♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağlık olsun canımcım ya napalım ramazanda denge kurmak zor hakkaten
Belkide ilk günler ödem olmuştur :) az yiyorum ekmekte yemiyrm . Vucut dengem Bozuldu alisirda duzelir zamanla insallah kizimda emiyr kaslarim su kaybindan agriyo. Benimde senin gibi bacak kismi gecse bel bol gelirdi bazi pantolonlar. Bir tane var oyle daralttircam :)

Üzülme bi çaresi vardır muhakkak kilo alanlardanım diye bir şey yok, veren veriyor herkes verebilir
Ama öte yandan ben de tartılmaya korkmuyor değilim hani.
BELKİDE şişkinlik canim daha oruc iki gündür tuttukya belki geçişte normaldir. Ekmek tuketmirm yemegide az yiyrm. Sadece meyve karpuz yiyorum . Şişkinlik diye dusunuyrm artik insallah oyledirde gecer

sbeden canim emziriyorsam halsiz kalirsan. Dikkat et lutfen. Ramazan da kilo vermek sart degil onemli olan layikiyla yapmak. Sonra yine devam edersin.
canim hayatımda hic bu kadar kolay oruç tutmamistim ne susuzluk ne aclik. Halsizlik hic yok evde islerimide rahat yapiyrm. Sanki oruc degilmisim gibi. Acikip susamadigim icin ramazanin tadini Hic alamadim sahurda 3 yumurta yiyorum. 24 saate varan tok tutucu ozelligi sürüyormus. kizim cok emiyor kas su kaybettiginden aksama dogru kalca bacak vs muthis.agrim oluyor 1 bucuk saate geciyor iftarda su icince. haklisin canim. bir haftaya memlekete gidicez orada hergün bolca yürürm..burada esimin arkadaşlarından firsat olmuyo 1 saat yuruyorz en fazla.

Nisanlin sonuna kadar hakli bence . Bu sicaklarda dısarida yürüyüş degil de evde olmali bence.

Bu arada 83.3 um kizlar. Diyet yapmıyorum pek hatta dun oftardan sonra pizza ve sutlac bile yedim.
4lt su iciyorum ama
su icmek onemli yoksa gitmiyor. tambakcim sen bu gidisle ramazanda 81 görecen. bazi insanlar ramazanda yesede kiloda veriyor komşumda öyle

ye tabi canim kendine de haksizlik etme. bende karpuz cok seviyorum.

Sağolsun düşünüyorda bazen bunaltıyor.
Mesela ben buraya menü sporumu yazdığım gibi ona da söylüyorum tabiki dediği şey ben bunları doyduktan sonra yerim ne bu böyle diyor
kesinlikle seni sevdiginden ve umursadigi icin ama yinede cok izin verme fazla bunaltmasina karismamasini iste bazi cizgiler olsun derim esimde bazen benimle fazla ilgilenir karisir bir gürlerim anlar abarttigini bi sure sakin durur yoksa nisanlinin burcu ikizler.mi

BELKİDE şişkinlik canim daha oruc iki gündür tuttukya belki geçişte normaldir. Ekmek tuketmirm yemegide az yiyrm. Sadece meyve karpuz yiyorum . Şişkinlik diye dusunuyrm artik insallah oyledirde gecer
Aa bak doğru şişkinlik çok yapıyor ilk 10 günden sonra alışıyormuş vücut, ekmek de tüketmiyorsun az yiyorsun ay bittiğinde tartıda gördüğün rakam seni mutlu edecektir

Benim üst bacağın iç kısmı baya baya etli yağlıydı

su icmek onemli yoksa gitmiyor. tambakcim sen bu gidisle ramazanda 81 görecen. bazi insanlar ramazanda yesede kiloda veriyor komşumda öyle
Tambak da şöyle bi şey var dikkat etmeyi bırak normal bile yese haftada en az bir kg veriyor.
Baya baya fazla yediği için bazı dönemlerde veremiyor ki onun da iki sebebi var bence biri emzirmeden dolayı diğeri de şeker yedirtiyor ona.
Şekeri bildiğim kadarıyla yüksek.

Aaa evet ikizler nerden bildin

cok onemli bir noktaya degindin seker
yedirtiyor gercekten . bende hatırlıyorum 5 aylik olana kadar bir bir bucuk somun ekmekle neler neleeer yiyordum gun içi bide fazla rahatsiz olmuyordum..sonra kendime dur dedim neyseki midem eskisi gibi degil rahatsiz oluyrm fazla yiyemiyrm..bende emziriyorum keske tatlitambak artik tatliyi azaltsa eminim kisa zamanda 70 grubuna le inerde bana da rakip olur

Evet şeker düşman ya. Hayatımızdan tabiki çıkmayacak ama 1 dilim baklavayla yetinmeyi bilmeliyiz.

Evet şeker düşman ya. Hayatımızdan tabiki çıkmayacak ama 1 dilim baklavayla yetinmeyi bilmeliyiz.
ben baklavadan bir catal bile alamzdim sevmezdim serbetli tatlilari agir keskin esim yüzünden bi sekilde evlennce alistim neyseki tatli az aliyr artik

burclarin bazi belirgin ozelliklerini biliyrm. aslinda seni düşündüğü kaygilandigi icin söyler. ama bunu söylerken sevgisini hissettirerek söylemez sahsen esim. bunaltir susmasini istersin degisik bi tarzda söyler
Ya biz yıllardr birlikteyiz maaşallah diyeyim 6 yıl oldu.
İkimizde daha konuşmadan birbirimizin ne tepki vereceğini biliriz ama gel gör ki şu huyundan vazgeçmiyor. Ben de dik başlıyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…