♥haftalık kilo verme yarışması♥

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Oğlun olacak gibi hissettim ama yarın bi haber et bize de:))
Canım bebeğim sağlıklıymış doktor amcası baktı bugün hareketli biraz maaşallahı var ama pipi göremedi bi 10 gün sonra emin olcaz bakalım parlaklık var alış arasında dedi bende gördüm parlaklığı ama pipi göremedim:) sağlıklı olsun kuzu Hiç önemli değil bakalım

Eger yanlis bakmadiysam boyun uzun senin dimi nerdeyse ayni boydayiz simdi de kilolu degilsindie ben de kilolu durmuyor cunku 65 falan.
Ama neden 5,6 kilo daha vermeyesin ki dimi ama:))
Evet canıım boyum 1.70 amaa ben 56 falan olmak istiyorum bakalım ) Ayneen canıım inşallah biraz daha sporla sıkılaşmayı düşünüyorum şu tatilde

Merhabalar bende yarışmaya katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler .

zaten hizmet etmekten yenmiyo canım
menüde ne var bakalım
Şiş börek mantili yogurt corbasi, yaprak sarma, etli pilav , patlican kebabi, biber yogurtlamasi, trileçe vardı canim. Ramazan bereketi iste okadar yendi ama bir suru de kaldi yemek. O yuzdrn bugün rahatim bari ev islerimi yapayim, misafirden once bi temizlik sonrasi daha bi temizlik istiyor. Yarina da annemlerin yanina gidicem memlekete bayram icin yetistirmem lazim utu çamaşır temizlik valiz hazırlığı vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…