lazanya hiçyemedim, aslında merak ediyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum, kolay bişey mi?Lazanyayı yiyince yer kalmadıKola içtim bak 2 bardak unutmuşum ya
Allahtan zararsız şeyler beyaz ekmek dışında yoksa kalorileri var
Çok basit canım kıymalı böreğe benziyor ama daha doyurucu ve lezzetli ben genelde yaparım annemler de geldiklerinde isterler hep dün gelen misafirimizde ilk sende yedim Nil abla çok iyi ya diyor bu 2.yiyişiydilazanya hiçyemedim, aslında merak ediyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum, kolay bişey mi?
canım şimdi tarifine baktımda yorumlarda beşamel sos koyu olursa lazanyalar ıslamıyo demişler,kimiside çok sulu oldu kaşıkla yedik demişler, senden rica etsem yaptığın şekilde tam tarif yazabilirmisin bana,ama müsait olunca senide yormıyım şimdiÇok basit canım kıymalı böreğe benziyor ama daha doyurucu ve lezzetli ben genelde yaparım annemler de geldiklerinde isterler hep dün gelen misafirimizde ilk sende yedim Nil abla çok iyi ya diyor bu 2.yiyişiydi
Canım ben 7 yemek kaşığı un 2 ymk kaşığı tereyağ ile birlikte kavuruyorum sonrasında rahat 6 bardak süt ekliyorum bu şekilde 500 gramlık kıymayla hazırlayacağım yaklaşık yarım paketten biraz fazla lazanya yapraklarına yetiyor. Unun cinsine göre koyu olabilir ek olarak pişse bile süt ekleyebilirsin bunda bozulacak bir şey olmuyorcanım şimdi tarifine baktımda yorumlarda beşamel sos koyu olursa lazanyalar ıslamıyo demişler,kimiside çok sulu oldu kaşıkla yedik demişler, senden rica etsem yaptığın şekilde tam tarif yazabilirmisin bana,ama müsait olunca senide yormıyım şimdi
tamam canım çok sağol, misafire denemeden önce evde kendim bi yapayım ben bunu başarırsam davetlerimde yaparım çok sağolCanım ben 7 yemek kaşığı un 2 ymk kaşığı tereyağ ile birlikte kavuruyorum sonrasında rahat 6 bardak süt ekliyorum bu şekilde 500 gramlık kıymayla hazırlayacağım yaklaşık yarım paketten biraz fazla lazanya yapraklarına yetiyor. Unun cinsine göre koyu olabilir ek olarak pişse bile süt ekleyebilirsin bunda bozulacak bir şey olmuyor
Rica ederim canım aynen önce sen dene ona göre yaparsıntamam canım çok sağol, misafire denemeden önce evde kendim bi yapayım ben bunu başarırsam davetlerimde yaparım çok sağol
Canim beni bilgilendirir misin ne kadar sürede kilomu yazıcam ve günlük Yediklerimi yazicakmiyimCanimm hoşgeldin
Ayrıca tabloda hedef kilomu yazmamislar 55Canim beni bilgilendirir misin ne kadar sürede kilomu yazıcam ve günlük Yediklerimi yazicakmiyim
Canim hedef 55tmam tatlım
artis var
utanma :)
boy ve hedef kilo yazar misin canim
ekliyorumhedef kac
canim memleketteyim. Musait oldukca halledecem. Şimdi tum bildirimleri not aldim. Eklemeyide geceye dogru anca birazdan disari cikicaz sonra davrte gidicez derken uzuyor
ekliyorum
ekliyorum
ekliyorum
Herkese
Sadece etiketli mesajlari okuyorum. Yoğunluk var. Bu geceye doğru bilgileri giricem. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz her pazartesi bildirim yapmayi unutmayin
Canim beni bilgilendirir misin ne kadar sürede kilomu yazıcam ve günlük Yediklerimi yazicakmiyim
Ayrıca tabloda hedef kilomu yazmamislar 55
merhaba, kilo bildirimi mecburi olarak her pazartesi, ama onun haricinde isteğinize bağlı isterseniz hergün yazın, yediklerinizi yazmakta size kalmış bi mecburiyet yok
bildirimleriniz yaparkensbeden i etiketlemeyi unutmayın yoksa bazı şeyler gözden kaçabilir, hedef kilonuz tabloya yazılır, sbeden şu sıralar memlekette olduğu için çok yoğun ama notlarını alıyor en kısa zamanda tabloyu düzenler[/QUOT çok teşekkür ederim aciklamaniz icin
Kıyamam sana ya annemden biliyorum ben de yerde oturmak kalkmak işkence gibi geliyo ona da
İnşallah verdiğin kilolarla birlkte ağrılarında yok olur gider
Hi ödem diyosun yani
Hi ödem diyosun yani
Tamam o zaman
ah ahh Annem seninki bu yasta garip sebebi baska olabilir dedi. Masaj yapıyor yağlara fayda yok. Bu gece hacamat yaptircam dizlerimden ve basimdan bakalim faydasi olcak mi dizlere
Ekliyorumsbeden merhaba yazmistim kabul etmissiniz ama etiket isteginizden dolayi etiketleyip yaziyorum tekrar
Biy 165
Kilo 72.2
Ilk hedef 69
:)
Aç gibiyim bir tuhafım yanill aynen+ midemde yangın var
Çok sağol canım . Bi tane de basimdan yaptircam. Ilerde yine yaptircam bi kereyle kalmicam. Yazarim size. Kesecekler ince ince nesterlecanım benim çok geçmiş olsun, hacamatı yaptırınca sonucunu bize bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?