♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam aramiza katılabilirsin. Ama zayiflamadan kaçmak yok :)
Kilo boy ve hedef kilo yaz ama pazartesi bildirim günü yaz listeye ekliyim
Yok oyle bi niyetim burdayim eylulde yegenimin dugunu var zaten kesin zayiflamaliyim ben yarin sabah tartilayim ac karna detayli yazarim kilo gecmisimide

Kızlar bir konuda yardım ıstıycem sızdede oluyormu oluyorsa nasıl bas edıyorsunuz ben cogunlukta karnım acıkmadan yıyorum yanı mıdemde hısdetmıyorum aclıgı kafamda hıssedıyorum yemek yıyım dıyorum karnım acıkınca yesem zaten kılo verıcem ve aklıma yemek dusunce ılla yıycem resmen yemek krızıne gırıyorum budurumdan cok rahatsızım yemek yedıkten bır veya burbucuk saat sonra yemek ıstıyorum yardım edın sız napıyosunuz bu durumda

benide alınnnn zayıflamak istiyorummm kemiklerim çıksın istiyorummm

bende katılmak istiyorum ama çok yeniyim nasıl olcak boyum 1.55 kilom 53 hedefim 48
Her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor
Yaptigin sporlari yiyecekleri ve herseyi yazabilirsin . Günlük yerine bile kullanabilirsin :)

an itibariyle söylüyorum açımmm . ama yemicem

Her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor
Yaptigin sporlari yiyecekleri ve herseyi yazabilirsin . Günlük yerine bile kullanabilirsin :)
tamamdır o halde yarından itibaren neler yediğimide yazarım yalnız değiliz kızlar biz bize yeteriz başarcazzzzzz

bugün leblebi yedim az bir şey bisküvi çayla . bir adet salatalık . akşama kadar bunula durdum . akşamda melemen çeyrekekmekle . ha birde kavun . iki gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdim

devamlı tartlıyorum bakıyorum ki kilo vermişim iyice yemiıyorum

Hızlı kilo verebiliyorsun. Yerlesik degil kilolarin
Belki bu hafta son bildirim artık hedefime ulaştım Can'ım
Şimdiden haklarınızı helal edin başka topiklerde görüşmek üzere şu aralar hayatımda herşey alt üst tek iyi bugün olay koca plajı sadece iki aile kıllanmış olmaktı çok güzel vakit geçirdim bugün

Can'ım beni de doğumdan üç ay sonra kilom 97 idi ve Türkiye'ye gittiğimde kilom Hakkı'nda konuşmayan olumsuz konuşmayan hiçbir akrabam kalmadı annem de dahil kimse bir yıl arayla iki çocuk doğurmuş elbet verir demedi gören ay obez olmuşsun karnın çok büyük bilmem ne bilmem ne bu da bana hırs yaptı çatır çatır verdim 13 ay önce 97 idim şimdi 65 im çok şükür :)
Başarı hikayesi değil yeniden doğuş :)konum da bu bak istersen ilham olur belki kimseyi takma bakıyorum da ben kiloluyken de güzelmişim yanaklarım al almış :) o hallerimi de görmüş oldum :)

Merhaba kizlar ac karna tartildim 78.6 yim
Boy 165
Hedef 58 cok istiyorum uzun bi yol gibi gozukuyo o yuzden ilk hedefim 68 olmak sonra dewam etmek.ewet kilo gecmisimide anlatcaktim.
Doguma giderken 93 tum.eve geldigimde 85 tim.leslie yuruyusleri squat pilates ve gunde 2 lt su ile 72 ye dustum.13 kilo vermis oldum hicbir kur uygulamadim bebegimi emziriyorum diye hala emziriyorum.neyse sonra kpss surecinde annemler falan geldi cok zayiflamisin falan filan derken bi gevseklik oldu zaten sinava hazirlaniyodum.sporu biraktim dikkat etmedim. 78.6 oldum.ama verebilecegime inaniyorum oabt sinavim var yinede kilolarimdan kurtulup daha mutlu olmak istiyorum.

dün sabah aç karnına 53tüm bugün 52.8 kilo veriyorum . bugün ki yediklerim ceyrek ekmek domates salatalık azar azar . birazda patates kızartması ve biber kızartması . her seyden az az yani .
kızlar kendinize yasaklamayın hiçbir şeyi bu sizi daha çok yemeye itiyor .
benimle birlikte zayıflamak isteyenler buraya cevap yazabilir

Kizlar bugunden itibaren 30 gunluk squat ve mekik programima basliyorum gorenler vardir nette.cok iyi geliyo vucuda baslamak isteyenler varsa beraber takip yapabiliriz burda
Bugun 30 mekik
50 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…