♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam kızlar naıslınız :)) ramzan da bitti. düğnler nişanlar dört koldan etrafımızı sardı :)

bugün ablama çaya gittim ne var ne yok yedim bida bulamam diye . pişmanmıyım cıks . akşam yemicem çünkü . ödül ceza yöntemi .. saygılar

Tarcinli sut dene bi severmisin bilmem ama bi fikir hem tok tutar

2 lt su henuz icemedim 12 ye kadar vaktim var.yaptigim kacamak var meyveli lokumcuk yedim 3 tane

Merhaba kizlarrr
dun 2 lt suyumu tamamlayamadim.baklim bugun icecem insa
Spor 2. Gun mekik 75 squat 55 yapicam insa

Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsin

Diyeti bozmamışsın ne mutlu sana vallahi ben bayramda köydeyken ne bulduysam yedim aç kalmamak adına

Köydeki yiyecekleri bulsam ben tok olsam da yerim zaten yıl boyu gözleme aklıma gelmez annem yapınca dayanamam yerim mesela

günaydın fıstık, seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,nasılsın?iyimisin?
bende aynı, yedim içtim çılgın gibi, bu sabah korkumdan tartılamadım, sanırım aldım
sbeden beni atma gruptan emi 2 haftadır bildirim yapamıyorum ama bugün tartıya çıkmaya gerçekten korktum

nasılsın deniz?geçmiş bayramın mübarek olsun
kilonu koruman bile süper, ben sanırım aldım

nasılsın deniz?geçmiş bayramın mübarek olsun
kilonu koruman bile süper, ben sanırım aldım
İyiyim yaa tatile gitmedik evdeydik kızımla baş başa bezi bırakma çalışmaları yaptık çözdük sayılır 1 haftanın sonunda anne çişimi yapabilir miyim deyip kendi kendine yaptı çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…