♥haftalık kilo verme yarışması♥

Köydeki yiyecekleri bulsam ben tok olsam da yerim zaten yıl boyu gözleme aklıma gelmez annem yapınca dayanamam yerim mesela
Canım bizim gittiğimiz yerde gözleme olsa bende yerim tabiHamsili yemekler bol tereyağlı şeyler falan onlar benlik değil yani bazen eşimle dışarıda yedik gittik bazen makarna pilav ne denk gelirse
İyiyim Begüşüm çok şükür bugün işe gelmek istemedim o ayrıBende korktum ama acı gerçekle yüzleşmem için tartılmam gerekiyordu
En son 2 Aralıkta 52.40 ı görmüşüm yürüyüş bile yapmamama rağmen 56.40 civarındayım 4 kilo normal yani

Spor çok önemli canım başlamalısın bende Ramazan ayında bırakmıştım yeniden pilatese başlıyorum inşallah

İyiyim yaa tatile gitmedik evdeydik kızımla baş başa bezi bırakma çalışmaları yaptık çözdük sayılır 1 haftanın sonunda anne çişimi yapabilir miyim deyip kendi kendine yaptı çok sevindim

evde kalmanın bi faydası olmuş,hemde önemli bir fayda, maşallah hadi hayırlı olsun

aynen nil,sabah sürüne sürüne geldim ama özlemişim işimi
ben yüzleşemedim,yüzüm tutmadı bu hafta çok dikkat etmem lazım cumartesi kaynımın düğünü var göbüşü dümdüz yapmam lazım

Evdeyken ne bulduysam tıktım ağzıma işe de başladık dikkat ederim artık

Kahvaltım:
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı 72,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Tam Yağlı) 128,00 calori
TOPLAM: 280,00 calori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…