- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım bebeğim sağlıklıymış doktor amcası baktı bugün hareketli biraz maaşallahı var ama pipi göremedi bi 10 gün sonra emin olcaz bakalım parlaklık var alış arasında dedi bende gördüm parlaklığı ama pipi göremedim:) sağlıklı olsun kuzu Hiç önemli değil bakalımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Oğlun olacak gibi hissettim ama yarın bi haber et bize de:))
Yaptım ama çocukların telaşından aklıma gelmediYaptin miii
Evet canıım boyum 1.70 amaa ben 56 falan olmak istiyorum bakalımEger yanlis bakmadiysam boyun uzun senin dimi nerdeyse ayni boydayiz simdi de kilolu degilsindie ben de kilolu durmuyor cunku 65 falan.
Ama neden 5,6 kilo daha vermeyesin ki dimi ama:))
Hafta birincileri
Grup 90 S suhneva -1.100
Grup 80kardelen2086 -1.500
Grup 70Mivri -2.300
Grup 60yarim06 -1.300
Grup 50 @ElifAlperMehmet -1.400
Grup 40 @DisiAnka -300
İnşallah :)Hemencecik ulasirsin hedefine inşaallah canim
Şiş börek mantili yogurt corbasi, yaprak sarma, etli pilav , patlican kebabi, biber yogurtlamasi, trileçe vardı canim. Ramazan bereketi iste okadar yendi ama bir suru de kaldi yemek. O yuzdrn bugün rahatim bari ev islerimi yapayim, misafirden once bi temizlik sonrasi daha bi temizlik istiyor. Yarina da annemlerin yanina gidicem memlekete bayram icin yetistirmem lazim utu çamaşır temizlik valiz hazırlığı vs vs.zaten hizmet etmekten yenmiyo canım
menüde ne var bakalım
Hayırlı bayramlar Begüşüm inşallah bayram sonrasında görüşürüz iyi tatiller iyi dinlemeler eğlencelerkızlar 11 temmuza kadar yokum,izin aldım bayramı birleştirdim, kendinize iyi bakın, hepinize hayırlı bayramlar, çok öpüyorum
Hayırlı bayramlar Begüşüm inşallah bayram sonrasında görüşürüz iyi tatiller iyi dinlemeler eğlenceler
Görüşürüz inşallah kuzumsağol canım,sanada iyi dinlenmeler, görüşürüz
Katılabilirsiniz. Her pazartesi bildirim yapiyoruz. Boy kilo ve hedef kilo bilgileri gerekliMerhabalar bende yarışmaya katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler .
Oooo iyisin iyiii tatilini guzel gecirmen dilegiylekızlar 11 temmuza kadar yokum,izin aldım bayramı birleştirdim, kendinize iyi bakın, hepinize hayırlı bayramlar, çok öpüyorum
Katılabilirsiniz. Her pazartesi bildirim yapiyoruz. Boy kilo ve hedef kilo bilgileri gerekli
tamamdır canım cidden kusura bakma, teşekkür ederim59.9
Simdi yaparsan listeye eklerimBugün bildirim yapayım mı yoksa pazartesi mi başlayayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?