♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sagol tatlim soyleyenler birde cok ince olsa mesala kaynim kendisi gobekli kiloma laf soyluyor cevap veremedim ama demek lazim hadi ben dogum yaptim abi senin ne bu gobek diye .. ulkemizdeki bu kiloyla ilgili mahalle baskisi nedir ya herkes herdaim manken olamiyor malesef

Kızlar hepinize iyi bayramlar Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu,huzurlu bayramlar

Kilolu olmak bızım ıcın zaten bır ezıyet bırde yakınlarımızın baskısı uzuyor kırıyor motıve etmek varken ezıyolar bız onkarın kusurlarını soleyemıyoruz ama ıncınırler dıye hata nerde bızdemı onlardamı bılemedım bız zaten vermek ıstıyoruz dımı ama

Kızlar harıka bır tarıf buldum bugun yengem yapmıs sagolsun bılenler vardır mutlaka patates haslama yemek bazen ıstemıyoruz ama boyle yedınmı hele bu sıcakta serın serın super geldı patatesi haslayın kup kup dograyın cok hafıf tuz yağ yok yogurtlayın supper ferah aksam yemeğım bu olcak 3 gun

Merhaba kizlar bi bebegim var dogum kilolarimi verdim.kpss hazirlik surecindd hizlica geri aldim.benide araniza alinn lutfen zaten dogum kilolarimida kk destegiyle vermistim

Yeni doğum yapana bu sekilde konusulmaz. Patavatsizlar gerçekten . Uzme kendini benim kadar da kilolu gorunmuyorsundur. 59 oldun bile zamanla sıkılasmada olur.

Ben denedim . Yemesi berbatti yapamadim. Firina attim ketcap koydum hic bi şekilde olmadi

Merhaba kizlar bi bebegim var dogum kilolarimi verdim.kpss hazirlik surecindd hizlica geri aldim.benide araniza alinn lutfen zaten dogum kilolarimida kk destegiyle vermistim
Tamam aramiza katılabilirsin. Ama zayiflamadan kaçmak yok :)
Kilo boy ve hedef kilo yaz ama pazartesi bildirim günü yaz listeye ekliyim

bende katılmak istiyorum ama çok yeniyim nasıl olcak boyum 1.55 kilom 53 hedefim 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…