♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayy meraklandmdaa .herkez tebrik ediyo senii nekadar verdn anacmm goremedm benn :)
ğ
Sbeden açıklamıştır sanırsam ama yine de söyliyim canım bu hafta 1.100 verdim. Hedefime çok yaklaştım canım yaaaaa :) darısı başınıza :)

Aynen canım bi yerden sonra ben takip edemedim kiloyu. Ee yeme düzenim de oturdu az çok. Diyet yapıyorum gibi gelmiyo çoğu zaman. Ama senden çok şey öğrendim. Ve seni çok takip ettim canımm. Ayrıca seni geçmiş olarak görmüyorum kendimi. Çünkü sen isteyerek durdurdun. Ben sırf gelin olcam diye devam ediyorum :)

Ay sorma kııızz ben de bugğn uyuya kalmışım yaaaa geç kaldım işe

15 gün mü öğrenciler yok ki okulda siz napicaksınız
hadi hayılrı olsun bakalım kjaç gün balayı izni 1 hafta sanırım demii
Canım idari bölüm kalıyomuş okulda. Yeni öğrenci kaydı görüşmeleri iş görüşmeleri falan. Rehberlik de idari bölümden sayılıyo

ooooooo süpersin, az kaldı kızzz ha gayret ama akşamları az yiyiosun benden söylemesi ekmeksiz 1 tabak daha yemek ye bari
Kız bi önceki alıntıda soruyu cevaplamayı unuttum. Bakayı iznini iş günü olarak 8 gün aldım ama pazarları da sayınca 10 gün falan oluyo. İşimi görcek yani şekerim :)
Canım şimdik bizim evde yemek pişmiyo ramazanda. Sade çorba pişer. Ben de bazen bi kase bazen 2 kase çorba içiyorum ekmeksiz. Salata bazen zeytin. Hurma o şekilde çok güzel doyuyorum. Daha sonra meyve oluyo dondurma olabiliyo. Derken gee bitiyo. Bi de bu sene dışarda da iftara çok çıktım. Aslında bu ramazan geçen seneki gibi full çorba salata şeklinde geçmedi. Yemekler de yedim dışarda yiyince :) ama ekmek hiç yok. Sıfır.

şu gevşeklik bendede var
kiloları verelim bende başlıcam pilaaateseee
fotonu da at bekliyoruz şekerim
Aynen pilates şart kuzım yaaaa olmuyo böyle. Atcem tatlım güzel giyinince çekinel fıto diye bekliyom

Sen zaten dermanını biliyorsun pilates benimde yapmam gerek inşallah bayramdan sonra At canım muhakkak fark vardır
Birlikte başlayalım işte kısmetse
Çünkü sıkılaşınca verdiğimiz kilo daha çok belli etcek kendini :)

Amiiiin, cok tesekkurler tatlim. Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla insallah.
Canım tebrik ederim. Allh sağlık kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Rabbim korusun sizi :)

Off herkes çok zayıflamışsın çocuk gibi kalmışsın eski halin daha iyiydi biz daha etli butlu seviyoruz falan laflar kendimi zayıfladım gene kötü hissediyorum he
Kuzu sen kendine ve kocanın fikrine bak gerisini koyver gitsin. Herkes konuşur. Sen nasıl mutluysan öyle ol. Sen kendini dk başı görüyosun aynada. Millet ayda yolda bir görüyo.

Hafta birincileri
Grup 90 @suhneva -2.500
Grup 80 @demali -1.000
Grup 70 yok
Grup 60 @Kafkanistan -900
Grup 50 @EceZ -2.000
Tüh birinciliği kaptırdık bu hfta olsun tebrikler kızlar :) :)

canım oruç kafama vurduysa demek
Çok mümkün canım :)

Benim motivasyon kaynağım da bunlar aynen. 3-4 ay önce düğmesi zor kapanan kot pantolonum şimdi düşüyo belimden :)

Canim benim iyi ki senin gibi insanlar var bu geri dönüş mesajlari beni inanilmaz huzurlu kılıyor Allah razi olsun. Allah beni feraha kurtulusa erdirsin basimdaki sıkıntimdan boyle edersen çok sevinirim. Sana umutsuzca yazmistim ama beni yanilttin azminle yol almaya basladin 100 lerden iki basamaklılara gececeksin az kaldi. Simdi 100 oldun diye ne de keyiflisindir devamini dilerim takipteyiz

Canm çokta verme kız eridin bittin valla evt bize devam daha cok var
Canım balayında 2-3 alcam ya garanti ondan kilo alma payı bırakıyorum kendime :)

Sevgili GonulSenligim seni tebrik ediyorum 40 grubunun ilk üyesi oldun.
Bu hafta 1.100 gram vererek gurubunun birincisi oldun
Ayyyyyyyyy teşekkür ederimmmmmm nasıl sevindirik oldum anlatamam :) :)
Ay budan sonra her hafta kendimle mi yarışcam ben ayol kızlaaarr 40 grubunda yalnız bırakmayın beni :)

Birlikte başlayalım işte kısmetse
Çünkü sıkılaşınca verdiğimiz kilo daha çok belli etcek kendini :)

Kuzu sen kendine ve kocanın fikrine bak gerisini koyver gitsin. Herkes konuşur. Sen nasıl mutluysan öyle ol. Sen kendini dk başı görüyosun aynada. Millet ayda yolda bir görüyo.

Tüh birinciliği kaptırdık bu hfta olsun tebrikler kızlar :) :)

Bana da artık diyet gibi gelmiyor sanki hep böyleymişim gibiDevam canım çünkü gelin olcan bunun balayısı var ilk günleri var insan ister istemez 1-2 kilo alabiliyor kendimden biliyorum 3 ayda 4 kilo

İnşallah istiyorum bende dediğin gibi daha da kendimizi bulacağız fit görüneceğiz

Evet şükürler olsun biz çok memnunuz zayıflığın kötü bir yanı olamaz çocuk gibi kalsan da en güzeli 30-40 dan sonra işe yarar

Ramazan ayında bıraktık zaten hesaplamayı ama olsun bilmekte iyi

:) evet canim her eksi gördüğünde birincisin. minerva1988 dan hic umutlanma 100 gram ileri 100 gram geri yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…