♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamun aleykum kızzllarrrrrr
Cümlemizin kandili mübarek olsun rabbim günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul eylesin.
Çay içiyorum o arada size bi yazayım dedim birazdan yatsı okunur ibadet time başlar:))

Çok sevindim ikinizin de sağlıklı ve mutlu olmanıza kuzum.
Tabiki ya sağlıklı olsun da dünyalara bedel bu.

Evet canıım boyum 1.70 amaa ben 56 falan olmak istiyorum bakalım ) Ayneen canıım inşallah biraz daha sporla sıkılaşmayı düşünüyorum şu tatilde
Ben de her gün yürüyüş yapıyorum ama artık pilates ve koşmayı eklemenin zamanı geldi kesmiyo yürüyüş

İyi geceler kızlaar :)
Menümü yazayım artık bugün:)
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 kase şehriye çorbası
Akşam: 1 tabak kabak yemeği üzerine yoğurt sosu
Su: 1,5 lt
Spor: Jillian level 1 + 15 çömelme + 10*2 at terbiye etme + 10*2 kalçadan tekme

Bu hareketlerin isimleri çok komik bir program indirdim hareket isimleri böyle yazıyor

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, az peynir, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 bardak limonata, 1 dilim pastanın yarısı
Akşam: menemen, 3 dl ekmek

Henüz sporumu yapmadım ama yapıcam yapınca eklerim :)
Öğlenki menüm istisna oldu. 2 gün sonra doğum günüm ama sevgilim şehir dışında olacak o yüzden bugun bana pasta yedirmek istedi bende kırmadım :)

Iyi geceler hepinizr kizlar, simdiden iyi bayramlar. Benim icin tatil başladı yolculuk yarın annemlere gidiyoruz. Tek temennim en azindan sabit kalarak dönmek . Korkuyorum ama bayramdan degil annemin yemeklerinden dun 63 tüm. Bakalim pazartesi ne cikicam.

Günaydın kızlaaaarrr selamlaaarr. Koca bir hafta yazamadım yine.durumları kısaca özetliyorum. Evlenine oturacağımız evi tuttuk kızlar. Orası daha sıfır olduğu için içinde bitmeyen yerler vardı. Hem onlar için usta sıkıştır temizliğini yap falan uğraştık. İki gündür de bayram temizliği yapıyorum. Cam falan sildim dün.
Şu bayramı bi atlatsak hayırşısıyla galiba biraz olsun yine dönebilcem aranıza.
Stresten yüzüm vücudum her yanımda sivilce çıktı yaaaa.

Bugün regl imin son günü oruçsuzum o yüzden sabah tartıldım söyliyim hemen.
Geçen hafta : hatırlayamadım yaw 49,4 ya da 49,5 ti heralde
Bu hafta : 48,9
Adet olmadan önceki kilomdu. Bitince yine aynı oldum. Çünkü çok yedim iştahım açıldı bu dönemde. Neyseki almamışım. Yola devam. Bayramı bi geçirelim hemen pilatese başlıyorum.
Bu arada benim uzun zamandır görmeyenler erimişsin diyo çok mutlu oluyorum. Bak buraya da foto koyamadım hala yaaa. Koycam unutmadım.
Sizleri hepiciğinizi çok özlediiiiimmm kızlaarr :)
sbeden kilo bildirim mesajım uzun oldu kusura bakma :)
nehirnil111 begum75 ve diğer topik arkidişlerim kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…