- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ğAyy meraklandmdaa .herkez tebrik ediyo senii nekadar verdn anacmm goremedm benn :)
Aynen canım bi yerden sonra ben takip edemedim kiloyu. Ee yeme düzenim de oturdu az çok. Diyet yapıyorum gibi gelmiyo çoğu zaman. Ama senden çok şey öğrendim. Ve seni çok takip ettim canımm. Ayrıca seni geçmiş olarak görmüyorum kendimi. Çünkü sen isteyerek durdurdun. Ben sırf gelin olcam diye devam ediyorum :)Bir yerden sonra nasıl düştüğüne inanamıyorsun şeytanın bacağını kırmak diye ona derim
İşe gelene kadar pertim çıkıyor zaten
İşte bu daha ne olsun beni geçtin şekerim tebrik ederim harika gidiyorsun
Sahurda çay kaşığı kadar aldım niyeyse midem almadı ya
İyiyim canım bende daha önceden konuşmuştuk ama olsun ben ön muhasebeciyim 1 senelik evliyim
Ay sorma kııızz ben de bugğn uyuya kalmışım yaaaa geç kaldım işeilk başlarda daha iyiydim, son zamanlarda hem iş yoğunluğum hemde uykumu alamamak böyle yaptı sanırım, sabah 6,40 da uyandım daha var azcık daha uyuyim dedim öyle bi dalmışımki alarmı zor duydum ondan sonrada serseme döndüm
Canım idari bölüm kalıyomuş okulda. Yeni öğrenci kaydı görüşmeleri iş görüşmeleri falan. Rehberlik de idari bölümden sayılıyo15 gün müöğrenciler yok ki okulda siz napicaksınız
hadi hayılrı olsun bakalımkjaç gün balayı izni 1 hafta sanırım demii
Kız bi önceki alıntıda soruyu cevaplamayı unuttum. Bakayı iznini iş günü olarak 8 gün aldım ama pazarları da sayınca 10 gün falan oluyo. İşimi görcek yani şekerim :)ooooooo süpersin, az kaldı kızzz ha gayret ama akşamları az yiyiosun benden söylemesi ekmeksiz 1 tabak daha yemek ye bari
Aynen pilates şart kuzım yaaaa olmuyo böyle. Atcem tatlım güzel giyinince çekinel fıto diye bekliyomşu gevşeklik bendede var
kiloları verelim bende başlıcam pilaaateseee
fotonu da at bekliyoruz şekerim
Birlikte başlayalım işte kısmetseSen zaten dermanını biliyorsun pilates benimde yapmam gerek inşallah bayramdan sonraAt canım muhakkak fark vardır
Canım tebrik ederim. Allh sağlık kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Rabbim korusun sizi :)Amiiiin, cok tesekkurler tatlim. Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla insallah.
Kuzu sen kendine ve kocanın fikrine bak gerisini koyver gitsin. Herkes konuşur. Sen nasıl mutluysan öyle ol. Sen kendini dk başı görüyosun aynada. Millet ayda yolda bir görüyo.Off herkes çok zayıflamışsın çocuk gibi kalmışsın eski halin daha iyiydi biz daha etli butlu seviyoruz falan laflar kendimi zayıfladım gene kötü hissediyorum he
İftar; Yarım kaseden biraz fazla kaşarlı domates çorbası + 1 dilim lazanya + 1-2 çtl taze fasulye - 396 kalori
Ara; Yarım dilim yaş pasta - 119 kalori (akşam misafirler getirmiş)
Sahur; 1,5 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + yarım salatalık + 1 dilim beyaz ekmek - 249 kalori
Toplam kalori: 764
begum75 GonulSenligim bayan_balon
Tüh birinciliği kaptırdık bu hfta olsun tebrikler kızlar :) :)
Hafta birincileri
Grup 90 @suhneva -2.500
Grup 80 @demali -1.000
Grup 70 yok
Grup 60 @Kafkanistan -900
Grup 50 @EceZ -2.000
Çok mümkün canım :)canım oruç kafama vurduysa demek
Benim motivasyon kaynağım da bunlar aynen. 3-4 ay önce düğmesi zor kapanan kot pantolonum şimdi düşüyo belimden :)Kızçelerrr iredeye sahip olup kilo vermenin sırrını açıklıyorum toplaşınnSizin bu akıllı arkadaşınız naptıı içene girmediği bir abiye aldı 36 beden ve buna dayanark bi kilo veriyor bir kilo veriyor ki sormayın Şu kadar söyliyim tüm gün sıcakta çalışmama rağmen akşam sadece çorba içiyorum. Bana böyle bir gaz lazımmışşş Haftaya pazartesiyi heycanla bekliyorum kızçelerr
Kız vermeye de devam ediyorum maşallah. Sağol tatlım amin darısı başınıza. Pes etmeyin cidden.
