Tamam canim izinlisinkızlar slmsbeden ben bir süredir giremedim bugün de yurtdışına çıkıyorum. bir hafta kadar daha yazamayacağım. artık gelince görüşürüz inşallah. hepinize şimdiden iyi bayramlar.
Iki hafta bildirim yapmayan siliniyor. Ayrıca hedef kilonuda bekliyorum. Aramiza hosgeldinYaşım: 21
Boy : 1.65
Kilo : 79
Iki hafta bildirim yapmayan siliniyor. Ayrıca hedef kilonuda bekliyorum. Aramiza hosgeldin
Çok sevindim ikinizin de sağlıklı ve mutlu olmanıza kuzum.Canım bebeğim sağlıklıymış doktor amcası baktı bugün hareketli biraz maaşallahı var ama pipi göremedi bi 10 gün sonra emin olcaz bakalım parlaklık var alış arasında dedi bende gördüm parlaklığı ama pipi göremedim:) sağlıklı olsun kuzu Hiç önemli değil bakalım
Ben de her gün yürüyüş yapıyorum ama artık pilates ve koşmayı eklemenin zamanı geldi kesmiyo yürüyüşEvet canıım boyum 1.70 amaa ben 56 falan olmak istiyorum bakalım) Ayneen canıım inşallah biraz daha sporla sıkılaşmayı düşünüyorum şu tatilde
Aynen canım benimmÇok sevindim ikinizin de sağlıklı ve mutlu olmanıza kuzum.
Tabiki ya sağlıklı olsun da dünyalara bedel bu.
inşallah hepimiz hedeflediğini kiloya geliriz ama araya bayram giriyor olması çok kötü oldu birde ben annemlere geldim 20 gün burdayım devam etmekte cok zorlaniyorum bana dua edinO omersaid32 T tatlitambak
Rakibimsiniz kizlar korkuyorum sizden biliyorsun tatlitambak cok agir ilerliyorum çoook
Son hedefi listede görmek daha mantikli 58 yazdimHedef kilom ilk olarak 68 sonra 64 daha sonra en sonunda 58 olmak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?