- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım bizim gittiğimiz yerde gözleme olsa bende yerim tabiKöydeki yiyecekleri bulsam ben tok olsam da yerim zaten yıl boyu gözleme aklıma gelmez annem yapınca dayanamam yerim mesela
İyiyim Begüşüm çok şükür bugün işe gelmek istemedim o ayrıgünaydın fıstık, seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,nasılsın?iyimisin?
bende aynı, yedim içtim çılgın gibi, bu sabah korkumdan tartılamadım, sanırım aldım
sbeden beni atma gruptan emi 2 haftadır bildirim yapamıyorum ama bugün tartıya çıkmaya gerçekten korktum
En son 2 Aralıkta 52.40 ı görmüşüm yürüyüş bile yapmamama rağmen 56.40 civarındayım 4 kilo normal yani
İyiyim yaa tatile gitmedik evdeydik kızımla baş başa bezi bırakma çalışmaları yaptık çözdük sayılır 1 haftanın sonunda anne çişimi yapabilir miyim deyip kendi kendine yaptı çok sevindim
aynen nil,sabah sürüne sürüne geldim ama özlemişim işimiCanım bizim gittiğimiz yerde gözleme olsa bende yerim tabiHamsili yemekler bol tereyağlı şeyler falan onlar benlik değil yani bazen eşimle dışarıda yedik gittik bazen makarna pilav ne denk gelirse
İyiyim Begüşüm çok şükür bugün işe gelmek istemedim o ayrıBende korktum ama acı gerçekle yüzleşmem için tartılmam gerekiyordu
Spor çok önemli canım başlamalısın bende Ramazan ayında bırakmıştım yeniden pilatese başlıyorum inşallah
aynen nil,sabah sürüne sürüne geldim ama özlemişim işimi
ben yüzleşemedim,yüzüm tutmadıbu hafta çok dikkat etmem lazım cumartesi kaynımın düğünü var göbüşü dümdüz yapmam lazım
Biraz spor yap biraz dikkat et toparlarsın hemen yerleşmedi kilolarımız kuzum
Zaten onun için gitmedim bir yerlere geçen yaz denedik olmadı annemlerde kalabalık gezmeler falan evde rahat ettikevde kalmanın bi faydası olmuş,hemde önemli bir fayda, maşallahhadi hayırlı olsun
Günaydın can can ne güzel 5 kilo vermişsin
bu hafta zor tabide sonraki haftalara bakıcaz artık
aynen öyle canım, bide bizim düğün işi varya son eksikleri tamamlayacaz,iş çıkışı hergün bi ekşınımız varAnca kendimize geliriz
Bayağı hareketlisin zaten ister istemez verirsin canımaynen öyle canım, bide bizim düğün işi varya son eksikleri tamamlayacaz,iş çıkışı hergün bi ekşınımız var
sbeden canım benide yazabilirmisinHerkese merhaba :)
Yeni gelen arkadaşların adlarını listeye gecicem. Bildirimleri yapiniz
Cok cabuk ogrenmis masallah ona Denizcimmİyiyim yaa tatile gitmedik evdeydik kızımla baş başa bezi bırakma çalışmaları yaptık çözdük sayılır 1 haftanın sonunda anne çişimi yapabilir miyim deyip kendi kendine yaptı çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?