Bayram tatlıları gözümde canlandı şimdiBen bayramda çok tatlı yiyemiyorum ama gittiğin her yerde koyuyorlar ya Bizim orada bir yer keşfettim hem ucuz hem harika tatlıları bittim bittim
ben yiyorum yaadolmalar börekler
iyi keşif yapmışşın aferim sana
Yaprak sarması ve böreğe dayanamam tabiEvet harika bir keşif oldu su böreği nefisti zaten şimdi de trileçe ve şekerparesi nefis olmuş Allahım
afiyet olsun, ama çok alışma
su böreğinin kilosu kaça hatırlıyomusun?
al bakalımAlıştırmam kuzu bir hevesimi alayım
10 TL ve nefis bir şey
Evet bende bir yerde sormuştum 18 TL falandı o yüzden bu yer çok uygun geliyor bana ve kalın bayağı iyial bakalım
10 tl iyiymiş geçen burda sordum 13,5 dedileriykide almamışım ama aklımda kaldı, belki bi ara alıp yerim
afiyet olsun, bi misafirin falan gelincede hemen hazır alıp koyabilirsin iyi olur,nasıl gidiyo vakit geçiyomu bugün?Evet bende bir yerde sormuştum 18 TL falandı o yüzden bu yer çok uygun geliyor bana ve kalın bayağı iyi
Çok sıcaklarda ben çocuklarla annemlerin yanına kaciyorum yada klimalar full çalışıyor evden ve hatta odadan dışarı bile çıkmıyoruz bu yüzden yazını ve kışını pek sevmiyorumAhh Antalya nın nemi ah gerçi ben de İzmir liyim ama Antalya da yapamadım ben çok çok sıcak nemli geldi tabi bide ağustosta gidince gece bile uyuyamadım
afiyet olsun, bi misafirin falan gelincede hemen hazır alıp koyabilirsin iyi olur,nasıl gidiyo vakit geçiyomu bugün?
ben varya dün 5 te bi yatmışım 8,35 de eşim uyandırdı yemekleri ısıtmış sofrayı hazırlamış, bıraksa sabaha kadar uyurdum öyle yorulmuşum ki, bugünde çok yoruldum yarında çok yorulcam çok işim var nehir
uykumuza tam kanamıyoruz ondan oluyo sanırımBugün oruç değilim ama hala uykum var çok fazla halsizim nedense demek ki oruçla da alakası yokNe güzel uyumuşsun canım iyi gelmiştir bende sürekli yat kalk modundayım bu akşam ütülerim var mutfağı toparlayacağım Allahtan davetleri falan bitirdim Allah kolaylık versin sana da kuzum
uykumuza tam kanamıyoruz ondan oluyo sanırım, benimde ütüm var bu akşam iftara davetliyiz oraya gitmeden yapmayı planlıyorum , 2 makinede çamaşırım var yıkanacak onlarıda halledebilirsem bende rahatı olmayacak
benimde 1 arkadaş kaldı alamadığım onunda hep günleri doluymuş yapacak bişeyim kalmadı ama ramazanın başında alsaydım iyi olacaktı sona kalınca böyle oluyo hep
sağol canım benim sanada Allah kolaylık versin
Yaylada mi annenlerÇok sıcaklarda ben çocuklarla annemlerin yanına kaciyorum yada klimalar full çalışıyor evden ve hatta odadan dışarı bile çıkmıyoruz bu yüzden yazını ve kışını pek sevmiyorum
Demek hepsini yiyivermisler:))Cok severim bamya tatlim ama az yapılmıştı utandım dedim artarsa isterim daha artmadi o da
Yaptin miiiOlur akşama yapayım iftara o Zaman
Hemencecik ulasirsin hedefine inşaallah canimŞimdiki kilom : 63,7
Boyum: 156
Hedefim: 55 :)
Hoşbuldumm :)
Rabbim korusun eşini de tüm asker polisimizi de.Aleykumselam canim Amin canim insAllah artik bu son olur inan diken ustundeyim bende esim askerde bu haberleri gorunce icim parcalaniyor Allahim sen buyuksun bunlarin koklerini kurut Allahim
Eger yanlis bakmadiysam boyun uzun senin dimi nerdeyse ayni boydayiz simdi de kilolu degilsindie ben de kilolu durmuyor cunku 65 falan.Aynen öyle canım ne güzel 63 üm diyordum kiiiii eve bir geldiim
Ohh mükemmel orasi serindir şimdi bi egeye göre esiyodur en azindan.iyim kuzum mrmlrkrt mod rmazan mod :)) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?