evet yaaa, diğer hafta sonuda almak saçma olur ya hafta içi alcam yada bu hafta sonuRamazanda bitiyor bir daha ki hafta sonu var sadece
Aynen bende öyle düşünüyorum canımevet yaaa, diğer hafta sonuda almak saçma olur ya hafta içi alcam yada bu hafta sonu
evet yaaa, diğer hafta sonuda almak saçma olur ya hafta içi alcam yada bu hafta sonu
Kızlar kasmayın bu kadaaaar bayramda ağırlayın fazlasıyla çalışıyosunuz anlar sizi herkes inşallah yaniiAynen bende öyle düşünüyorum canım
bayramda evde değilim denizKızlar kasmayın bu kadaaaar bayramda ağırlayın fazlasıyla çalışıyosunuz anlar sizi herkes inşallah yanii
Bayramda hayatta ağırlamam kız tatil yapacağız yeter misafirle uğraştığımızKızlar kasmayın bu kadaaaar bayramda ağırlayın fazlasıyla çalışıyosunuz anlar sizi herkes inşallah yanii
evet yaa yiteeeerrBayramda hayatta ağırlamam kız tatil yapacağız yeter misafirle uğraştığımız
Evet artık keyif çatma zamanıevet yaa yiteeeerr
azcıkta biz misafir olalım
açılın yerli turistler geliyoEvet artık keyif çatma zamanı
Henüz tatil planı belli olmayan turistaçılın yerli turistler geliyo
bizimde belli değil nil belkide buralarda oluruz belli olmaz,bakalım nasipHenüz tatil planı belli olmayan turist
Aynen öyle canım nasibimizde ne varsa yaşayacağızbizimde belli değil nil belkide buralarda oluruz belli olmaz,bakalım nasip
evet canım hayırlısıyla olsundaAynen öyle canım nasibimizde ne varsa yaşayacağız
Aynen canım sağlık huzur olsun da herşeyin hayırlısıevet canım hayırlısıyla olsundaönemli olan o
bugünde kimseler yok nillAynen canım sağlık huzur olsun da herşeyin hayırlısı
Bugün geçmiyor Begüş zaman takıldı kaldıbugünde kimseler yok nillherkes cumaya gitti heralde :))
ve ben yarında yanlızım
Allah kabul etsin bizede dua ederler inşallahBugün geçmiyor Begüş zaman takıldı kaldıCumaya gitmiş olabilirler
Ben sakinim zaten Ramazan ayı girdiğinden beri sanırım fatura kesmek dışında bir şey yapmadımAllah kabul etsin bizede dua ederler inşallah
aslında bugün işlerim çok kafam aynen şöyle olduama yinede saat geçmek bilmemiş daha 13:53
seninki daha iyiymişBen sakinim zaten Ramazan ayı girdiğinden beri sanırım fatura kesmek dışında bir şey yapmadım
Gıdım gıdım ilerliyor zaman sanki en uzun gün bugün 21 Haziranda olmadı bu kadarseninki daha iyiymişaman öyle olsun ramazanda kafa duruyo zaten
saat te 14:12 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?