♥haftalık kilo verme yarışması♥

İyi geceler arkadaşlar..Kilo bildiriminde yine geç kaldım

Bu hafta tartıda 87.4 gördüm Önceki haftalara göre bu hafta pek kilo kaybım olmasa da buna da şükür diyorum

sbeden canim kusura bakma biraz gec kilo bildirminde bulunuyorm bu hafta 99 9 um bakalim bayramdn sonra kac olcazherkese hayirli bayramlar

Canim bir haftada 3 kiloyu nasıl verdin acaba ??

Selam kizlar bende kilo vermek istiyorum size katilabilir miyim. ? Gecen ay tup bebek yaptirdm malesef tutmadi ve agustosun sonunda tekrar deneyecegim o zamana kadar kilo verneye calisacagim malum kullanilan igne ve ilaclar kilo yapiyor ;( banada dua edin lutfenn

Neler yapiyoruz kilo vermek icin ? Biraz bilgi verirseniz coo sevinirim

Canim bir haftada 3 kiloyu nasıl verdin acaba ??
Geçen hafta hiç verememiştim zaten tuvalete çıkamıyordum düzelince vermeye devam ettim
Bugün bayram ve benim moralimi çok bozdular çok zayıflamışsın çok kötü olmuş dediler beş kilo alsan daha iyi olur filan Bayram'ın tadı kaçtı benim için

Ben buraya geleli 3 gün oldu 77 4 olmuştum çok dikkat ediyorum sağolsun annem diyet yemekleri de yapıyor benim için inşallah vererek donerim evime
Ohh ne mutlu sana. Bizde de annem her türlü yapip kilo yapar az ye diyo suan seninle aramizda 700 gram fark var ayni sayılıriz. Ben haftaya kadar 300 gram daha veririm

Kaç bacım kaç bende dün kaçırdım ama bugun tutuyorum kendimi sarmaalar tatlılar ohoo sonrası kılolar bugun nefsıme hakım olacağım soz verdjm kendıme

Kızlar buarada kahvaltım bır tane peynırlı tost yagsız 1 fıncan cay 1 domates 1 salatalık

Kizlar gunaydin
Beni bayramda goren herkes Sibel seni ilk defa bu kadar kilolu goruyoruz diyor , acayip canim sikildi ya ustelik bu 5 kilo vermis halim ..yeni dogum yaptim herkes kendine baksin diyesim var , neden insanlar bu kadar patavatsiz ya ben asla kimsenin kilosu hakkinda yorum yapmam herkes zaten biliyordur degilmi kendisinin farkindadir.
Neyse ya canim sikildi sizlerle paylasmak istedim .
Iyi bayramlar herkese

Kizlar gunaydin
Beni bayramda goren herkes Sibel seni ilk defa bu kadar kilolu goruyoruz diyor , acayip canim sikildi ya ustelik bu 5 kilo vermis halim ..yeni dogum yaptim herkes kendine baksin diyesim var , neden insanlar bu kadar patavatsiz ya ben asla kimsenin kilosu hakkinda yorum yapmam herkes zaten biliyordur degilmi kendisinin farkindadir.
Neyse ya canim sikildi sizlerle paylasmak istedim .
Iyi bayramlar herkese

İnsanlar konusmak ıcın konusuyor bıs konusuyor yanı mantıklı ınsan olsa yenı dogum yapmıssın cok normal kılo alman bosver sen takılma onların dusuncesızlıgı ıyı bayramlar kilolar gıder bebıs buyusun bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…