Aleykum selam tatlım. Bugunde dualar ikindi namazindan sonra cok makbulmus dualarda bulusalimSelamun aleykum kızzllarrrrrr
Cümlemizin kandili mübarek olsun rabbim günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul eylesin.
Çay içiyorum o arada size bi yazayım dedim birazdan yatsı okunur ibadet time başlar:))
Canim hedefini boyunu yaz o bilgiler besbeden cnm 95.200
Bende annemdeyim canim. Hatta ikinci hafta dolmak uzere . Gecen sene 4 5 kilo alip donmustum. Bu sefer dikkat ediyorum. hatta regl oldum ama oruc gibi davraniyorum sahurda az yiyor vs umarim bayramda da kilo almaminşallah hepimiz hedeflediğini kiloya geliriz ama araya bayram giriyor olması çok kötü oldu birde ben annemlere geldim 20 gün burdayım devam etmekte cok zorlaniyorum bana dua edin
Olur tabi bugün ki bildirimini yaparsan listeye ekleyecegim.Bende katılmak istiyorum :)
Boy: 161
Kilo: 57.9
Hedef: 48kilo
Annendeysen kilo almamak mümkün değilCanim hedefini boyunu yaz o bilgiler be
Bende annemdeyim canim. Hatta ikinci hafta dolmak uzere . Gecen sene 4 5 kilo alip donmustum. Bu sefer dikkat ediyorum. hatta regl oldum ama oruc gibi davraniyorum sahurda az yiyor vs umarim bayramda da kilo almam
Ben buraya geleli 3 gün oldu 77 4 olmuştum çok dikkat ediyorum sağolsun annem diyet yemekleri de yapıyor benim için inşallah vererek donerim evimeCanim hedefini boyunu yaz o bilgiler be
Bende annemdeyim canim. Hatta ikinci hafta dolmak uzere . Gecen sene 4 5 kilo alip donmustum. Bu sefer dikkat ediyorum. hatta regl oldum ama oruc gibi davraniyorum sahurda az yiyor vs umarim bayramda da kilo almam
T tatlitambak canım baslangic ve güncel kilolarimiz birbirine çok yakın inşallah hedefe Ulasiriz kısa süredesbeden canım kilom 78.6
ben de annelere yim bayramın 2. Günü de kayinvalideye gidiyoruz. Daha izninin bitmesine var.
Bugün tekrar tartıldım 57,4 kilo olduOlur tabi bugün ki bildirimini yaparsan listeye ekleyecegim.
Senin mesajı dışardayken okudum okuduktan sonra hep içimden dua edip durdum inşaallah kabul buyurur rabbimAleykum selam tatlım. Bugunde dualar ikindi namazindan sonra cok makbulmus dualarda bulusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?