- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
aha canım ben kabullendim 53 kilolu hatun olduğumu :)):) evet canim her eksi gördüğünde birincisin.minerva1988 dan hic umutlanma 100 gram ileri 100 gram geri yapiyor
süper bişi değil mi yaaTüh birinciliği kaptırdık bu hfta olsun tebrikler kızlar :) :)
Çok mümkün canım :)
Benim motivasyon kaynağım da bunlar aynen. 3-4 ay önce düğmesi zor kapanan kot pantolonum şimdi düşüyo belimden :)
Rakiplerimden kestim ümidimi zaten:) evet canim her eksi gördüğünde birincisin.minerva1988 dan hic umutlanma 100 gram ileri 100 gram geri yapiyor
harika bi şey canımsüper bişi değil mi yaa
sahurda coşmuşsun nehirrİftar; Yarım porsiyon kuru fasulye + 3 ymk kaşığı pirinç pilavı + yarım kase cacık + 1 dilim kavun + 5-6 ad.kiraz - 227 kalori
Sahur; Patates kızartması + yarım salatalık + yarım paça peynir + 1 ymk kaşığı nutella + 2 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay - 446 kalori
Toplam kalori: 673 (az kalori ama zararlı şeyler)
begum75 GonulSenligim bayan_balon
Evet niyeyse karnımı iyice doyurmak istedim dün bir de uyumadan sahur yaptım ondan galiba 4 saatlik uykuyla geldim işe ama dincim niyeyse şuanlıksahurda coşmuşsun nehirr, dün bende 2 çikolata,ve hatırlayamadığım kadar nutella yedim, pişmanım
hadi bakalım senide mezun ettik desenegünaydın kızlaaar. hedefime 300 gr kaldı benimmmmm
Evet niyeyse karnımı iyice doyurmak istedim dün bir de uyumadan sahur yaptım ondan galiba 4 saatlik uykuyla geldim işe ama dincim niyeyse şuanlık
yaz tatiline gidince gene artar biraz gene buralarda olcam canım. senin nasıl gidiyor ?hadi bakalım senide mezun ettik desene
ramazanda diyet falan kalmadı, ortaya karışık bazen iyi bazen kötü,yaz tatiline gidince gene artar biraz gene buralarda olcam canım. senin nasıl gidiyor ?
İnşallah Begüş akşama çok işim var çünkümaşallah diyelim,dilini ısır,inşallah böyle dinç kalırsın gün boyu
ben şimdilik iyiyim bi sıkıntı yok canım, hayırdır akşam ne işin var?temizlik mi?İnşallah Begüş akşama çok işim var çünküSen nasılsın
Evet kuzum temizlik yapacağım bir kaç yemek hazırlayacağım hafta sonu kuzenlerim falanda gelecek bayağı işim var iftardan sonra mala bağlıyorum yaben şimdilik iyiyim bi sıkıntı yok canım, hayırdır akşam ne işin var?temizlik mi?
Evet kuzum temizlik yapacağım bir kaç yemek hazırlayacağım hafta sonu kuzenlerim falanda gelecek bayağı işim var iftardan sonra mala bağlıyorum ya
aynen bende öyleyim nil yaa hatta öyleki meyvaları bile iftar öncesi hazırlayıp dolaba koyuyorum, kalkıp hazırlamaya halim olmuyor
benimde cumartesi iş çıkışı alışverişe gidesim vardı ama bi yandan da ramazanın sonu geliyo misafirlerimi alsam diyorum kafam karışık açıkcası
bende aynı kavunu karpuzu dilimleyip koyuyorum dolabaKendimi dayak yemiş gibi o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki yapılacak çok şey var amam halim yokBende iftar öncesi hazırlıyorum genelde kavun karpuz yiyoruz dilimlemem gerekiyor zaten Bu akşam ki planım iftara kadar iş yapmak çok şükür ki yemeğim var az da olsa Pazar günü bende belki kv yi iftara davet ederim
Ramazanda bitiyor bir daha ki hafta sonu var sadecebende aynı kavunu karpuzu dilimleyip koyuyorum dolaba
ben pazar günü yatıp uyumak dinlenemek istiyorum misafir alamam yaa,napcam ben ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?