Kız vermeye de devam ediyorum maşallah. Sağol tatlım amin darısı başınıza. Pes etmeyin cidden.
ah ah almışım kiloları tabiTatil miii oooh miiiis
Pazartesiden pazartesi tarti gunuymus canimCanim beni bilgilendirir misin ne kadar sürede kilomu yazıcam ve günlük Yediklerimi yazicakmiyim
Maşallah sana :) zamanda hızlı geçer beyin yorulmuyorsa sorun yokBuralardayım yaa da işim çok 4 kişilik iş yapıyorum artık müdürlerimiz bile diyo ki sen yapma söyle başkası yapsın
Canim benim iyi ki senin gibi insanlar var bu geri dönüş mesajlari beni inanilmaz huzurlu kılıyor Allah razi olsun. Allah beni feraha kurtulusa erdirsin basimdaki sıkıntimdan boyle edersen çok sevinirim. Sana umutsuzca yazmistim ama beni yanilttin azminle yol almaya basladin 100 lerden iki basamaklılara gececeksin az kaldi. Simdi 100 oldun diye ne de keyiflisindir devamini dilerim takipteyizsbeden iyi ki varsin canim benm senin sayende tekrardan toprlandim yine umutsuzluga dusmustumki bni kendime getirdn 100 kiloyu gordm diye o kadar cok mutluyumki daha azimliyim hep dualrmdasin insallah sende hem istedigin kiloya hemde sagligina kavusursun bu arada bir kilo almissin kendini birakma sakin iftarda olmadi corbani ictikten sonra 15 dk evin icinde dolas doydugunu hissedersn zatn boylece daha az yemis olursn sahurunuda yap mutlaka hem evine bereket getirir
Canım balayında 2-3 alcam ya garanti ondan kilo alma payı bırakıyorum kendime :)Canm çokta verme kız eridin bittin vallaevt bize devam daha cok var
Ayyyyyyyyy teşekkür ederimmmmmm nasıl sevindirik oldum anlatamam :) :)SevgiliGonulSenligim seni tebrik ediyorum 40 grubunun ilk üyesi oldun.
Bu hafta 1.100 gram vererek gurubunun birincisi oldun
Aynen canım bi yerden sonra ben takip edemedim kiloyu. Ee yeme düzenim de oturdu az çok. Diyet yapıyorum gibi gelmiyo çoğu zaman. Ama senden çok şey öğrendim. Ve seni çok takip ettim canımm. Ayrıca seni geçmiş olarak görmüyorum kendimi. Çünkü sen isteyerek durdurdun. Ben sırf gelin olcam diye devam ediyorum :)
Birlikte başlayalım işte kısmetse
Çünkü sıkılaşınca verdiğimiz kilo daha çok belli etcek kendini :)
Kuzu sen kendine ve kocanın fikrine bak gerisini koyver gitsin. Herkes konuşur. Sen nasıl mutluysan öyle ol. Sen kendini dk başı görüyosun aynada. Millet ayda yolda bir görüyo.
Tüh birinciliği kaptırdık bu hfta olsun tebrikler kızlar :) :)
Canım balayında 2-3 alcam ya garanti ondan kilo alma payı bırakıyorum kendime :)
Ayyyyyyyyy teşekkür ederimmmmmm nasıl sevindirik oldum anlatamam :) :)
Ay budan sonra her hafta kendimle mi yarışcam ben ayolkızlaaarr 40 grubunda yalnız bırakmayın beni :)
Canim yeni gördüm yazmissin Allah razi olsun aldim valla 83 falanim ciddi motivasyona ihtiyacim var adapte olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?