Yok oyle bi niyetim burdayimTamam aramiza katılabilirsin. Ama zayiflamadan kaçmak yok :)
Kilo boy ve hedef kilo yaz ama pazartesi bildirim günü yaz listeye ekliyim
Tamamdir ama zayiflamadan kacmak yok
Boy kilo ve hedef kilo pazartesi günü yazarsan listeye eklerim
Her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyorbende katılmak istiyorum ama çok yeniyim nasıl olcak boyum 1.55 kilom 53 hedefim 48
an itibariyle söylüyorum açımmm . ama yemicemKızlar bir konuda yardım ıstıycem sızdede oluyormu oluyorsa nasıl bas edıyorsunuz ben cogunlukta karnım acıkmadan yıyorum yanı mıdemde hısdetmıyorum aclıgı kafamda hıssedıyorum yemek yıyım dıyorum karnım acıkınca yesem zaten kılo verıcem ve aklıma yemek dusunce ılla yıycem resmen yemek krızıne gırıyorum budurumdan cok rahatsızım yemek yedıkten bır veya burbucuk saat sonra yemek ıstıyorum yardım edın sız napıyosunuz bu durumda
tamamdır o halde yarından itibaren neler yediğimide yazarım yalnız değiliz kızlar biz bize yeteriz başarcazzzzzzHer pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor
Yaptigin sporlari yiyecekleri ve herseyi yazabilirsin . Günlük yerine bile kullanabilirsin :)
Estağfurullah ablacım o kadar emek verip tek tek listeye ekliyorsun bizi, zaman ayırıyosunTamAm tatlim haber verdiğin için tsk ederim. Sorumluluk sahibi insanlar baska oluyo
Belki bu hafta son bildirim artık hedefime ulaştım Can'ımHızlı kilo verebiliyorsun. Yerlesik degil kilolarin
Can'ım beni de doğumdan üç ay sonra kilom 97 idi ve Türkiye'ye gittiğimde kilom Hakkı'nda konuşmayan olumsuz konuşmayan hiçbir akrabam kalmadı annem de dahil kimse bir yıl arayla iki çocuk doğurmuş elbet verir demedi gören ay obez olmuşsun karnın çok büyük bilmem ne bilmem ne bu da bana hırs yaptı çatır çatır verdim 13 ay önce 97 idim şimdi 65 im çok şükür :)Kizlar gunaydin
Beni bayramda goren herkes Sibel seni ilk defa bu kadar kilolu goruyoruz diyor , acayip canim sikildi ya ustelik bu 5 kilo vermis halim ..yeni dogum yaptim herkes kendine baksin diyesim var , neden insanlar bu kadar patavatsiz ya ben asla kimsenin kilosu hakkinda yorum yapmam herkes zaten biliyordur degilmi kendisinin farkindadir.
Neyse ya canim sikildi sizlerle paylasmak istedim .
Iyi bayramlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?