Tüh birinciliği kaptırdık bu hfta olsun tebrikler kızlar :) :)
Çok mümkün canım :)
Benim motivasyon kaynağım da bunlar aynen. 3-4 ay önce düğmesi zor kapanan kot pantolonum şimdi düşüyo belimden :)
hadi yaa, o kadar mı kötü nillGıdım gıdım ilerliyor zaman sanki en uzun gün bugün 21 Haziranda olmadı bu kadar
Dayanamıyom dayanamıyom( köyden indim şehire filminde ki gibi )hadi yaa, o kadar mı kötü nill
dayan arkadaşım 3 saat kaldı
saat 14:55 oldu
sabah iyiydi kız noldu böyle nazar mı ettik, nazar boncuğumuzuda koyduk amaDayanamıyom dayanamıyom( köyden indim şehire filminde ki gibi )
kızzz nehir napıyosunDayanamıyom dayanamıyom( köyden indim şehire filminde ki gibi )
Nerede nazar boncuğusabah iyiydi kız noldu böyle nazar mı ettik, nazar boncuğumuzuda koyduk ama
kızzz nehir napıyosun
ay ne çabuk 1 yıl olmuş sen evleneli maşallah
zaman nasılda geçiyor şurda gün sayıyordun daha geçen
ahahhaVallahi 1 sene oldu hatta aldığım kiloları bile verdim buradaNe yapıyorsun kız nerelerdesin o nişan mı düğün tarihi mi
ahahhasanki az önce odadaki sineği yuttum gibi bir his var içimde
yok kuzum söz tarihinapıyım ramazanın bitmesini bekliyoruz çok işlerimiz var
ne bilim bi yutkunma geldi odadaki sinekte ortada yok şu anYuttun mu kız aman oruçsan gitmesin boşa
Bilmem mi nelerden geçtim sen biliyorsun o sebeple Allah kolaylık versin yaşa doya doya diyeyim ben atlattım az hava atayım dur
ne bilim bi yutkunma geldi odadaki sinekte ortada yok şu an
tuzun kuru tabisorunsuz olsun da hallederiz hayırlısıyla bakalım hal elbiseye karar veremedim ben
amin canım inşallahGitti gitti gitti
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım halledersin inşallah
Ayy Begüş oruç vurdu tabi
nill sayı arttı 7 misafir+3 biznilll
arkadaşa blöf yapmıştım akşama yemeğe gelin buyrun diye geliyolar hemide 5 kişi
kendi kendime kaşındım, evde sadece 3 kişilik nohut yemeğim var,şimdi olduk 8 kişi
nilll
arkadaşa blöf yapmıştım akşama yemeğe gelin buyrun diye geliyolar hemide 5 kişi
kendi kendime kaşındım, evde sadece 3 kişilik nohut yemeğim var,şimdi olduk 8 kişi
nill sayı arttı 7 misafir+3 biz
ben yandım arkadaş dua et bana
Begüş niye böyle bir şey yaptın
Allah yardımcın olsun canım rahatını bozdun şimdi benim gibi sende iş yemek arasında koşuşturacaksınEn basitinden sanırım tavuk patates yanına pilav salata cacık falan olur herhalde
Oy oy oy maşallah maşallah ya bu mönü nedir böyle ellerine sağlık canımcanım olay tamamen istemsiz gelişti, evde yemeklerim vardı,eşim bir iş arkadaşıyla birlikteymiş ailecekte görüşüyoruz dedim gelsinler buyursunlar iftar yaparız yemeklerim vardı çünkü, eşimde bi arkadaşı daha var illa onuda alalım dedi sonra bi arkadaş daha derken toplam 10 kişi olduk...
fırında tavuk patates,
fırın makarna,
süzme mercimek çorba (üzerine kıtır ekmek te yaptım)
közlenmiş kırmızı biberim vardı dondurucuda yoğurtlu salatasını yaptım,
dondurucuda z.yağlı yaprak sarma vardı hemen onu da pişirdim,
z.yağlı taze fasulye pişirdim
semizli salata,
etli nohutum vardı,
kompostom vardı,
bisküvi pastam vardı,
herkes dediki sen bugün çalışmadın mı :)) çok şükür Allah bi güç verdi yetiştirdim oturdum bile /zaten bir kısmı dünden olduğu için rahattım)
onlarda sağolsunlar 2 çeşit tatlı almışlar
peşine meyva çıkardım derken atlattık,kalan misafirleride pazar,pazartesi ve salı almayı planlıyorum, bakalım onlarada uyarsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?