Sagol tatlim soyleyenler birde cok ince olsa mesala kaynim kendisi gobekli kiloma laf soyluyor cevap veremedim ama demek lazim hadi ben dogum yaptim abi senin ne bu gobek diye .. ulkemizdeki bu kiloyla ilgili mahalle baskisi nedir ya herkes herdaim manken olamiyor malesefİnsanlar konusmak ıcın konusuyor bıs konusuyor yanı mantıklı ınsan olsa yenı dogum yapmıssın cok normal kılo alman bosver sen takılma onların dusuncesızlıgı ıyı bayramlar kilolar gıder bebıs buyusun bıraz
Kilolu olmak bızım ıcın zaten bır ezıyet bırde yakınlarımızın baskısı uzuyor kırıyor motıve etmek varken ezıyolar bız onkarın kusurlarını soleyemıyoruz ama ıncınırler dıye hata nerde bızdemı onlardamı bılemedım bız zaten vermek ıstıyoruz dımı amaSagol tatlim soyleyenler birde cok ince olsa mesala kaynim kendisi gobekli kiloma laf soyluyor cevap veremedim ama demek lazim hadi ben dogum yaptim abi senin ne bu gobek diye .. ulkemizdeki bu kiloyla ilgili mahalle baskisi nedir ya herkes herdaim manken olamiyor malesef
Tamam Canim inşallah :)sbeden ben de bu hafta aynıyım çünkü bugün adet oldum. Haftaya da şehir dışında olacağım için bildirim yapamıcam. Ama 18'inde burdayım inşallah :)
Tamam canm. Bayram dolayisiyla pek ilgilenemedm buraylaBugün tekrar tartıldım 57,4 kilo oldu
Tamam tatlim iyi geziyorsun ama az kaldii :) sana da iyi bayramlar gec oldu ama
Hızlı kilo verebiliyorsun. Yerlesik degil kilolarinsbeden Can'ım dayanamıyorum belklesem 500 gram daha düşer ama çok işim var giremem daha
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 65.5 giden 3 kilocukben şimdi kendi ellerimle açtığım baklavalardan kaçmaya devam
İYİ BAYRAMLAR CANLAR
Insallah balım Allah gönlündekileri hakkinda hayırlı eylesin.Senin mesajı dışardayken okudum okuduktan sonra hep içimden dua edip durdum inşaallah kabul buyurur rabbim
TamAm tatlim haber verdiğin için tsk ederim. Sorumluluk sahibi insanlar baska oluyoİyi akşamlar herkese
sbeden Ablacım ben tatildeyim kendi evimde değilim O yüzden bu haftalık bildirim yapamayacağım Beni izinli sayabilir misin
Iki haftadir yerinde sayıyorsunsbeden canim kusura bakma biraz gec kilo bildirminde bulunuyorm bu hafta 99 9 um bakalim bayramdn sonra kac olcaz herkese hayirli bayramlar
Yeni doğum yapana bu sekilde konusulmaz. Patavatsizlar gerçekten . Uzme kendini benim kadar da kilolu gorunmuyorsundur. 59 oldun bile zamanla sıkılasmada olur.Kizlar gunaydin
Beni bayramda goren herkes Sibel seni ilk defa bu kadar kilolu goruyoruz diyor , acayip canim sikildi ya ustelik bu 5 kilo vermis halim ..yeni dogum yaptim herkes kendine baksin diyesim var , neden insanlar bu kadar patavatsiz ya ben asla kimsenin kilosu hakkinda yorum yapmam herkes zaten biliyordur degilmi kendisinin farkindadir.
Neyse ya canim sikildi sizlerle paylasmak istedim .
Iyi bayramlar herkese
Atilmadin canimsbeden pazartesi buldirim yapamadm ama 70.2 idi. Sehir disindaydm ve internetim yoktu atilmadim dimi gruptan
Ben denedim . Yemesi berbatti yapamadim. Firina attim ketcap koydum hic bi şekilde olmadiKızlar harıka bır tarıf buldum bugun yengem yapmıs sagolsun bılenler vardır mutlaka patates haslama yemek bazen ıstemıyoruz ama boyle yedınmı hele bu sıcakta serın serın super geldı patatesi haslayın kup kup dograyın cok hafıf tuz yağ yok yogurtlayın supper ferah aksam yemeğım bu olcak 3 gun
Tamam aramiza katılabilirsin. Ama zayiflamadan kaçmak yok :)Merhaba kizlar bi bebegim vardogum kilolarimi verdim.kpss hazirlik surecindd hizlica geri aldim .benide araniza alinn lutfen zaten dogum kilolarimida kk destegiyle vermistim
Tamamdir ama zayiflamadan kacmak yokMerhaba, benide alırmısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?