♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; Yok ( 1 kilo fazlayla tatilden dönünce tartıdan sonra yemek istemedim)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (sallama)
Öğle; Yarım kaseden az şehriye çorbası + 1 ad.büyük nugget+ 1 ad.minik domates + 1 ad.yeşil biber + 1 porsiyon bulgur pilavı + 100 ml kola - 585 kalori

Günaydın can can ne güzel 5 kilo vermişsin
Canim evet cok sukur verdim ama diyete ara verdim bebek az kilo aliyor 6 aylik olana kadar bekleyecegim tabi koruma seklinde 3 ay sonra kalan 5 kiloyu verecegim simdi sadece kilo almamak icin ugrasacagim yalniz vucudum cok degisti sanirim gorenler sasiriyor boyum kisa ya az kilo bile belli ne yapalim 3 ay daha boyle gezecegim artik

Yeni doğum yapana bu sekilde konusulmaz. Patavatsizlar gerçekten . Uzme kendini benim kadar da kilolu gorunmuyorsundur. 59 oldun bile zamanla sıkılasmada olur.
Cnm senin boyun uzun cokta guzel gorunuyorsun bence sen kendini kilolu goruyorsun abarti bir seyin yok benim boyum kisa ve yeni dogum yaptigim icin malesef gobek filan duruyor malesef

Cok cabuk ogrenmis masallah ona Denizcimm
Evet yaa maşallah ben de çok şaşırdım gözüm korkmuştu millet anlattıkça
Ama teyzesi benim kızım 40 aylık oldu büyüdü artık bir şeylerin farkında
Şimdiye kadar da öğrenirdi de baba bakınca kızıma yaptıramaz diye acele etmedim iyiki de etmemişim şimdi daha kolay oldu

Olsun canım boş ver takma milleti bebişin sağlığı her şeyden önemli eşim az laf söylemedi bana ama umursamadım kızım 2 yaşına gelinceye kadar

Öğlen Yemeğim:
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Cacık Yağlı 57,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Kayısı (taze) 12,75 calori
TOPLAM: 372 KALORİ

Gayet sağlıklı canım cacığı nasıl yağlı içebiliyorsun ben sadece yoğurt salatalık olarak tüketirim tuzlu bir de

kızlarr nasılsınız..gecen hafta gıremedım eşimin memleketındeydık.bide yayla olunca net cekmedi..daha dün geldik eve heryer dagınık ev topla makıneye camaşır at temızle bunlarla ugraşıyorum.bi düzene gıreyım gelırım artık.
sbeden kılom 62 maalesef kılo alarak geldim
15 gun sonra taşınacagım muhtemelen.daha ev toplayacagım.kafam bi mılyon oldu kızlar.çok yogunum ama çokta yorgunum..bir an önce taşınıp duzenımı kurmak ıstıyorum..sonra gelırım emi.öpüyorum sizleri.

Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsin

Diyeti bozmamışsın ne mutlu sana vallahi ben bayramda köydeyken ne bulduysam yedim aç kalmamak adına

saağol tatlım benim :)
yaaa sorma bayramda yediklerimden ben de aldım. çünkü bayramdan sonraki hafta da yemeye devam ettim irademi tutamadım. 1 kilo geri aldım bayramla birlikte ama hemencik vereceğim . yeni aldım hemen gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…