♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok sağol canım . Bi tane de basimdan yaptircam. Ilerde yine yaptircam bi kereyle kalmicam. Yazarim size. Kesecekler ince ince nesterle

sen ona sağlıklı olmak niyetiyle bak,kesme işini aklına getirme canım,Rabbim inşallah şifa verir

O zaman davetler hep hafta sonlarına kaldı

O zaman davetler hep hafta sonlarına kaldı
nerelerdeydin merak ettik seni
işin kötüsü o kadar hafta sonu kalmadı
bide pazar günü denize gidebiliriz, girmesemde,ayaklarımı sokarım, şemsiye altında oturcaz mecbur iftara mangal falan yapıcaz sanırım
cumarteside iş çıkışı alışverişe çıkmam lazım, kaynımın düğünü var bayramdan sonra almam gereken şeyler var

Ben su an iki haftalık elma diyeti yapıyorum kahvaltıli olan. 2. Günüm tartilmamak için zor tutuyorum kendimi pazartesi sabahi tartilcam kilo veririm inşallah motivasyonum çok yüksek azimliyim baya acikmiyorumda elma gayet doyurucu

Buralardayım yaa da işim çok 4 kişilik iş yapıyorum artık müdürlerimiz bile diyo ki sen yapma söyle başkası yapsın

sbeden iyi ki varsin canim benm senin sayende tekrardan toprlandim yine umutsuzluga dusmustumki bni kendime getirdn 100 kiloyu gordm diye o kadar cok mutluyumki daha azimliyim hep dualrmdasin insallah sende hem istedigin kiloya hemde sagligina kavusursun bu arada bir kilo almissin kendini birakma sakin iftarda olmadi corbani ictikten sonra 15 dk evin icinde dolas doydugunu hissedersn zatn boylece daha az yemis olursn sahurunuda yap mutlaka hem evine bereket getirir

Kızçelerrr iredeye sahip olup kilo vermenin sırrını açıklıyorum toplaşınn Sizin bu akıllı arkadaşınız naptıı içene girmediği bir abiye aldı 36 beden ve buna dayanark bi kilo veriyor bir kilo veriyor ki sormayın Şu kadar söyliyim tüm gün sıcakta çalışmama rağmen akşam sadece çorba içiyorum. Bana böyle bir gaz lazımmışşş Haftaya pazartesiyi heycanla bekliyorum kızçelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…