ne güzel maşallah hem oruç tutuyorsun hem az yiyorsunBen iftarımı yaptım bulaşığımı yıkadım namazımı kıldım şimdi de sıra çay keyfinde...
Beni az çok biliyorsunuz kızlar bal börek olsa yemem ama gelin görün ki hayır diyemediğim 3 şey vardır
Çay
Karpuz
Çiğdem yani çekirdek
Neyse gelelim menülere
Sahurda 1 poğaça, 1 domates, yoğurt
İftarda 2 kaşık pilav, sucuklu yumurta, yarım bardak ayran
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
İki aya tamamdır senin iş canım zaten eskiden olduğun kiloymuş ya.darısı benim başıma inşallah
Bu sene çok şükür ramazanın ruhuna göre yaşayıp yiyorumne güzel maşallah hem oruç tutuyorsun hem az yiyorsun
Sorma ya aynen öyleyiz ama benim o derece bi zayıflığım yok yani nasıl öyle görüyorlar anlamıyorum.Onların gözünde şu an Afrika daki çocuklar gibiyiz bence.
Çalışıyor muydun canım sen eğer çalışmıyorsan sabah serinde yürüyüşünü yapman iyi olur tabi
çikolatayı boşver biraz çekirdek çıtlaİki aya tamamdır senin iş canım zaten eskiden olduğun kiloymuş ya.
Ya nasıl çikolata canım istiyor şimdi of off
çok iyi ediyorsun. Allah kabul etsin canım.Bu sene çok şükür ramazanın ruhuna göre yaşayıp yiyorum
Yürüyüş her koşulda şart bence ya hele hele bayanlar için.Sorma ya aynen öyleyiz ama benim o derece bi zayıflığım yok yani nasıl öyle görüyorlar anlamıyorum.
Yok çalışmıyorum henüz, haklısın sabah serinliği oh misTabi eminim annem ilk bi kızacak ama yapacak bir şey yok.
Çekirdek candır zati de evde kalmamış yarın hemen almalıyım.çikolatayı boşver biraz çekirdek çıtla
Amin amin.çok iyi ediyorsun. Allah kabul etsin canım.
İki aya tamamdır senin iş canım zaten eskiden olduğun kiloymuş ya.
Evet ya inşallah. Aslında en başta Ağustos başıydı yakın arkadaşımın düğünüydü hedefim ama 65 kiloydu o zaman. artık eski kiloma inmeye karar verdim. senin etkin çok oldu doğrusunu istersen. bir de eşim niye 65 diye sordu, eski kilona insene ne güzel deyince
oyy ne güzel :) ben 2 gün iyiydim bugün başağrısı yaptı hangi şehirdeydin suÖyle de psikolojik mi neden bilmem ne açlık ne susuzluk hissetmiyorum ya. Maaşallah diyeyim kendi kendime
ben de eşim de çok severiz çekirdeği. ama artık ben küçük bir avuçtan öteye geçmiyorum canım çekince. neydi kural: herşeyden azar azar.Çekirdek candır zati de evde kalmamış yarın hemen almalıyım.
evet canım. ya sen ?Amin amin.
Sen İstanbul da mı yaşıyordun canım
Ben İzmir liyim canım.oyy ne güzel :) ben 2 gün iyiydim bugün başağrısı yaptı hangi şehirdeydin su
Evet nefsimize hakim oluyoruzben de eşim de çok severiz çekirdeği. ama artık ben küçük bir avuçtan öteye geçmiyorum canım çekince. neydi kural: herşeyden azar azar.
İzmir liyim canım ben.evet canım. ya sen ?
hım memnun musun zor olsa gerek şartları ben de egeliyim istanbulda çalışmaya başladım bu sene.Ben İzmir liyim canım.
Hakkari de görev yapıyorum ama.
Memnunum canım ya çok şükür hiç zorluk çekmedim.hım memnun musun zor olsa gerek şartları ben de egeliyim istanbulda çalışmaya başladım bu sene.
Kesinlikle her koşulda yapılmalı bence de.Yürüyüş her koşulda şart bence ya hele hele bayanlar için.
Varis doğum topuk dikeni selülit bunların hepsinin ilacı yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?