- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Olur akşama yapayım iftara o ZamanAffettikkk
Canım bamya ye ekmeksiz falan kaşıkla etli değil tabi zeytinyağlı allahın izniyle ertesi güne rahatlarsın
Şimdiki kilom : 63,7Hoş geldin canım
Boyun hedef kilon kaç sbeden listeye ekler seni
tamamdır canım cidden kusura bakma, teşekkür ederimSilmedim canım. Unutmayalim tamam mikacti kilon hatırlıyorsan yazayim
Aleykumselam canim Amin canim insAllah artik bu son olur inan diken ustundeyim bende esim askerde bu haberleri gorunce icim parcalaniyor Allahim sen buyuksun bunlarin koklerini kurut AllahimSelamun aleykum kızlaarrr
Son 5 gün ramazanın bitmesine ne de çabuk bitti doyamadım ya
Dün geceki saldırıda ölenlerimize Allah tan rahmet ailelerine sabır diliyorum, yaralılarımıza mevlam şafi adıyla şifa nasip etsin inşaallah.
Artık yeter bu son olsun demekten bıktık her gün haberleri korka korka açar olduk, sebep olanların yanına koymasın rahman.
Çok sık giremiyorum ve çok yoğun yorgunum kızlar.
Hergün sabah 9 gibi bi ayağa dikiliyorum akşamüstü 4,5 gibi oturuyorum. Şikayetçi miyim değilim seviyorum çalışmayı yaşadığımı anlıyorum yoğun olunca.
Şimdi çay içiyorum bütün günün yorgunluğunu alıp gidiyor.
Aynen öyle canım ne güzel 63 üm diyordum kiiiii eve bir geldiimAyy nasıl sinir oluyo insan öyle olunca ya ama dert etme verirsin bir haftaya inşaallah canım
iyim kuzum mrmlrkrt mod rmazan mod :)) sen nasılsınminerva1988 napıyon tatlım bayadır konuşmuyoruz sanki senle
tamm canımMerak etme tatlım 60 lari değerlendirmeye almadim henüz. Ben eksikleri profillerinize girip gideriyorum. Misafirlikteyim ondan yavas oluyor
Cok severim bamya tatlim ama az yapılmıştı utandım dedim artarsa isterim daha artmadi o daİftar baya okkalı olmuş ama ben severim böyle menüleri:))
Bamya biraz daha yeseydin canım seviyoduysan 3 kaşıkcık az geldi de
oyy kıyamamCok severim bamya tatlim ama az yapılmıştı utandım dedim artarsa isterim daha artmadi o da
oooo nill tatlılar süper,fırın makarna bayılırımBugünlerde azıcık abartıyorum yemeği o yüzden yazmaya utanıyorum ama yazacağım
İftar; Sebze çorbası 3 ymk kaşığı + 1 dilim fırın makarna + 1 dilim biftek + 4 ad. mercimek köftesi - 778 kalori
Ara; 1 ad.şekerpare + yarım dilim trileçe - 326 kalorİ
Sahur; Yok
Toplam kalori: 1104
Kızlar Ramazan ayını sanırım erken bitirdim regl dönemine girdim(o kadar tatlıdan belli oluyordur) olsun buna da şükür
begum75 @DisiAnka bayan_balon
Bu akşam evdeyim yüksek ihtimal bir sürü işim var evde de çay yanı patates falan kızartacağım ama 1 haftadır felaket yedim kilo almadım inşallah çokoooo nill tatlılar süper,fırın makarna bayılırımbende 2 gündür hazır baklavaları götürüyorum
bu akşamda iftara davetliyim bakalım neler yiycem neler
oyy kıyamam
ben hiç sevmem bamyayı ağzıma sürmedim hayatımda
ramazanın sonlarına doğru çoştuk desene daha bunun bayramı varBu akşam evdeyim yüksek ihtimal bir sürü işim var evde de çay yanı patates falan kızartacağım ama 1 haftadır felaket yedim kilo almadım inşallah çok
Bayram tatlıları gözümde canlandı şimdiramazanın sonlarına doğru çoştuk desene daha bunun bayramı var
Aksama esimin anne tarafı yemege gelecek. Menum her seyim hazir ama dikkat etmem lazim. Kendimi tutmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?