluyor. Ben cok kucuk gruplara bolmemek yani her gun her gun misafir almayayim hepsini aradan cikarayim dedim biri 18 biri 14 ksilik 2 grup kaldi. Onlari da reglimi bekliyorum bu hafta sonu aradan cikarcam herhalde. Ama gercekten zor ve yorucu oluyor günler cok uzun ve iyice sicak.biz nohut,kuru fasulye ailecek çok severiz
aslında benimde aklımdan yoğurt çorbası geçtide pilav yapıcam ya o yüzden vazgeçtim
ben annemleri almadım,k.valdemide almadım hatta onları saymamıştım bile ,yandım ben
iftara misafir çağırınca
çorba
peşine sulu bir yemek (nohut,kuru fasulye,taze fasulye,karnıyarık vs....)
et/tavuk yemeği
pilav/fırın makarna
tatlı (genelde bu hazır oluyo) ve dondurma
meyva
ortayada mutlaka salata, mümkünse 2 çeşit
bide komposto mutlaka yaparım, eşim yoksa az buluyo yapmamı istiyo, o yüzdende korkuyorum çağırmaya bu kadar şeyle uğraşmak yoruyo benibide gittiğimiz yerlerde hep fazla fazla şeyler oluyo o yüzden bende yapmak zorunda kalıyorum
benim de iftar davet menülerim anlattığın gibi oluyor ve gercekten zor oluyor. Ben cok kucuk gruplara bolmemek yani her gun her gun misafir almayayim hepsini aradan cikarayim dedim biri 18 biri 14 ksilik 2 grup kaldi. Onlari da reglimi bekliyorum bu hafta sonu aradan cikarcam herhalde. Ama gercekten zor ve yorucu oluyor günler cok uzun ve iyice sicak.
menün güzel nehir , taze fasulyeden yeseydin ya azcık daha 1-2 çatal ney kızİftar; Yarım kaseden biraz fazla kaşarlı domates çorbası + 1 dilim lazanya + 1-2 çtl taze fasulye - 396 kalori
Ara; Yarım dilim yaş pasta - 119 kalori (akşam misafirler getirmiş)
Sahur; 1,5 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + yarım salatalık + 1 dilim beyaz ekmek - 249 kalori
Toplam kalori: 764
begum75 @DisiAnka bayan_balon
menün güzel nehir , taze fasulyeden yeseydin ya azcık daha 1-2 çatal ney kız
sahurdada aslında az yemişsin ama hemen 249 kalori yapmışne yesek kalaoir patlaması oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?