♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunaydin bende katilmak istiyorum :)
20 yasindayim3 ay once dogum yaptim
Kilo 70
Hedef 55
Boy 1.58

İftar; Yarım porsiyon kuru fasulye + 3 ymk kaşığı pirinç pilavı + yarım kase cacık + 1 dilim kavun + 5-6 ad.kiraz - 227 kalori
Sahur; Patates kızartması + yarım salatalık + yarım paça peynir + 1 ymk kaşığı nutella + 2 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay - 446 kalori

Toplam kalori: 673 (az kalori ama zararlı şeyler)

begum75 GonulSenligim bayan_balon

sahurda coşmuşsun nehirr, dün bende 2 çikolata,ve hatırlayamadığım kadar nutella yedim, pişmanım

Evet kuzum temizlik yapacağım bir kaç yemek hazırlayacağım hafta sonu kuzenlerim falanda gelecek bayağı işim var iftardan sonra mala bağlıyorum ya
aynen bende öyleyim nil yaa hatta öyleki meyvaları bile iftar öncesi hazırlayıp dolaba koyuyorum, kalkıp hazırlamaya halim olmuyor
benimde cumartesi iş çıkışı alışverişe gidesim vardı ama bi yandan da ramazanın sonu geliyo misafirlerimi alsam diyorum kafam karışık açıkcası

Kendimi dayak yemiş gibi o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki yapılacak çok şey var amam halim yokBende iftar öncesi hazırlıyorum genelde kavun karpuz yiyoruz dilimlemem gerekiyor zatenBu akşam ki planım iftara kadar iş yapmak çok şükür ki yemeğim var az da olsaPazar günü bende belki kv yi iftara davet ederim

bende aynı kavunu karpuzu dilimleyip koyuyorum dolaba
ben pazar günü yatıp uyumak dinlenemek istiyorum misafir alamam yaa,napcam ben ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…