♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aleykum selam tatlım. Bugunde dualar ikindi namazindan sonra cok makbulmus dualarda bulusalim

Canim hedefini boyunu yaz o bilgiler be
inşallah hepimiz hedeflediğini kiloya geliriz ama araya bayram giriyor olması çok kötü oldu birde ben annemlere geldim 20 gün burdayım devam etmekte cok zorlaniyorum bana dua edin
Bende annemdeyim canim. Hatta ikinci hafta dolmak uzere . Gecen sene 4 5 kilo alip donmustum. Bu sefer dikkat ediyorum. hatta regl oldum ama oruc gibi davraniyorum sahurda az yiyor vs umarim bayramda da kilo almam

Annendeysen kilo almamak mümkün değil

Ben buraya geleli 3 gün oldu 77 4 olmuştum çok dikkat ediyorum sağolsun annem diyet yemekleri de yapıyor benim için inşallah vererek donerim evime

sbeden canım kilom 78.6
ben de annelere yim bayramın 2. Günü de kayinvalideye gidiyoruz. Daha izninin bitmesine var.

sbeden ben de bu hafta aynıyım çünkü bugün adet oldum. Haftaya da şehir dışında olacağım için bildirim yapamıcam. Ama 18'inde burdayım inşallah :)

Ayy iftara daha 7 saat var biraz daha bekleyeyim diyorum tartılmak için inşallah bu hafta hüsrana uğramam :)

İyi akşamlar kızlar bu hafta çok ilerleme yok ve yarn bayrm ins kendimi tutbilirim herkese şimdiden iyi bayramlar iyi akşamlar sbeden cim bu hafta kilom 67.4

Hayırlı akşamlar kızlar
Çok şükür ramazanı tamamladık bayrama kavuştuk rabbim oruçlarımızı kabul eylesin.
Çok çok çok yorucu bir gündü bugün benim için hep dışarda ve ayaktaydım.
sbeden bitanem kilom 56.9

sbeden Can'ım dayanamıyorum belklesem 500 gram daha düşer ama çok işim var giremem daha
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 65.5 giden 3 kilocuk ben şimdi kendi ellerimle açtığım baklavalardan kaçmaya devam
İYİ BAYRAMLAR CANLAR

İyi akşamlar herkese
sbeden Ablacım ben tatildeyim kendi evimde değilim O yüzden bu haftalık bildirim yapamayacağım Beni izinli sayabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…