- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Belki bu hafta son bildirim artık hedefime ulaştım Can'ım
Şimdiden haklarınızı helal edin başka topiklerde görüşmek üzere şu aralar hayatımda herşey alt üst tek iyi bugün olay koca plajı sadece iki aile kıllanmış olmaktı çok güzel vakit geçirdim bugün
bugün pilatese başladıııımmmmmmSpor çok önemli canım başlamalısın bende Ramazan ayında bırakmıştım yeniden pilatese başlıyorum inşallah
Bravo kiz sana masallah. Ben eskiden hirsliydim hemde cok ama nedense hirs yapamiyorum artik. Senin nasil hirs yaptigini tahmin bile edemiyorumCan'ım beni de doğumdan üç ay sonra kilom 97 idi ve Türkiye'ye gittiğimde kilom Hakkı'nda konuşmayan olumsuz konuşmayan hiçbir akrabam kalmadı annem de dahil kimse bir yıl arayla iki çocuk doğurmuş elbet verir demedi gören ay obez olmuşsun karnın çok büyük bilmem ne bilmem ne bu da bana hırs yaptı çatır çatır verdim 13 ay önce 97 idim şimdi 65 im çok şükür :)
Başarı hikayesi değil yeniden doğuş :)konum da bu bak istersen ilham olur belki kimseyi takma bakıyorum da ben kiloluyken de güzelmişim yanaklarım al almış :) o hallerimi de görmüş oldum :)
ne düğünü kızzz :)aynen öyle canım, bide bizim düğün işi varya son eksikleri tamamlayacaz,iş çıkışı hergün bi ekşınımız var
Bebegin kaç aylık canım. Bende oabt ye seneye girecem nasipse ama hazirligim hic yok simdilik ayni kilodayiz sayilir.ben hedefine yine de 58 yaziyorum. son hedefi merak ediyor uyelerMerhaba kizlar ac karna tartildim 78.6 yim
Boy 165
Hedef 58 cok istiyorum uzun bi yol gibi gozukuyo o yuzden ilk hedefim 68 olmak sonra dewam etmek.ewet kilo gecmisimide anlatcaktim.
Doguma giderken 93 tum.eve geldigimde 85 tim.leslie yuruyusleri squat pilates ve gunde 2 lt su ile 72 ye dustum.13 kilo vermis oldum hicbir kur uygulamadim bebegimi emziriyorum diye hala emziriyorum.neyse sonra kpss surecinde annemler falan geldi cok zayiflamisin falan filan derken bi gevseklik oldu zaten sinava hazirlaniyodum.sporu biraktim dikkat etmedim. 78.6 oldum.ama verebilecegime inaniyorum oabt sinavim var yinede kilolarimdan kurtulup daha mutlu olmak istiyorum.
Teşekkürler tatlım
Kesinlikle öyle. Bende herseyden yemeği ama az yemeği uygun görüyorum. Diger türlü cildiriyorumdün sabah aç karnına 53tüm bugün 52.8 kilo veriyorum . bugün ki yediklerim ceyrek ekmek domates salatalık azar azar . birazda patates kızartması ve biber kızartması . her seyden az az yani .
kızlar kendinize yasaklamayın hiçbir şeyi bu sizi daha çok yemeye itiyor .
benimle birlikte zayıflamak isteyenler buraya cevap yazabilir
Ben iyiyim memleketteyimde :) ama nişan düğün yokselam kızlar naıslınız :)) ramzan da bitti. düğnler nişanlar dört koldan etrafımızı sardı :)
Yine de iyi hatta çok iyi 57 olmaman hareketsizliklesbeden
Selam Kızlar;
30.05.2016: 56.40
06.06.2016: 57.00
13.06.2016: 57.50
20.06.2016: 56.80
27.06.2016: 56.60
04.07.2016: 56.40
11.07.2016: 56.90
9 gün boyunca evdeydim yürüyüş de yapamadım 57 yi geçmemiş olmam da güzel
Kiz seni atar miyim senin kacma sansin yok dermişimgünaydın fıstık, seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,nasılsın?iyimisin?
bende aynı, yedim içtim çılgın gibi, bu sabah korkumdan tartılamadım, sanırım aldım
sbeden beni atma gruptan emi 2 haftadır bildirim yapamıyorum ama bugün tartıya çıkmaya gerçekten korktum
100 gram kardasin buna da şükür kâr kardir
Bende 77.100sbeden canım kilom silinmiş yazarken 77 bu hafta fazla dikkat edemedim
Tamam canım bilgiler bendesbeden canım benide yazabilirmisin
Cok kalori yaktirdigini biliyorum insallah verirsin hizlica :)Merhaba :)
Yeni kilom 56.9bu hafta yüzmeye başliycam bakalım etkisi olacak mı
Cnm senin boyun uzun cokta guzel gorunuyorsun bence sen kendini kilolu goruyorsun abarti bir seyin yok benim boyum kisa ve yeni dogum yaptigim icin malesef gobek filan duruyor malesef
Oralar cok güzel tatil cennetine mi düştün ne :) hakkinizda hayırlı olsun canim.listede de olmayan yerlere de atanabilinecegini bilmezdim hiçkızlar tayinimiz mugla- fethiyeye çıktı..tayin listemizde yoktu ama devlet canının istedıgı yere verdı iste.inşallh iyi olur biizm için..hiçte sevmem aşırı sıcakları ve nemi..( neyse çıkıyom ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?