- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canim evet cok sukur verdim ama diyete ara verdim bebek az kilo aliyor 6 aylik olana kadar bekleyecegim tabi koruma seklinde 3 ay sonra kalan 5 kiloyu verecegim simdi sadece kilo almamak icin ugrasacagim yalniz vucudum cok degisti sanirim gorenler sasiriyor boyum kisa ya az kilo bile belliGünaydın can can ne güzel 5 kilo vermişsin
Cnm senin boyun uzun cokta guzel gorunuyorsun bence sen kendini kilolu goruyorsun abarti bir seyin yok benim boyum kisa ve yeni dogum yaptigim icin malesef gobek filan duruyor malesefYeni doğum yapana bu sekilde konusulmaz. Patavatsizlar gerçekten . Uzme kendini benim kadar da kilolu gorunmuyorsundur. 59 oldun bile zamanla sıkılasmada olur.
Evet yaa maşallah ben de çok şaşırdım gözüm korkmuştu millet anlattıkçaCok cabuk ogrenmis masallah ona Denizcimm
Olsun canım boş ver takma milleti bebişin sağlığı her şeyden önemli eşim az laf söylemedi bana ama umursamadım kızım 2 yaşına gelinceye kadarCanim evet cok sukur verdim ama diyete ara verdim bebek az kilo aliyor 6 aylik olana kadar bekleyecegim tabi koruma seklinde 3 ay sonra kalan 5 kiloyu verecegim simdi sadece kilo almamak icin ugrasacagim yalniz vucudum cok degisti sanirim gorenler sasiriyor boyum kisa ya az kilo bile belline yapalim 3 ay daha boyle gezecegim artik
Gayet sağlıklı canım cacığı nasıl yağlı içebiliyorsun ben sadece yoğurt salatalık olarak tüketirim tuzlu bir deÖğlen Yemeğim:
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Cacık Yağlı 57,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Kayısı (taze) 12,75 calori
TOPLAM: 372 KALORİ
azıcık yağı bizde damlatırız, ilk sofraya koyarken süs olsun diye şekil yaparız sonra yerken karışıyo zaten, bide bazen pulbiber dökerimGayet sağlıklı canım cacığı nasıl yağlı içebiliyorsun ben sadece yoğurt salatalık olarak tüketirim tuzlu bir de
Pul biber yakışıyor evetazıcık yağı bizde damlatırız, ilk sofraya koyarken süs olsun diye şekil yaparız sonra yerken karışıyo zaten, bide bazen pulbiber dökerim
kızlar tayinimiz mugla- fethiyeye çıktı..tayin listemizde yoktu ama devlet canının istedıgı yere verdı iste.inşallh iyi olur biizm için..hiçte sevmem aşırı sıcakları ve nemi..( neyse çıkıyom ben..
Hayırlı uğurlu olsunkızlar tayinimiz mugla- fethiyeye çıktı..tayin listemizde yoktu ama devlet canının istedıgı yere verdı iste.inşallh iyi olur biizm için..hiçte sevmem aşırı sıcakları ve nemi..( neyse çıkıyom ben..
Etiketlemeyi unutmuşuumTatilden döndüğüm sabah yani cuma günü 65.1 idimAma 2 gün çok dikkat edemesem de vermişim
kilo bildirimim
2 Hafta Önce: 65.0
Bugün: 64.4
Fark: -600
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsin
Diyeti bozmamışsın ne mutlu sana vallahi ben bayramda köydeyken ne bulduysam yedim aç kalmamak adına
Estağfurullah ablacım o kadar emek verip tek tek listeye ekliyorsun bizi, zaman ayırıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?