Çok sağol canım . Bi tane de basimdan yaptircam. Ilerde yine yaptircam bi kereyle kalmicam. Yazarim size. Kesecekler ince ince nesterle
Aç gibiyim bir tuhafım ya
Öyle bakiyorum artık o an bakmamsen ona sağlıklı olmak niyetiyle bak,kesme işini aklına getirme canım,Rabbim inşallah şifa verir
Ekledim canımCanim hedef 55
O zaman davetler hep hafta sonlarına kaldıbiz nohut,kuru fasulye ailecek çok severiz
aslında benimde aklımdan yoğurt çorbası geçtide pilav yapıcam ya o yüzden vazgeçtim
ben annemleri almadım,k.valdemide almadım hatta onları saymamıştım bile ,yandım ben
iftara misafir çağırınca
çorba
peşine sulu bir yemek (nohut,kuru fasulye,taze fasulye,karnıyarık vs....)
et/tavuk yemeği
pilav/fırın makarna
tatlı (genelde bu hazır oluyo) ve dondurma
meyva
ortayada mutlaka salata, mümkünse 2 çeşit
bide komposto mutlaka yaparım, eşim yoksa az buluyo yapmamı istiyo, o yüzdende korkuyorum çağırmaya bu kadar şeyle uğraşmak yoruyo benibide gittiğimiz yerlerde hep fazla fazla şeyler oluyo o yüzden bende yapmak zorunda kalıyorum
nerelerdeydin merak ettik seniO zaman davetler hep hafta sonlarına kaldı
Tatil miii oooh miiiissbeden ben tatildeyim burda tartı yok istersen geçen haftaki gibi kalsın sorun olmazsa, umarım kilo almam
Buralardayım yaa da işim çok 4 kişilik iş yapıyorum artık müdürlerimiz bile diyo ki sen yapma söyle başkası yapsınnerelerdeydin merak ettik seni
işin kötüsü o kadar hafta sonu kalmadı
bide pazar günü denize gidebiliriz, girmesemde,ayaklarımı sokarım, şemsiye altında oturcaz mecbur iftara mangal falan yapıcaz sanırım
cumarteside iş çıkışı alışverişe çıkmam lazım, kaynımın düğünü var bayramdan sonra almam gereken şeyler var
hadi yaaa,görevi dağıtan söylesin sen söylersen yanlış anlayabilirlerBuralardayım yaa da işim çok 4 kişilik iş yapıyorum artık müdürlerimiz bile diyo ki sen yapma söyle başkası yapsın
canım oruç kafama vurduysa demekcanım ne güzel kiloya inmişsin tebrik ederim. Bu başarının devamını dilerim :)
Canım kilo bildirimi bugündü niye öyle erkenden yaptın
aç karna evet canım glb günleri karıştırdımNeden bu kadar erken canim ac karnina mi tartldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?