♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aleykumselam canim Amin canim insAllah artik bu son olur inan diken ustundeyim bende esim askerde bu haberleri gorunce icim parcalaniyor Allahim sen buyuksun bunlarin koklerini kurut Allahim

İyi geceler kızlar Az önce moralim çok bozuldu Mayısta aldığım bir elbise vardi mini . Az önce denedim iyice kısalmış Annem de sen kilo almışsın, neden dikkat etmedin dedii Cidden şu ilk sayfaya baktım da hep bahanelerin arkasına sığınıyorum Sürekli kilo almışım Annrem beni üzmek için söylemedi kilo vermek istediğimi bildiği için dedi ama kafama dank etti Yarın şehırdışina çıkıcam 3 gün ama yine de dikkat edicem kararliyimAy gece gece içimi dökmek istedim kusura bakmayın

Bugünlerde azıcık abartıyorum yemeği o yüzden yazmaya utanıyorum ama yazacağım

İftar; Sebze çorbası 3 ymk kaşığı + 1 dilim fırın makarna + 1 dilim biftek + 4 ad. mercimek köftesi - 778 kalori
Ara; 1 ad.şekerpare + yarım dilim trileçe - 326 kalorİ
Sahur; Yok

Toplam kalori: 1104
Kızlar Ramazan ayını sanırım erken bitirdim regl dönemine girdim(o kadar tatlıdan belli oluyordur) olsun buna da şükür

begum75 @DisiAnka bayan_balon

Dunku menum sahurda 1 simit 1 dilim peynir 2 bardak cay domates salatalik 1 dilim de kasar.
Iftarda 1 kase dovme çorbası ictim o kadar canim baska bisey istemedi. Zaten oruc olmadigim icin gun icinde su icip durdum.

oooo nill tatlılar süper,fırın makarna bayılırım bende 2 gündür hazır baklavaları götürüyorum
bu akşamda iftara davetliyim bakalım neler yiycem neler

oooo nill tatlılar süper,fırın makarna bayılırım bende 2 gündür hazır baklavaları götürüyorum
bu akşamda iftara davetliyim bakalım neler yiycem neler
Bu akşam evdeyim yüksek ihtimal bir sürü işim var evde de çay yanı patates falan kızartacağım ama 1 haftadır felaket yedim kilo almadım inşallah çok

Aksama esimin anne tarafı yemege gelecek. Menum her seyim hazir ama dikkat etmem lazim. Kendimi tutmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…